ס סיונתו New member 17/1/06 #18 ../images/Emo24.gif ענקי ענקי לשתיכן ואת לא תפריעי לחברה שלך- להפך היא צריכה אותך עכשיו
T The Blue Fairy New member 17/1/06 #19 ../images/Emo24.gifאנחנו חייבות להתעודד בשביל להיות חזקות מספיק בשביל לתמוך בה.. לאביו יהיה בסדר...אני מקווה שהתינוק יועבר למישהו מהמשפחה שלה..ושלא יפול עליה. את יודעת כבר מתי הלוויה? ואיך נגיע לצפתתת?
../images/Emo24.gifאנחנו חייבות להתעודד בשביל להיות חזקות מספיק בשביל לתמוך בה.. לאביו יהיה בסדר...אני מקווה שהתינוק יועבר למישהו מהמשפחה שלה..ושלא יפול עליה. את יודעת כבר מתי הלוויה? ואיך נגיע לצפתתת?
N nettus New member 17/1/06 #22 ../images/Emo24.gif גם שאני לא מדברת איתה ולא דיברתי איתה המון המון זמן, מעוד עצוב לי מה שקרה.
L Liza1987 New member 17/1/06 #27 ../images/Emo24.gif.. המון .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ... מצטערת לשמוע.. .. תרגישו טוב..
../images/Emo24.gif.. המון .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ... מצטערת לשמוע.. .. תרגישו טוב..
D Dawson girl New member 17/1/06 #13 יום מלא שאלות כמה דם עוד יוציאו לי? כמה טיפשה אני יכולה להיות? כמה העסק הזה עוד יכול להסתבך? זהו. חרא
יום מלא שאלות כמה דם עוד יוציאו לי? כמה טיפשה אני יכולה להיות? כמה העסק הזה עוד יכול להסתבך? זהו. חרא
T The Blue Fairy New member 17/1/06 #24 ../images/Emo24.gifאת לא טיפשה!!../images/Emo24.gif אל תדאגי נעמונת..בסוף הכל מסתדר
T The Blue Fairy New member 17/1/06 #23 בלע אז שיר סיפרה כבר מה קרה ושיחררו אותי מהצבא להיום ומחר (ואולי עד יום ראשון וזהו..) כדי להיות איתה וזהו..קשה
בלע אז שיר סיפרה כבר מה קרה ושיחררו אותי מהצבא להיום ומחר (ואולי עד יום ראשון וזהו..) כדי להיות איתה וזהו..קשה
L Liza1987 New member 17/1/06 #26 יום טוב לכולם.. ../images/Emo13.gif.. נפגשתי עם ידיד שלי מהצהריים עד כה. .. היה נחמד.. וסתם.. אין לי מצב רוח.. =\..
יום טוב לכולם.. ../images/Emo13.gif.. נפגשתי עם ידיד שלי מהצהריים עד כה. .. היה נחמד.. וסתם.. אין לי מצב רוח.. =\..