17/10/2010 יום ראשון

miss_t

New member
רמה 90 ../images/Emo9.gif

דאבל אקספי בהיימס לשעה עם לוחם (בלי HB - באסה!) התחלתי מ50% אשמח לכפפה עם פוטנציאל לרמה 90 (אני אקנה!), כרגע יש לי כפפה עם 6 INT ו-2LUK. ולחדשות אחרות- מצאתי מגילת פוטציאל של 70% והשתמשתי על מטה, קיבלתי 3 שורות פוטנציאל אך הן היו גרועות. השתמשתי פעמיים בקוביית מירקל אבל עדיין לא התקבל משהו משש טוב. אולי אנסה שוב מאוחר יותר. למישהו יש מושג מה הכוונה במה שרשום בשורת הפוטנציאל? אני לא יודעת אם זה טוב לי או לא.

Guid

New member
פוטנציאל די מוזר...

אף פעם לא נתקלתי בזה. מזל טוב על הרמה, בכל מקרה! D: נקוה שייצא לך פוטנציאל טוב עם הקוביות...

deisy

New member
איזה פוטנציאלים מוזרים יש ../images/Emo268.gif

לא באמת הבנתי מה הוא.. כבר ראיתי פוטנציאל שנותן לך אחוזי התאהבות
כאילו מה??? למה זה טוב??? מה נסגר איתם? מזל טוב על עליית הרמה

GינGית

New member
אהה זה את כאילו מקבלת פרצוף מה-CS

זה דווקא נחמד לבן שלי יצא פרצוף כועס רגיל לא מה-CS כל כמה מכות זה עושה לו את הפרצוף הכועס

deisy

New member
וואלה? ../images/Emo6.gif

משעשע אמנם אבל לא באמת מועיל

deisy

New member
אגב,

פרצוף כועס רגיל כל דמות מקבלת ברגע שמתקיפים אותה, אז מה השינוי בעצם אם זה לא פרצוף CS?

deisy

New member
עדיין

משעשע אבל לא מועיל
תאכלס, בשביל פוטנציאל שווה צריך להשקיע הרבה כסף, באסה..

xFade

New member
../images/Emo79.gifגם לי יש ../images/Emo6.gif

על הזאקום הלמט שלי אפקט כזה,כשמפלצת פוגעת בי אני עושה ספארקלינג אייס בצורה מאוד ראנדומלית
לא הבנתי מאיפה זה בא וזה הטריד אותי בהתחלה עד שאמרו לי שזה האפקט על הכובע שלי

אני חושב שזה הכנה לאחרי הביג באנג

יש את המשתנה החדש של המפלצות שחוסם חלק מההתקפה שלך באחוזים (במקום בהגנה) אז יכול ליהיות שזה מוריד 15% מההגנה של המפלצת (שזה אחלה... זה כאילו 15% יותר נזק )

מ י ל ר

New member
איזה יום ארוך היה לי! מקווה שתקראו הכול! :)

היה לי יום תענוג! ממש רציתי למקסס את הבליזרד, ככה שפעם ראשונה שקניתי דאבל אקספי מאנקס של 4 שעות ואז עידן הביא לי דאבל, והיה לי לחצי שעה 4 דאבל ואז ליאת הביאה לי עוד דאבל + HS והופ עוד פעם דאבל 4 ושחקתי וחרשתי והתאמנתי והופ מ-0% הגעתי ביאוש ל-100% מיקססתי את הבליזרד ממש בשימחה!!! מ-45~56K הוא מוריד 65~75K משהו כזה, ממש אדיר! ואז ההלכתי ל-TOT סתם בשביל השינוי, מתתי שם 4 פעמים, מסתבר שאני לא יכול להרוג בוסים לבד, וגם השומרים הדפוקים האלה הרגו אותי, ממש לינץ'! ואז ניר בא, עשינו פעמיםי 3 דוגו, כמובן מתנו במנון. ואז הלכנו לסקלס, ניר הפעיל דאבל, והופ ניר עלה רמה (ומזל טוב) ולי היה 20% כבר במד EXP ואז לשעשוע הלכנו ל-TOT ואז עשו עלי לינ' ושוב מתתי!!! אררר ואז דיברתי קצת עם ניר וקיבלתי DC, והתיאשתי, אין לי כוח לשמחק כבר היום :/ הספקתי מלא היום, לעלות רמה ביום אחד! WOW זה קשה, זה קשה אפילו עם 4 דאבל. תודה ל עידן ליאת וניר! :)

למעלה