תראה, זה הרבה יותר מסתם בדיחה. זאת שאלה פילוסופית עמוקה שמטרידה כל אדם בשלב כזה או אחר בחייו. אני חושבת שאין "מקור" לשאלה הזאת, כי היא נופלת לאותה קטגוריה של עוד שאלות משמעותיות, כמו למשל: "מי בא קודם, התרנגולת או הביצה?" "להיות או לא להיות?" "באמת יש לארז 27?" וכו'. שאלות שכנראה לעולם לא נמצא להן תשובה.
ידיד שלי אומר שמנתקים את אמא של חברה שלי מהמכונות הנשמה אני אמרתי איזה יופי חשבתי שזה יקרה עוד שבועיים והוא אומר שלא שיר.. מנתקים אותה כי היא מתה וכבר אין מה לעשות וככה חברה שלי שעוד לא בת 19 נשארה עם אח בן שבועיים בלי אמא ואני רוצה ולחבק אותה ולהגיד לה שהכל יהיה בסדר ואני לא יכולה... וזה לא פייר שאריאל שרון מקבל מיליוני סי.טי ובדיקות הכי יקרות שיש והיא הייתה צריכה לחכות שבוע בשביל אם.אר.איי ואחרי שעשו אותו ושראו שמשהו לא בסדר אמרו שאין מה לעשות אין מומחים עכשיו ואין מי שיפענח את הבדיקה איך זה יתכן שבמדינה נאורה אין מי שיפענח בדיקה בשישי שבת?! הבית חולים הזה מפשל בקביעות ואני לא מבינה איך לא עושים כלום עכשיו אני מחכה.. מחכה שהיא תתקשר להגיד שזהו ניתקו אותה.. מחכה שיגידו מתי ההלוויה.. ואני רוצה כל כך להיות איתה אבל מפחדת להפריע לה. ומכל מה שקרה בכלל שכחתי שנולד לי אחיין היום..