19/09

כשאתה מנסח תשובות כאילו

תחשוב שאולי יש כאן קוראים שמתים על הדואל בלייד שלהם. ובכלל, כל אחד אוהב דמות אחרת.....אז להתייחס בכבוד לכל הדמויות. לכל מקצוע יש יתרונות וחסרונות. NL היא דמות לבוסים אבל היא צריכה מלללאאאא HP ווש. וציוד ברמה מאד גבוהה......וגם יש לה שדואר .... שזה גנב.... יש לי חבר NL עם אטק רנג' של 170 K שהורג את HT ב 9 דקות.....
בחיי ! והוא גם נחמד ! ויש לי חבר NL עם ציוד פחות טוב בהרבה ופחות השקעה שאמר לי שהוא מאד רוצה קלף של HT והוא צריך לקנות מלא גלגלי הצלה בקאש שופ בשביל זה.

gate11Maccabi

New member
מה אתה מחנכת אותי?

אני כתבתי בתור אחד שיש לו DB רמה 147 עם ניסיון גם בשאדוור ואמרתי שהשאדוור פי מליון יותר טוב, מה את מחפשת לריב כאילו. תני לי את הכבוד לנסח את ההודעות שלי כמו שאני רוצה, במי אני אפגע? מה הם ילכו וינגבו את האף על זה שאמרתי שלדעתי שאדוור יותר טובים?

Hasselblad

New member
עמית אתה נקרא לסדר ../images/Emo88.gif

סמדר אומנם העירה לך אבל היא עשתה את זה בדרך מכובדת... כבר היו לנו מקרים בפורום שאנשים נעלבו מתגובות כאלה שאומרות שעבודה X היא לא משהו.... זה נכון שיש לך הרבה דמויות ואני שמחה לשמוע את דעתך אבל תגובתך השנייה לסמדר הייתה לא הולמת. אני מבקשת להמנע מתגובות כאלה בפורום.

Don Nirtin

New member
אז סוף סוף אני יודע איך קוראים לו!../images/Emo267.gif

ואני אוכל את עצמי בסרטים איך קוראים לו

את עוזבת את השאדוורית?

ובהצלחה עם החדשה
אני אמליץ על BM כי הם הולכים להתחזק מאוד והם נראים מגניבים...אני גם הייתי הולכת על הירו, כן, הם לא משהו עד עבודה רביעית אבל לדעתי הסבל משתלם. גם באקאנירים ממש נחמדים ומיוחדים, אין יותר מידי כאלה... באתי להמליץ על שאדוור אבל...

Hasselblad

New member
אני לא רוצה לצאת בשום הצהרה בינתיים

נכון לכרגע קשה לי מידי לשחק עם הדמות... אני אוטוטו נוסעת לחופשה של כמעט חודש וכשאחזור אחליט מה אני עושה. בכל מקרה גם אם אפתח דמות חדשה אני לא ממש פורשת מהשדוארית כאילו גם אם אני לא אשחק בה אני לא מתכוונת למכור את הציוד שיש לה.... ככה שהיא תמיד תהייה שם. יש לי 13ביל כסף מזומן לא כולל הציוד שיש לי ולכן אני מתלבטת מה לעשות... הציוד שיש בשדוארית יחסוך לי המווןןןן כסף ל NL מה שישאיר לי כסף לכל הסקילים שאני צריכה וגם לנשק וכוכבים... מצד שני קצת בא לי על הירו או על קשת.... אוף ההחלטה לא קשה... אולי בהודו תהייה לי התגלות

את תמיד יכולה

לתרום את המסוס לאחרים.
סתםסתם, אולי באמת כדאי שתלכי על NL. זו אומנם עבודה מאותו סוג של השאדוור, אבל זה לא לגמרי אותו דבר...
הרבה אומרים לי שזו דמות ממש מהנה [מרמה 120+], וגם נובה אמרה לי שהיא נהנית עם הNL שלה...:) בקיצור, לכי עם מה שנראה לך שיהיו לו הכי הרבה יתרונות ושהכי יהיה קל לשחק איתו...והכי חשוב שתהני בהודו!

צ ל י ל 8

New member
טוב, מיותר שאני אתחיל לחפור לך עכשיו על

BOWMASTER, נכון?
שיחקתי בלא מעט דמויות. רק איתה הגעתי לרמה 169. כולן ננטשו בשלב זה או אחר...

קודם כל תראי את זה ....

http://forum.nexon.net/MapleStory/forums/thread/8361751.aspx רואה זכרתי קישור .....
מסתבר שנקסון סגרו את הדיון שפתחתם אתמול..... הבחור שכתב עכשיו כתב בצורה חכמה ויפה ונעימה לקריאה. לגבי הירו...... אני לא חושבת שממש חובה HP וווש מאסיבי. תוכלי להשיג HB בקלות, ומכל הלוחמים - הרואים נחשבים לאילו בעלי HP הכי גבוה. מדי פעם יש מכירות מטורפות של AP RESET בקאש שופ, כמו האחרונה שהיתה, כך שבגדול אני לא רואה הוצאה כספית אדירה על הירו. מה עוד שכששמים ציוד עם 10 % HP על הירו - זה תוספת HP ממש משמעותית. יש להם אווידביליטי נמוך וזה החיסרון היחידי. אבל ה INSITE וכל הציוד החדש מאד עוזרים. אני חייבת להגיד שהתחלתי HP ווש בדרגה 164. לא עשיתי את זה כל הדרגות ורק האמפרס הורגת אותי .......אני גם בקושי משתמשת במשקאות. ובכל מקרה צדה לעצמי אותם..... בכל דבר אני תמיד אוהבת ספייר..... (אם היית רואה את הארונות אצלי בבית ....) את כבר מכירה אותי
ולכן אני גם אוהבת ספייר HP.... דרך אגב יש לי חברה CORSAIR אחת החזקות בסקניה, אם לא החזקה ביותר, שגם השקיעה טונות בציוד שלה וגם ב HP שלה והיא עושה סולו ל HT ב 35 דקות. אבל אין הרבה כמוה....

Hasselblad

New member
טוב לדעת שלא אצטרך HP מאסיבי

זה בהחלט מוסיף לשיקול... אנסה לבדוק לאן 13ביל יוכלו להביא אותו בתור התחלה ואז אולי זה יקל על ההחלטה...

יש מצב שאת פותחת את ההרואית שלך בסקניה?

את יכולה להעביר מיול עם דברים במידה ותזדקקי...... יש כמה דברים שאני יכולה לעזור לך להשיג.... לאט לאט.....

Hasselblad

New member
אם זה היה הפוך

והייתי עכשיו בסקנייה הייתי משקיעה את כל המסוס שלי וקונה מגילות לבנות ועוברת לברה.... אבל לפתוח דמות בסקנייה בלי כלום יהיה לי ממש קשה... בברה יש לי מימון שזה ממש חשוב

אז תשימי את המימון על מיול ותעבירי אותו

ובכלל. כמו שאת יודעת עם מימון מסתדרים.... אייך לעשות כסף את כבר יודעת. הכנתי RED KATARA עם 5 אטק מעל הממוצע..... הממממ זה שלך אם את באה..... אסף אכין לך גם אחת.....

מ י ל ר

New member
אני רוצה את השרביט של הקוסמת אש שלך ../images/Emo6.gif

יש ג'ליץ עם הנשקי אלמנט ואין בכלל את הבונוס, גם אין את המינוס שאמור להיות לא אכפת לי להיות קוסם קרח עם שרביט סגול

מ י ל ר

New member
אני לא ממליץ לך בכלל לפתוח דמות חדשה

לא זכור לי תלונות של שיעמום / חוסר הנאה מהדמות שלך הלך לך המגן, אבל לא הנשק את חזקה גם ככה, ויכולה לעשות כמעט הכול סולו. פשוט מיותר להתחיל מהתחלה כי הלך לך חפץ אז במקום 5 דקות יקח 8 דקות לעשות זקום, עדיין חזקה מאוד מרוב האנשים שאני מכיר. תפתחי לוחם, אבל תשתעממי מהאיטיות תפתחתי NL, אבל תשתעממי מהחוסר סקילים שדואר מאוד מגוונת, את בעצמך אמרת לי את זה! איך בבוס "THE BOSS" אז את עוברת מצד לצד, אבל את הגופים הראשוים רק דוחפת כול בוס וסגנון לחימה שונה את הגוף הראשון של זאקום את הורגת בכלל מהמטבעות שנופלות מהידיים עוקפת את כולם בדרך לזאקום בלבה חוץ מיזה, בשביל מה צריך מגן? יש לך אותי! אני איהיה המגן שלך, בדוק אני תוקץ בעוצמה של המגן שלך! צבעי אותי באדום ותקראי לי קאג'רגדגדאר או איך שקוראים למגן הזה! 3>

אני לא חושבת שסיוון נוטשת את השדוארית שלה

היא צריכה ממנה הפסקה להתאושש מהשבירה של המגן. ודרגות כבר לא מעניין אותה לעלות כי יש לה את כל הסקילים שהיא צריכה. שאדואר זו דמות מעולה ! וסיוון יודעת את זה. וזה שהדמות של סיוון מושקעת וחזקה בטירוף אני גם יודעת. אני לא רואה פסול בלרצות להתנסות באקספלורר נוסף. ואם יהיה לה משעמם, אז תמיד יש לה שדוארית מקצועית לחזור אליה.

למעלה