לא רק בעבודה מדובר
חברים לפורום הטיסנאות לאחרונה רבו סוגי הטיסנים המיובאים לארץ, חלקם טובים יותר וחלקם טובים פחות. הענף כנראה חלש ומיבאים מסויימים , דואגים להביא ARFים זולים (למוכר) ויקרים מאוד לקונה, כל זה בלי שום פרופורציה לטיב המוצר שנמכר. לאחרונה קניתי ARF ואני חייב לציין כי בעל החנות שמכר לי אותו, הוא איש אמין עלי ביותר (מניסיון העבר), אלא מה , הוא יד שניה ומיבא הטיסנים מחברה זו, כנראה יודע היטב את טיב טיסניו. הטיסן עשוי מחומרים חלשים מאוד שנשברו במגע יד (עדיין לא הגיע לאוויר וכולו היה מלא סדקים (לכל אורך הגוף). אני לעולם לא אקנה טיסן אשר מיובא על-ידי יבואן זה, לעולם!!!!, גם אם יספרו לי שהטיסן הוא הטוב בעולם, טיסן שעולה 1,200 ש"ח (ARF), אינו זול לכל הדעות. יש בעלי חנויות אשר בחוגים מסויימים נחשבים כגנבים, לא אמינים וכו´ וכו´, (ושמם אינו מתחיל באות דלת) אני חייב לציין שלפחות הטיסנים שחלקם מביאים עשויים היטב, ואילו אלו שנחשבים אמינים, הם שרלטנים, למרות החנויות המפוארות ושמם. אינני מזכיר שמות, זה לא יאה. אני חייב לספר לכם, לפני שנים, היה בקרית שמונה בחור בשם שמוליק כהן ז"ל, בעל חנות טיסנים,כל מטיס אשר רכש ממנו טיסן היה חייב לעבוא אצלו בדיקה לפני הטסה, אמינות היתה אמינות, חבל שיצר התחרות, וריח הכסף תופשים את מקום היושר, כי אתם בעלי החנויות צריכים לדעת, עם הכסף שלנו, אנחנו יכולים להביא טיסן גם מחו"ל, או לחילופין לקנות אותו ממישהו אחר, ואם נדפקנו פעם אחת, יותר לא נחזור אליכם ותחשבו על זה !!! עופר סיננסקי