150 ש"ח !?!

ni777

New member
150 ש"ח !?!

אני עומד לקנות T-34 , ובני מטיסני השרון רוצה על הרכבתו של הטיסן בתצורת ARF 150 שקלים. לדעתכם זה מוגזם?

Guy H

New member
יש גם בעל חנות גנב אחג בארץ שייקח

לך יותר מ450 ש"ח

hifly

New member
ההההההההההה חכמי חלם

מצחיק מאד כל הסיפור הזה קיטים נגריה קשה לכם לבנות,ואין לכם זמן...(עצלנות??בגרויות,פרנסה?) קיט ARF גם אי אפשר לבנות לבד???? מה קורה כאו,אתם רוצים הכל מוכן ולעוס. אולי תשלמו לבעל החנות שגם יטיס לכם ולא יתלכלכו לכם הידים?? יש גבול לעצלנות לא?? אפילו ARF כבר קשה.

blaumark

New member
ידידי אמיר פעם היו אומרים את זה על

בניית ARF מה קרה כבר לא יכולים לבנות קיטים ועוד תרום זמני היו אומרים מה כבר אי אפשר לבנות מתוכנית ידידי היקר אנחנו במרכז מתקדמים אם הטכנולוגיה יותר מהר ממכם בדרום (בנגב) אמת אני צוחק בקטע הזה אבל עכשיו ברצינות היום כבר לא משתלם לבנות קיט ההפרש בין קיט ל ARF כל כך קטן שזה לא מצדיק את השעות עבודה והרמת גימור שלהם יחסית טובה היום יש כבר ARF שמגיעים יחד עם פושרודים מחוברים כבר ואני מאמין שבעתיד תוכל לקנות טיסן יחד אם סרבויים וכל עליך לעשות זה לחבר את הכנף לגוף ולשים סוללה ורסיבר עכשיו השאלה הגדולה: **************** למה לא ??? **************** ואת התשובה לשאלה זו אשאיר לקוראים שיהיה לכולם חג שמח בברכה מארק בלאו Jet Club

הבעיה זה לא המחיר בכלל

היי, מנסיון אישי מר, אני רוצה לומר לך שהבעיה זה לא אם המחיר גבוה או נמוך אלא מה רמת העבודה או יותר נכון מה רמת המוסר של זה שבונה לך. חנות שלוקחת מאה וחמישים שקלים מעבירה את העבודה לנערים שעושים את העבודה בקבלנות וממש לא מטריד אותם אם זה יחזיק מעמד ואם זה יהיה באמת מדוייק. יש למשל איזה בחור ממודיעין שקנה מוסטנג חדש כולל הרכבה ובטיסת המבחן הטיסן התרסק לו בגלל הבנייה. דוגמה אחרת מחנות אחרת (אבל עם קרבה משפחתית לזו של המוסטנג זה נער ואביו שהיגיעו אלי עם טיסן שבנו להם בחנות והיה זה רק נס שהטיסן הגיע אלי לטיסת מבחן כי הלינקים היו מוברגים הברגה אחת, הפושרודים מעץ לא היו מחוברים עם השרוול המתכווץ ועוד כמה דברים שמטרתם הייתה פשוט לגרום לו להתרסק. אני באופן אישי בתחילת דרכי נתתי לחנות שיבנו לי שלושה טיסנים ובכל המקרים התחרטתי עד עמקי נשמתי, קימבנו, חירתתו דחפו ציוד משומש (סוללות, סרוו, ברך של הטיון, מיכל דלק דולף ועוד דברים שכשאני נזכר בהם מחדש מרתיחים לי את הדם. דוגמא נוספת לנבזות פושעת זה חנות שמוכרת אולי הכי הרבה טיסנים באיזור שבונה את הטיסן כבייכול מאוד מקצועי אבל חוסכות באפוקסי (אני מדבר על טיסנים מסויימים שמגיעים עם אפשרות להבריג את המייצבים האחוריים אבל אז נוצרת בעייה של כניסת דלק בין החיבורים וזה רק שאלה של מספר נמוך של ימי הטסה עד שהטיסן מתפרק ומתרסק - אני יכול לומר שגם למרות שפרסמתי את העיה וידעתי על כך את בעל החנות הוא ממשיך לבנות באותה צורה (או כדי לחסוך אפוקסי או שהוא גילה דרך פושעת למכור יותר טסנים) שים לב שכמעט כל דוגמא זה מחנות אחרת מאז גם אם ישלמו לי אני לא מוכן לתת לשום חנות שיבנו לי טיסן. עד כאן הסיבה למה לא לבנות שקשורה לנבלות שמוכרות לך ציוד יקר ועוד מחרבנות לך אותו בכוונה פושעת שתרסק מהר. אבל גם אם נפלת על בעל חנות מקסים אני עדיין חושב שכדאי לך לבנות לבד אפילו אם אינך בקיא בבניה. הסיבה לכך היא שרק כך תדע לבדוק אותו לפני כל טיסה ורק כך תוכל להרגיש מתי משהו נהיה לא בסדר. אני מציע לך שתקנה מחנות שמוכנה להדריך אותך וללוות אותך בבניה ולא לתת להם לבנות. לעניין הטיעון של מרק, החלקים שמיוצרים על ידי היצרן בדרך כלל לא מתקלקלים, מה שמתקלקל זה העבודה של הטיסנאי, לכן אם יגיע מצב שהטיסן יגיע מוכן (רק לשים דלק ולעלות לאויר) אני מניח שרמת העבודה תהיה כזו שלא יהיו תקלות כמו שיש כשאתה נותן לרשלנים וחסרי עניין בטובתך לבנות. אגב כשאני מוכר טיסן ומישהו רוצה שאבנה לו אני מנסה לשכנע אותו בנימוקים הללו אבל אם הוא מתעקש אז אני לוקח 400 שקלים ואני בונה את זה לבד אני לא אתן לשום נער או זר שלא אכפת לו מהלקוח לקלקל לי את השם. למרות שהמחיר נראה גבוה זה אולי מתאים לתעריף שעת עבודה של פועל זר או ילד שעובד בבורגרקינג אבל זה יוצא פחות משתלם מלנקות חדרי מדרגות (אם מחשבים את כמות הזמן שלוקח לבנות את הטיסן (לפחות בקצב וביסודיות שלי). בברכה אבי ורטהיימר טיסני מודיעין www.tisan.co.il

בנית הטיסן לבד או ע"י מומחה

הי אבי אכן אתה צודק בכל. לא המחיר הוא הקובע אלא רמת הבניה, הטיב והידע המקצועי של הבונה. מנסיוני הרב והעשיר, אני משתדל להדריך את המזמין במידה וזו התנסות ראשונה שלו, אלי ומדריך בכל שלבי עבודתי.דבר שלא נהוג לעשותו בחנויות. לא אהיה עשיר במחירים שאני מבקש, ואתה יודע זאת היטב מחברים מאזןרך שבניתי להם והם מטיסים טוב. חשובה הנאמנות ,השימוש הנכון בחמרים ובדבקים ובעיקר השאיפה לראות את החבריא נהנים מפרי יצירתך . המחיר שאני לוקח להרכבת טיסן רגיל בגודל ממוצע למנוע 40 הוא ממש אפסי בין 250 ל- 300 ש"ח. ,עבור עבודה והרכבה לא כולל דבקים וציפויים או אביזרים נוספים נדרשים. האמן לי כי אני נהנה מכל שניה של עבודה, אולם מליונר מזה לא אהיה.זאת ועוד: בגמר הבניה אני עורך יחד עם המזמין "טסט פליי" במנחת שלנו בשמרת ואיך אומרים, הכל בסדר. בהזדמנות זו כמובן אני מאחל לך ולחברינו חג שמח. דני.

ממליץ מאוד על טיסני השרון.

העובדה שבני לוקח רק 150 ש"ח אינה אומרת ולו לרגע שאינו עושה עבודה מקצועית. אני מכיר את בני מספר שנים, הוא עזר לי להרכיב טיסנים רבים. ידיים מקצועיות ומיומנות כמו שלו לא רואים כל יום. עושה רושם שבמידה והיה לוקח 300 ש"ח, הייתם נותנים לו את העבודה בקלות רבה יותר, מצב מוזר קצת... ממליץ מאוד על טיסני השרון, עודד.

Afik Mazor

New member
לא מבין מה כל ההתרגשות מ - ARF

אני בונה עכשיו את הקיט הראשון שלי... וזה פשוט כייף... זה ריפוי בעיסוק:) חוץ מזה שאין מה לדבר שיש חברות שמייצרות ARF ברמה שלא ראויה לטיסה..

Guy H

New member
תגובה

אני התלוננתי על בעל חנות במרכז הארץ על מוכר אחד שלקח יותר מידי כסף על העבודה שעשה.הסיבה שביקשתי שיבנו לי את הטיסן הייתה בגלל שהייתי מתחיל ולא ידעתי לבנות ולכוון אחרי כמה הטסות שהטיסן לא טס טוב אנשים במנחת בדקו לי את הטיסן ואמרו לי לעשות כמה דברים שהמוכר היה צריך לעשות ולא עשה כמו לאזן את הטיסן (היה לו משקל זנב אם אני לא טועה )ולחבר טוב את הפושרודים בקיצור אני לא הייתי מתלונן על המחיר אם העבודה הייתה יותר טובה כי אם אנשים עשו לי את זה בשטח אז המוכר היה עושה לי את זה בלי בעייה בחנות שלו. בברכה,גיא חנוך

leef

New member
אבי מספיק עם הקללות

אתה קורא לכולם נבלות ואתה לא תלית שכולה תכלת ראינו את תגובותיך בפורום ואת הידע שלך על סוגי הטיסנים ,לא היגבנו אני מבקש אותך להפסיק את זה זה פשוט לא מתאים לבעל חנות, פגשתי אותך בעין יהב ואתה נראה לי אדם נחמד שרוצה לדחוף את התחום בארץ , אז אשמח לעזור אבל בדרך יפה כיאה לטיסנאים , אם ברצונך לספר על מקרים שקרו בחנויות בניה רכישות וכד´ ציין את שם החנות .על מנת לא לפגוע בחנויות שלא קשורות לעיניין . רבותי הטיסנאים אני מציע על מנת שכולם יקבלו שרות הוגן כדאי, להעלות כאן בעיות שהיתעוררו עם חנויות ובעל החנות יצתרך להשיב על כך . וכך כולם יוכלו להרוויח מכך - בעלי החנויות ישתפרו -השרות וכד´ מעין כלבוטק , לגבי בנייה תמיד אני מציע ללקוח לבנות לבדו הוא מתקשר אלי ושואל שאלות או מגיע כשהוא לא מבין משהו אם הוא מתעקש שאני אבנה לו אני לוקח על כך מחיר גבוהה על עבודה מקצועית והזמן יקר לי אני מעדיף שלא לבנות . בכל מקרה כולם למדו אצלי לבוא לביקורת לפני טיסה גם כאלה שהם וותיקים מעדיפים שעוד מישהו יעיף מבט מקצועי זה לא מזיק במיוחד לפני טיסת מבחן . חג שמח לכולם אריה פישמן

hifly

New member
הי אריה וכולם !!!!!!!!!!!!!!!

אני חושב שתהיה בעיה לעלות כאן שמות של חנויות,חוץ מזה שכולנו יודעים על איזה חנויות מדובר. הזכרת שם החנות והאשמתו בגניבה,עלולה להסתיים בתביעת דיבה על אותו כותב. להתלונן בפורום אפשר וכדאי,ואם משהו רוצה לדעת שם אפשר לשלוח לו במסר אישי,אי מייל או בשיחת טלפון. איני רוצה שיחות בפורום יביאו לאיבוד פרנסה של שום חנות או עסק בארץ,כבר ראינו מה כוחו של הפורום,בכל מיני ענינים ,למי שלא מודע הפורום הזה ותוצאות שיחותיו מגיעות לכל מקום בארץ כולל בעלי חנויות,וגורמות לפעמים לעצירת שיווק של מוצר,כן כן למי שלו מאמין. אבל אני מקבל את התלונות אלי הביתה מבעלי חנויות. אז שימו לב איך שאתם מדברים,בפורום. יש לכם כאן במה עם המון כוח,דבר שמעולם לא היה לשום קבוצת צרכנים בארצינו. בברכה אמיר

blaumark

New member
תגובה לפישמן

פישמן ידידי אבי לא תלית שיכולת תכלת אבל יש לו מוסר הוא אומר מה הוא חושב והרבה מי זה נכון אבל גם יש לו את ההגינות לא להשמיץ ברבים (כלומר הזכרת שמות) שלא להזכיר את הצד החוקי בזה שהוא אומר את דעתו לכלל זה מביא מודעות על נושאים שצריך לשים עליהם לב ובאומרו את הנ"ל הוא רק מחזק אותך במידה שאתה באמת בונה ומטפל ברמה גבוהה גם לך וגם לכלל הטיסנאים תדרשו שירות טוב וברמה גבוהה זה מגיע לכם אתם משלמים על זה במחירים ניתן לשחק מאט אבל בשירות ניתן לשחק הרבה המנצח יהיה זה שנותן את השירות הטוב היותר ציטוט אהוב עלי "טעמו המר של המוצר נשאר הרבה אחרי הטעם המתוק של המחיר הנמוך" או משהו כזה בברכה מארק בלאו Jet Club

האמת היא שאני כן טלית שכולה תכלת

אריה פישמן ידידי, קודם כל למען הסר ספק, אין לי כל נסיון איתך כך שמבחינתי אתה נקי וכשר בעיניי. אני גם חושב שכולם ראו כמה עשית והתאמצת למען הטיסנאים במפגן שארגנת בצפון כך שרק נקודות זכות עומדות לצידך ויישר כוחך וכך תמשיך. ולעניין טיסני השרון, מעולם לא הייתי לקוח שלו וגם לא שמעתי עליו שום דבר רע מצד לקוחותיו למרות שנתקלתי בלא מעט לקוחות שלו- אז כל המסרים שלי גם לא קשורים אליו. עכשיו לעניין הנבלות. בוא נניח שהעובדה ששמתי בשלושת החודשים הראשונים שלי בתחביב 15 אלף שקלים בחנות טיסנים מסויימת ובמקום להודות לי בשרות טוב הוא רימה אותי על ימין ועל שמאל בחלקים משומשים ושרות מגעיל ושקרים אין קץ, זו לא סיבה מספיק טובה לקרוא לו נבלה. אבל תגיד לי מה רע לקרוא נבלה לבן אדם שמוכר לאחד שעבד בלילות בניקוי חדרי מדרגות כדי לתת לבן שלו יותר ממה שהיה לו כשהיה ילד והוא נופל למזלו הרע על מוכר טיסנים שתקע לו מחיר מהסרטים וגם בונה לו אותו כך שהוא התרסק לו בטיסת המבחן ועוד האשים את הלקוח, ואני מצטט "למה ריסקת, הסברתי לך איך להטיס". מה רע לקרוא נבלה לבן אדם שמבקש ממך שתמליץ עליו ושתשלח אליו לקוחות ובחוצפה ועזות מצח הוא תוקע אותם עד הגרון וגורם לי אי נעימות מאוד גדולה עד כדי כך שהם חשבו שיש לי יד אחת עם המוכר הנבזה הזה. אני יכול לרשום לך עוד עמודים רבים של דברים שנחשפתי אליהם אישיתי ובכיות של עשרות טיסנאים שהכרתי דרך האתר שלי אבל אני חושב שהבנת את הפרנציפ. ובעניין טלית התכלת ספר לי איפה לא הייתי בסדר, אני מבקש שכן תגיב אם אתה חושב שהייתי לא בסדר. אין לי שום בעייה להודות אם טעיתי ולתקן המצב. אבל אם אתה מתכוון שאני אמור להיות בסדר עם חנויות שדופקות לקוחות אז שכח מזה. אם את המתכוון לכך שאני אמור לשתוק שאני מגלה דפקטים בטיסנים או תרגילים נבזים כדי לא לקלקל לחנויות את העסקים שלהם אז שכח גם מזה. אני משקיע כבר שנתיים וחצי בשקדנות בעשייה למען טיסנאים, זה שנהייתי מוכר טיסנים לא ישנה את עורי גם אם הסוחרים שמתחרים בי ישנאו אותי על כך. ולעניין פרסום שמות חנויות, אין לי שום בעייה וחשש מפני תביעה משפטית כי כל מה שכתבתי מבוסס על דוגמאות שאני נחשפתי אליהן אישית ולא שמועה ששמעתי. את המקרים שקרו לי באופן אישי פירסמתי בפורום כולל שמות החנויות ובאותה העת ומיציתי את הנושא עד תום ולא כנקמה אלא כלקח לחנויות ואזהרה ללקוחות. אבל מקרים שקרו לאחרים אני מותיר להם לבחור אם הם רוצים לפרסם את זה או לו. אבל הצרה היא שאני שומע יותר מידי פעמים מיותר מידי אנשים שהם מעדיפים שלא לפרסם את הסיפור שלהם כי הם לא רוצים להסתכסך עם המוכר. אז תן סיבה אחת שבעולם למה שהם לא ימשיכו לדפוק אותם. בברכה אבי ורטהיימר

leef

New member
נראה שלא הבנתם

א. אבי כתבת על טיסני סיגול מלא הערות שרובם לא נכונות אם אתה בטוח שאתה צודק תסביר לי מדוע הטיסנים האלה טסים אצלי במסלול מצויין ורוב המטיסים נהנים ומרוצים מהם וחוץ מצינורית סיליקון וגומיות הכל כשורה . כנס לדף התמונות וראה אילו טיסנים מובילים שם . אולי לא ידעת להיתמודד איתם ? אל תשכח שמאחרי הטיסנים הללו שנמכרים באלפים בחודש בעולם ישנה מחלקת פיתוח מחלקת ייצור וכד´ לגבי שמות חנויות ושרות - מחיר לא מעניין הוא תלוי בלקוח לקוח ישלם הרבה ויהיה מפסוט רק כשהוא מקבל שרות ברמה גבוהה לקוח שמשלם יקר ולא קיבל שרות טוב נראה שקיבל את עונשו , כשרוב הלקוחות יבדקו את השוק השרות והמחיר אני בטוח שהשרות של כל החנויות יעלה. לגבי שאלות וחנויות בפורום . הפניה של הלקוח צריכה להיות ישירות אל החנות :מכרת לי, אמרת לי והתגובה של נציג החנות בלבד תצתרך לשוב יש לרשום חנויות שמוכנות להשיב ללקוחות בפומבי ," אני נרשם ראשון " בדומה לבית דין לתביעות קטנות שכל אחד יכול לראות את הדיונים או כמו התכנית כלבוטק שמבקשים מנציג חברה לענות . לבסוף מי שמחליט הוא הלקוח לדוגמה כשפתחתי את החנות רץ אחד מהלקוחות שרכש טיסן אצלי וכתב בפורום שמכרתי לו טיסן ללא כאן נסע אחורי , ושהוא נדפק וכד´ מייד פניתי לספק וביקשתי כאן נסע חדש מקורי . הודעתי ללקוח לבוא לקחת את החדש דרך האתר ואמרתי לו שחבל שלא פנה אלי ישירות אז כל הסיפור היה נגמר . ואכן מאז רכש אצלי הבחור טיסנים נוספים - והיה גם בין הראשונים שרכש דלק חדש . אינני כותב את שמו אך אם הוא ירצה הוא יספר לבד לכולם . ולסיכום אני קורא לכל לקוח שלי שמעוניין בכך לשאול את השאלות ישירות דרך פורום זה , הרגשת שנדפקת , אולי השרות לא היה כל כך טוב ,או כל סיפור אחר יש לציין תאריך, מוצר בעייה -שם מלא ( שם בדוי לא יענה )- נושא, , מחיר הוא לשיקול הלקוח מפני שהוא מחליט אם מתאים לו או לא לידיעתכם אני עובד עם מחירון ממוחשב שמתעדכן כל שבוע המחיר הוא לא לפי הפנים של הלקוח . חג שמח קשה לומר אחרי פיגוע נוסף בתל אביב הפעם החלמה לכל הפצויים וליבינו עם כל המשפחות השכולות אריה פישמן תחביב צפוני

אני שמח שאנחנו מבינים אחד את השני

אריה קודם כל אני שמחתי לקרוא כל מילה ומילה ממה שכתבת והאופן שבו אתה רואה את הדברים הקשורים לביקורת על חנויות נראה לי בהחלט. לעניין הסיגול אני מצטער אם הגזמתי, פשוט אני טיפוס פרפקציוניסט ואוהב דברים ברמה גבוהה (כמו למשל את הקיושו לסוגיו). הסיגול מייצר טיסנים יפים אך הסטנדרד שלהם לא תואם את השאיפות שלי למרות שהוא בהחלט תואם את רמת המחיר הנמוכה שלו (500 שקלים אצל דקלו). חמוד בעיניי שבכל מעם שמישהו מרגיש מאויים מהביקורת שלי הוא משתמש בנסיונות קלושים כגון "אתה רק שנתיים בתחביב", "אתה לא מספיק מנוסה", "אתה לא יודע להתמודד עים בניה של טיסן וכו´" וכל זה מבלי שמכירים אותי בכלל. אם כל המאמרים שכתבתי לא מספיקים כדי ללמד על רמתי אז אולי אוסיף בלחש וצניעות המירבית שניתן כי במהלך השנתיים וחצי שאני בתחביב הספקתי לעשות מספר דברים שאני חושב שמי שבחר להשתמש בי עשה הערכה אחרת לגבי יכולתי וכישוריי. אז ככה, אני עוסק במחקר לסילוק ציפורים משדות חקלאיים באמצעות טיסנים (שיהפכו בהמשך למזלטונים למטרות חקלאות) מטעם רשות ממשלתית ובשיתוף עם מכון מחקר אמריקאי. אני משמש בצוות חשיבה וכמטיס ניסוי בחברת מזלטים אחת. אני שותף בקבוצה קטנה של בעלי מקצוע בפיתוח מזלט יחודי במסגרת סטרטאפ חדש בכל המקרים הגיעו אלי לאחר שקיבלו המלצות ובחנו אותי בפועל. ואני אפילו מרוויח סכום צנוע מפעילות זו. אם שמת לב באתר שלי פרסמתי מדי פעם מודעות דרושים שונות ומוזרות, אז זה הרקע לכך וזו פעם ראשונה שאני חושף את הסיבה לכך. כמובן שלא אוכל לחשוף מעבר לכך מסיבות מסחריות ובטחוניות. מעבר לזאת אני מנהל חברת outsourcing בתחום מערכות מידע (אבל בעצם מה הקשר) אני מציע לך לא להשתמש בהתקפה אישית לצורך הגנה כשמישהו טוען טענה טכנית מסויימת זה רק מראה שאתה לא יכול להתמודד עם הטענות. עבור על הביקורת שלי לגבי הטיסן (במדור חדשות באתר שלי) והתייחס אחד אחד לדברים, זה ישמע הרבה יותר רציני. בברכה אבי ורטהיימר

ofersi

New member
לא רק בעבודה מדובר

חברים לפורום הטיסנאות לאחרונה רבו סוגי הטיסנים המיובאים לארץ, חלקם טובים יותר וחלקם טובים פחות. הענף כנראה חלש ומיבאים מסויימים , דואגים להביא ARFים זולים (למוכר) ויקרים מאוד לקונה, כל זה בלי שום פרופורציה לטיב המוצר שנמכר. לאחרונה קניתי ARF ואני חייב לציין כי בעל החנות שמכר לי אותו, הוא איש אמין עלי ביותר (מניסיון העבר), אלא מה , הוא יד שניה ומיבא הטיסנים מחברה זו, כנראה יודע היטב את טיב טיסניו. הטיסן עשוי מחומרים חלשים מאוד שנשברו במגע יד (עדיין לא הגיע לאוויר וכולו היה מלא סדקים (לכל אורך הגוף). אני לעולם לא אקנה טיסן אשר מיובא על-ידי יבואן זה, לעולם!!!!, גם אם יספרו לי שהטיסן הוא הטוב בעולם, טיסן שעולה 1,200 ש"ח (ARF), אינו זול לכל הדעות. יש בעלי חנויות אשר בחוגים מסויימים נחשבים כגנבים, לא אמינים וכו´ וכו´, (ושמם אינו מתחיל באות דלת) אני חייב לציין שלפחות הטיסנים שחלקם מביאים עשויים היטב, ואילו אלו שנחשבים אמינים, הם שרלטנים, למרות החנויות המפוארות ושמם. אינני מזכיר שמות, זה לא יאה. אני חייב לספר לכם, לפני שנים, היה בקרית שמונה בחור בשם שמוליק כהן ז"ל, בעל חנות טיסנים,כל מטיס אשר רכש ממנו טיסן היה חייב לעבוא אצלו בדיקה לפני הטסה, אמינות היתה אמינות, חבל שיצר התחרות, וריח הכסף תופשים את מקום היושר, כי אתם בעלי החנויות צריכים לדעת, עם הכסף שלנו, אנחנו יכולים להביא טיסן גם מחו"ל, או לחילופין לקנות אותו ממישהו אחר, ואם נדפקנו פעם אחת, יותר לא נחזור אליכם ותחשבו על זה !!! עופר סיננסקי

gal86

New member
אתה פשוט מגעיל

אני לא מכיר אותך אישית אבל בני הוא אחד האנשים הכי טובים שהכרתי עד היום בתחום הטיסנים!!!!!!! אין לך שום זכות לדבר על אדם טוב במילים ניבזות כאלה וכל תרוץ שבעולם לא יכול לתת לך את הזכות הזאת. לאומת זאת ניראה לי שאתה הוא לא הבן אדם הטהור.

למעלה