19/09

Hasselblad

New member
רציתי להגיב

ואז הגעתי לשורה האחרונה ופשוט נשפכתי מצחוק!!! אסף גם אם אפתח דמות חדשה כמו שאמרתי השדוארית נשארת... אולי אני רק צריכה תקופת צינון אי אפשר לדעת... כרגע כואב לי לראות שהריינג שלי ירד כל כך משמעותית (הבדל של יותר מ 8K בריינג!!!)

קחי ינשוף, עכשיו.

אם אתה רוצה אני אבוא לברה לעזור לך. למרות שכל ערב אני מתכננת להשלים שעות עבודה ואת מוציאה אותי מהמשרד איכשהו....
ותמצאי שילד אחר. יותר מזליסטי ויותר טוב מהקודם הלא מזליסטי. ותעבירי כמה סקרולים עליה עכשיו. אני הכנתי מגן ותוך שעה וחצי הוא היה + 7. בטוח יש בברה בשוק מגן שמחכה רק לך ! ובכלל - כל הסלוטים שלו יעבדו בניסיון הראשונה. תחשבי שרק 3 סלוטים עבדו.... המגן החדש יהיה + 7 עוד היום....

Guid

New member
מה ווארדים?

עושה לי חררה רק לשמוע את השם של זה...

Guid

New member
סיון, אני בעד אסף.

גם לדעתי את צריכה לצבוע אותו באדום ולקרוא לו קאג'רגדגדאר.

אבישי ר

New member
סיוון

אפילו שאת אמרת שאת לא ממש בקטע של קוסמים אני מאוד ממליץ לך לנסות באטל מאג זה ישמע למי שקורא את התגובה הזאת די מוזר שדווקא אני ממליץ עליהם אבל לדעתי ברגע שיש מימון כזה, באטל מאג זה אולי הדמות הכי כיפית וחזקה שיש הם מדהימים בבוסים, באמת... הלידר הטמבל הזה של הגילד הקודם שלי עם כל השנאה שלי אליו וכל מה שאני חושב עליו היה באטל מאג רמה 180 והוא היה פשוט תותח הוא עושה 120K כל מכה עם finishing blow ועם המהירות שלו זה בכלל (מזכיר NL קצת) וגם בנוסף לזה הסקיל הזה הורג לא רק מפלצת אחת אלא 6 ביחד, שזה כבר יתרון משמעותי על NL יש להם את ה dark chain שמאוד עוזר עד רמה 200 ה HP שלהם גבוהההההההההההההההההההה ביותר, יש להם את ההגנה בין הכי טובות בזכות ה drain שלהם אני יכול להגיד לך שעם הבאטל מאג הנוב שלי הייתי כל שבוע קונה 400 שיקויים לבנים ועם זה מסתדר זאת עבודה לדעתי הכי טובה ושוב, בתנאי שיש לך מימון לחפצים טובים (ויש לך) בהצלחה

miss_t

New member
בכל החלטה שתבחרי

אני מציעה שירות HS
(חינם לחברים)

JackyE

New member
למה לא חשבתי על זה קודם...

כבר נכשלו לי שלושה ספרים של ברסרק30
וזה ספר דיי יקר (בעייני לפחות) אז פשוט השארתי הודעה על החלון של החנות שלי B>zerk30 ואנשים השאירו לי הצעות
אז אני מקווה שהעניין של ברסרק יהיה מאחורי עוד הערב חוץ מזה העליתי את זה TB שלי ל75 והרווחתי עוד 20מיל במהלך היום

שרון!!!../images/Emo41.gif

מצאתי לך גם עגילים אבל כבר לא היית מחוברת...דברי איתי מחר

צ ל י ל 8

New member
תודה ../images/Emo6.gif

הייתי צריכה ללכת וגם אתמול לא התחברתי. נראה מתי יהיה לי זמן

למעלה