19/09

האמת שלא ראיתי סט של קלפים בפרימרקט

מאז שחזרתי למשחק באפריל...הקלפים הקטנים הפסיקו ליפול וגם האומוק לדעתי, אבל אפשר למצוא סט אומוק לפעמים במחיר מופקע של 70-90 מיל ואנשים באמת משלמים מחיר כזה.

gate11Maccabi

New member
גם לי היו עשרות כאלה בעבר...

אבל כמו תמיד במייפל עם הזמן הכל נעלם :\

15* ../images/Emo3.gif

או שקניתי אותם ממש בזול בFM או שהכנתי בעצמי
חבל שהם לא נופלים כבר. אני לא משחקת בזה אבל זו דרך מעולה לבקש פיים

צ ל י ל 8

New member
יש סיכוי לקבל אחד כזה מקווסט בלודי

לפחות את שלי קיבלתי שם ממש מזמן. זה הקווסט של התוכי.

בעזרתו של עמית, הרגתי את דודו.../images/Emo13.gif

זה יותר הוא הרג ולי סתם היה דמג' רע וכמה מיסים.
אבל שיהיה. ועכשיו יש לי גם את הכרטיס.

gate11Maccabi

New member
אגב

יש לך דמג' לא רע בכלל, את סתם מגזימה, תחשבי שאחרי הג'אמפ זה יוכפל

אני יודעת שיוכפל, בגלל זה אני מחכה!../images/Emo3.gif

עדיין הכל קשור בציוד, אני חייבת לשפר ציוד.

gate11Maccabi

New member
ציוד ציוד ציוד!

ולמרות זאת, אני הגעתי להחלטה ששבוע הבא לאחר שתיכנס לי המשכורת אני אבזבז מעט כסף על 15% טופ ו15% בוטום ואני גמרתי עם ציוד עד רמה 200! ימות העולם ואני לא אקנה כלום! גם אם יביא לי חינם 25 אטק גלובס עם 15% לאק אני לא לוקח! (סתם אני כן!)

אתה יודע מה העניין איתך...../images/Emo3.gif

אתה צריך -להשאר- עם הדמות עד שהיא תגיע לרמה 200, אל תעבור לאחרת

gate11Maccabi

New member
הייתי מתחייב על זה ...

אבל פעם אחרונה שהתחייבתי על דבר כזה שעתיים אחרי זה הייתי במכירת חיסול של הEVAN שלי :)

Hasselblad

New member
אני כנראה אפתח דמות חדשה...

אני חושבת על הירו או NL עם נטייה להירו... יש לי 10B נקי להתחלה הבעיה היא שאני לא רוצה להשקיע קאש ב HP WASH והירו ממש חייב את זה ממש שהבנתי מסמדר... בקיצור אני רוצה אקספלורר! שלא מחייב השקעה של קאש (בהנחה ש HB יהיה לי בטוח וגם הייסט) המלצות? אה כן וקוסמים לא בא בחשבון זה פשוט לא הסגנון שלי (בלי לזלזל בקוסמים כמובן)

gate11Maccabi

New member
הכל עניין של העדפה,

NL והירו הן שתיים מהעבודות הכי נוראיות עד רמה 70, אחרי רמה 70 הן נסבלות ורק ברמה 120 הן נהיות כפיות, ועכשיו אחרי שכתבתי את השורה חסרת התועלת הזאת בגלל שבמייפל של ימינו 0-120 זה יומיים וחצי, השאלה היא אם את מעדיפה מהירות, עוצמה אדירה ומרחק או שאת אוהבת את המקרוב האמת שאני הייתי מעדיף הירו בגלל שאף פעם לא ניסיתי, אבל מהNL שלי אני פשוט נהנה כל דקה, כיף אמיתי.

Hasselblad

New member
תראה

אני שיחקתי בשדוארית שלי בתקופות ש CB היו נחשבים לדמות הכי מייאשת שיש... ככה שלשרוד כמה רמות מייאשות אני בטוח אשרוד. קשה לי להגיד מה אני רוצה כי כל הזמן הייתה לי רק דמות אחת ויחידה... במקור לפני השדוארית הייתי אמורה לפתוח NL וגם אם אפתח NL אוכל להעביר הרבה מהציוד של השדוארית שלי ולא אצטרך להשקיע כסף בציוד חדש (לא מתכוונת למכור את הציוד שיש לי בשום שלב) מצד שני כאילו כבר יש לי גנב אז אולי עדיף לגוון. כן חשוב לי שזאת תהייה דמות שבנויה לעשות סולו לבוסים וזאת גם הסיבה שאני לא משקיעה בפיראטית שלי. אוף החלטה לא פשוטה... היה שלב ששקלתי לפתוח דואל בלייד בגלל הדמיון לשדוארים וגם כי אני יכולה להעביר לה את כלללללללל הציוד של השדוארית שלי (חוץ מהמגן שגם ככה אין לי)

gate11Maccabi

New member
דואל בלייד? בחיים לא!

אם יש לך שאדוור שזאת דמות פי מליון יותר טובה מדואל בלייד, אל תפתחי דואל בלייד, במיוחד אם את מצפה לחוויה חדשה במייפל, זה בדיוק אותו דבר רק ששאדוור הרבה יותר כיף :) , בשלב מסויים נשבר מהFURY והPB שגם קצת ניהיה מסריח. הצעה שלי, NL זאת ה-דמות בשביל בוסים, אבל אם את רוצה להנות שוב תפתחי הירו כי זאת חוויה שונה לגמרי.

למעלה