16H לעשות או לא לעשות?

16H לעשות או לא לעשות?

אני נבחן ביום ראשון, נשאר לי עדיין 16H מהערכת הרשמה, יש תועלת בלעשות אותו? אני מתכוון אם יש בכלל קשר בינו לבין המבחן האמיתי (השאלה מיועדת לאלו שנבחנו היום), כי אם לא, באמת אני לא רואה סיבה לכלות שלוש שעות על זה.

S a s h o K

New member
תעשה, כי...

אם לא נשארו לך סימולציות חוץ מ16H , זה לא יכול להזיק.

אני לא רוצה ממש לעשות אותה

אם היה לה איזשהו ערך הייתי חורק שיניים ועושה אותה למרות שאין לי זין לזה, אבל אם ההרגשה שלי נכונה והיא לא מייצגת את הרמה הנוכחית, אין לי שום כוונה לעשות אותה.

ממש לא מייצג

רק באנגלית אולי, גם ב 16H וגם בבחינה היום האנגלית הייתה קלה ברמה מגוכחת, ואולי קצת במילולי שעומדים בזמנים בקושי.

demultiplexer

New member
עזוב תנוח

כמו שבטח הבנת, כבר אי אפשר לחזות את המבחן הזה כמו שצריך, אם אתה עושה בשביל לתרגל את האסטרטגיה שלך או עמידה בזמנים או מה שלא יהיה אז בסדר אבל אם אתה עושה רק כדי לנסות לחות ציון, שזה מה שמשתמע מההודעה שלך, אחרת זה לא היה חשוב לך אם היא משקפת או לא, אז חבל על הזמן, זה לא חוזה כלום.

הציון לא מעניין אותי כרגע

יותר אכפת לי מהרמה הכוללת של המבחן, האם הקושי הוא זהה למבחן הנוכחי. והציון לא חשוב לי. אני לא רואה איפה הטעם בלדעת איפה אני עומד מבחינת ציון, שלושה ימים לפני המבחן, כשכבר אין יותר מידי מה לעשות.

הבנתי

אם זאת התועלת היחידה בH16, אני ממש לא צריך את זה, הוצאתי עכשיו בסימולציה האחרונה 20 נק' יותר ממה שאני מוציא בדר"כ. אז ככה שאני מרגיש טוב עם עצמי.

NIMASSLI

New member
תעשה את הסימולציה

ערכה הוא כמו שאר הסימולציות באוגדן . אל תזלזל לרגע בטפיחות על שכמו של האגו . ביום ראשון בבוקר אתה תחפש אותן . בכל הנוגע למשקף ולא משקף תהיה בטוח בדבר אחד . הבחינה היום בטוח לא משקפת . המועדים שונים זה מזה בתכלית ויתכן בהחלט שהחלק הקשה ביום א יהיה במילולי ולא בכמותי . יש אמנם נרמול בין הרמות כלומר אם הפעם שמו בחלק אחד קשה ובשני חלקים קל , כך גם יהיה ביום א כדי שיהיה ניתן להשוות בין הציונים אבל אין לך מושג איזה מהחלקים זה יהיה . סביר להניח שלא יפציצו שוב בכמותי .

אם נגיד יהיה כמותי קשה,

זה כל החלקים או רק סוג מסוים בשאלות? איך הם בד"כ עושים? וזה אומר שכמותי יהיה קל, או פשוט לא מאוד קשה? (בינוני?)

למעלה