17.1.06

yaeli87

New member
17.1.06

זה עובר מהר. אולי אולי אולי אני אצליח להגיע לת"א ולהפתיע את חברה שלי,כי יש לה יומולדת... תתפללו
. יום נפלא
.

10GaZ

New member
איך עיוור יודע מתי להפסיק לנגב את

התחת? חחחח ליאור שליין הזה ענק
היום אני בן 19 ורבע
כנראה אבלה את היום עם היפהפיה שלי

Drorrrrrr

New member
אתה יודע שלא הוא המציא את זה, כן?

חבל שהוא עושה את הקריירה שלו מבדיחות של אחרים.

The Peanut

New member
המקור.

תראה, זה הרבה יותר מסתם בדיחה. זאת שאלה פילוסופית עמוקה שמטרידה כל אדם בשלב כזה או אחר בחייו. אני חושבת שאין "מקור" לשאלה הזאת, כי היא נופלת לאותה קטגוריה של עוד שאלות משמעותיות, כמו למשל: "מי בא קודם, התרנגולת או הביצה?" "להיות או לא להיות?" "באמת יש לארז 27?" וכו'. שאלות שכנראה לעולם לא נמצא להן תשובה.

10GaZ

New member
אני חושב שהפתרון לבעיה הקשה הוא

שהכלב ירחרח את הנייר ויחליט..

10GaZ

New member
בהחלט

יש על פיסה אחת איזה 2-3 כלבים כאלה עם כמות כזאת אפשר לעשות ועדה.. אני בערך המצאת נייר ברייל.. שגם להם יהיה מה לקרוא!!

Infin1ty

New member
../images/Emo12.gif

"שאלות שכנראה לעולם לא נמצא להן תשובה" אין לי 27
27 זה משהו אחר

yavin

New member
שיהיה אחלה יום ../images/Emo70.gif

ביטלו לי את המשמרת היום

סיונתו

New member
למה כל כך קשה לי לקום בבוקרררר

הוצאתי את עצמי מהמיטה עכשיו (נכנסתי אליה ב-12 בלילה יפה לי) אבל אורן העיר אותי בלילה
אין תכניות להיום, רק להשאר בבית... הבאתי 2 סרטים... ואחים שלי נשארו איתי היום
כיף וההורים שלי נסעו עד הערב לירושלים כיף

miracle16

New member
איזה טרגדיה

ידיד שלי אומר שמנתקים את אמא של חברה שלי מהמכונות הנשמה אני אמרתי איזה יופי חשבתי שזה יקרה עוד שבועיים והוא אומר שלא שיר.. מנתקים אותה כי היא מתה וכבר אין מה לעשות וככה חברה שלי שעוד לא בת 19 נשארה עם אח בן שבועיים בלי אמא ואני רוצה ולחבק אותה ולהגיד לה שהכל יהיה בסדר ואני לא יכולה... וזה לא פייר שאריאל שרון מקבל מיליוני סי.טי ובדיקות הכי יקרות שיש והיא הייתה צריכה לחכות שבוע בשביל אם.אר.איי ואחרי שעשו אותו ושראו שמשהו לא בסדר אמרו שאין מה לעשות אין מומחים עכשיו ואין מי שיפענח את הבדיקה איך זה יתכן שבמדינה נאורה אין מי שיפענח בדיקה בשישי שבת?! הבית חולים הזה מפשל בקביעות ואני לא מבינה איך לא עושים כלום עכשיו אני מחכה.. מחכה שהיא תתקשר להגיד שזהו ניתקו אותה.. מחכה שיגידו מתי ההלוויה.. ואני רוצה כל כך להיות איתה אבל מפחדת להפריע לה. ומכל מה שקרה בכלל שכחתי שנולד לי אחיין היום..

למעלה