15H

demultiplexer

New member
15H

בחצר 100 עמודים ממוספרים 1-100. צובעים את השניים הראשונים ואז מדלגים על 3 וצובעים עוד שניים וכך הלאה. איה עמוד יהיה צבוע 61 63 65 68

rw12

New member
תשובה ועוד כמה שאלות...

בדיוק באתי גם לכתוב שאלות שיש לי מ15H :) אנחנו יודעים שצובעים את 12 מדלגים 3 ואז צובעים את 56 נדלג עוד פעם שלוש ונראה שצובעים את 10 ,11 וממשיך... ניתן לראות שיש פה חוקיות מסוימת שהעמודים שספרת האחדות שלהם זה 1,2,5,6 צבועים. כלומר התשובה היא 1- עמוד 61 השאלות שלי הם פרק 2 שאלה 24. למה לא תשובה 1? פרק 5 שאלה 24 גם..מה הקשר בכלל? תודה...

demultiplexer

New member
המשך 15H

התפאר:הילל הצטרף:צירף הצפטם:אכל התגשם:חזה התקוטט:היכה

demultiplexer

New member
וכמה זה נראה לכם

מתוך שני פרקים בכמותי 7 טעויות ומתוך שניים במילולי 6 טעויות ואנגלית 145 בציון הסופי ?

וואי בנזונה אחי!! הלוואי עליי

איך השגת 145 באנגלית? היו השלמות משפטים שהביאו מהרקטום

demultiplexer

New member
145 באנגלית

זה לא מה שהשגתי בסימולציה הזו אבל זה הציון שאני מעריך שאקבל. בבחינה הראשונה קיבלתי 146, בכל הסימולציות של קידום בסביבות ה90%.

Proteous11

New member
7 טעויות כמותי בסימו מהאוגדן זה הרב

הרבה , אבל השאלה איזה ציון אתה רוצה ....

demultiplexer

New member
7 טעויות מהאוגדן זה הרבה

טעויות או הרבה בציון ? אני צריך מעל 730 למרות שדי ירדתי מזה. היו לי כמה טעויות טיפשיות ולא הגעתי עם מספיק זמן לגרפים. יש לי בעיית זמנים קשה. אני מצליח לפתור את כל השאלות בפרק אבל צריך לוותר על הגרף כי הוא לוקח לי המון זמן תמיד. אני צריך לא לוותר עליו בכלל אלא לפתור בו רק את השאלות הקלות שלא מאלצות להסיק מסקנות מהנתונים.

Proteous11

New member
7 טעויות זה הרבה טעויות ...

אל תשכח שהרמה של האוגדן נמוכה מהרמה של המבחן האמיתי ... ככה שאם באוגדן אתה יוצא עם 7 , במבחן תצא עם 10 ... וזה באיזור ה130 ... אם אתה רוצה 730 , אתה צריך לעלות את ה140 , אלה אם אתה תותח רציני במילולי ובאנגלית ואז אתה יכול להרשות לעצמך לרדת ל135 וכאלה ...

גם אני טעיתי בפרק 2 ש' 24 אבל:

הפתרון הוא כזה: ידוע לנו שהסדר בתור הוא שעליזה ראשונה,שמחה שניה וגילה שלישית. כמו כן ידוע כי שתיים משלוש החברות רואות את פניו של הקופאי (לא ניתן לראות את פניו של הקופאי אם האשה שלפניה בתור גבוהה ממנה ומסתירה לה). לכן יכולות להיות כמה אפשרוית: (מספרתי שרירותי גבהים 1,2,3 מ') אפשרות א': אם עליזה הכי נמוכה (1) אז חייבת שמחה להסתיר לגילה כי ידוע שרק שתיים רואות את פני הקופאי לכן גובהה של שמחה במקרה זה הוא (3) וגילה הוא (2). הדגש|אפשרות ב': אם עליזה היא השנייה בגובהה (2) אז יש מצב לכך שאו שמחה או גילה הכי גבוהה או הכי נמוכה (או 3 או 1). הדגש|אפשרות א': אם עליזה היא הכי גבוהה (3) אז המצב לא אפשרי כי היא מסתירה לשתי הבנות לכן האפשרות נפסלת. מכאן אפשר לראות ששמחה יכולה להיות הכי גבוהה(3) או הכי נמוכה (1) אך הדגש|לא השנייה בגובהה(תשובה 2). ואפשר לראות כי עליזה יכולה להיות השניה בגובהה לכן תשובה 1 מתבטלת. בקשר לפרק 5 ש' 24 צריך למצוא טענה שמחזקת את המסקנה או לא משפיעה עליה. אפשר לראות כי במשפט האחרון(כל שאר המשפטים תעבור ותראה שהם משפיעים לרעה) נאמר כי כל פעם ששמעון אוכל צנונית הוא לוקח כדור להורדת לחץ דם שמקטין את תפוקת העבודה. בעקבות הטענה הזאת ניתן לראות כי היא מחזקת את המסקנה לגבי אכילת צנונית שאף על פי שהוא לוקח כדור שמקטין את תפוקת העבודה, בגלל שהוא אוכל צנונית עולה לו תפוקת העבודה אפילו עם הכדור. (בהשוואה לבלי צנונית) הסבר על הכיפאק אחי?
סתם סתם בהצ מחר לכולם

rw12

New member
אחותי אם כבר.. וכן אחלה הסבר../images/Emo51.gif

שאלות מעצבנות משהו..

dima269

New member
תשובה

תתחיל מלחשב את שטח המשולש: a כפול AE שווה ל (6*2). מפה אתה מוצא את AE. עכשיו בעזרת שטח המקבילית אתה מוצא את AD ע"פ החישוב: AE (שאותו כבר מצאת, והוא מיוצג ע"י a) כפול AD שווה ל-30. אל תשכח ש-a הוא פרמטר נתון.

תשובה

זה די קל פשוט צריך לדעת חישוב שטח משולש ומקבילית. (בוא נדבר כמו מורה פסיכומטרי): ידוע לנו כי שטח משולש הוא מחצית מכפלת הצלע בגובה שלה ושטח מקבילית הוא מכפלת צלע המקבילית בגובה שאליה הוא יורד. נתון לנו בשאלה שני שטחים: שטח מקבילית ABCD שהוא 30 סמ"ר ושטח משולש ABE שהוא 6 סמ"ר. כמו כן, BE=a. אפשר לראות שכדי למצוא את AD (שהוא צלע המקבילית) צריך למצוא את גובה לצלע AD (לשם זה נתון לנו שטח המקבילית). כדי למצוא את הגובה לצלע המקבילית (AE) אפשר להיעזר בשני הנתונים לנו עבור משולש ABE: שטחו וצלע BE שאליה יורד הגובה וע"י נוסחת שטח ניתן למצוא את AE. חישוב: BE*AE1/2*= S לכן: 1/2a*AE=6 נחלק ב1/2a את המשוואה כדי לבודד את AE: AE=12/a עכשיו אפשר למצוא את AD: Sמקבלית=AD*AE AD*12/a=30 נבודד את AD: AD=30/12*a או בקיצור----> AD=2.5a תני כבוד 5 דקות מהחיים שלי מוקדשים רק לך
(באמת עצוב שצריך להעביר יום לפני פסיכו בבית
)

dima269

New member
תשובה

בדיוק סיימתי, אז התשובות עוד טריות אצלי... פרק 2 שאלה 24: תשובה 1 היא אפשרית, אבל השאלה היא מה הטענה שנכונה בהכרח. תשובה 1 אפשרית, אבל לא נכונה בהכרח (כי גם אם עליזה תהיה הנמוכה מכולן זה יכול להיות נכון). תשובה 2 נכונה בהכרח. פרק 5 שאלה 24: תשובה 4 כי: בתור התחלה בשאר התשובות זה הרבה יותר בולט שהן מחלישות את המסקנה, אבל מה שמכריע את הכף זה שגם אם אותם כדורים מחלישים את ההספק שלו, עדיין נתון לנו שההספק שלו בעקבות אכילת הצנוניות הוא 5 עמודים... (יכול להיות שבלי הכדורים הוא היה מצליח יותר עמודים, אבל גם איתם המסקנה שלו נכונה).

למעלה