150 ימים

מיטללל

New member
150 ימים

אתמול הייתי עם חברה שיש לה יום הולדת 19 בשבוע הבא.. התחלנו לדבר איך נחגוג את המארוע, ואז התחלתי להתבכיין שגם אני רוצה יום הולדת. ויש יותר מדי זמן עד שזה יקרה. היא אמרה שיש לי יום הולדת כבר עוד חצי שנה. כן. לא קלטתי את זה. מה שהוביל אותי למחשבה הבאה, היה לי יום הולדת כסיימנו את י"ב. כלומר עברו 5 חודשים מאז שסיימנו. חמש חודשים בוזבזו לי. אני לא מבינה על מה. אני לא מבינה איך הימים ברחו לי. 5 חודשים, 150 ימים! כל הדברים שעשיתי ב-150 ימים האלו.. הם דברים שעשיתי גם במהלך הלימודים. ואת כל התוכניות עליהן פנטזתי בסביבות אפריל-מאי שנה שעברה... פשוט זנחתי. אני כבר חשה את תחושת ההחמצה. זה כואב. אני לא יודעת איך. אבל זה ישתנה. ... 5 חודשים!

אושר מ

New member
מיטל

את ידועת המ היתרון אצלך? שלך יש זמן לתקן את זה. יש לך עוד שנה עד הגיוס! תתחילי לעשותר שימה ותתחילי לסמן וי ליד כל דבר שאת עושה. לי לעומת זאת.. אני מרחתי 5 חודשים, אבל אין לי זמן חסד נוסף..

maayan15

New member
מיטל...

אז ביזבזת 150 יום?...בסדר...עבר...עכשיו תדאגי לא לבזבז את שאר הזמן שנותר לך...תתחילי לחשוב עכשיו מה את רוצה לעשות ותעשי!

מיטללל

New member
שום שנה.

אם אני לא אתגייס מתישהו ביוני-יולי. אני פשוט לא אתגייס <אוהבת לאיים>

מיטללל

New member
שום שנה.

אם אני לא אתגייס מתישהו ביוני-יולי. אני פשוט לא אתגייס <אוהבת לאיים>

תאמיני לה, מיטל

ובלי קשר, אם נותרו לך כמה חודשים טובים עד לגיוס, הנני מפנה אותך להודעתה של הכותבת מעליי, שאך לפני חצי שנה כתבה את ההודעה הבאה, ובינינו, הספיקה די הרבה מזה, והיא לא מצטערת לשניה ורבע, כמדומני.

מיטללל

New member
גם לי יש רשימה כזאת

אפילו יותר ארוכה. אם יהיה לי כוח אני אעלה אותה למחשב בסוף השבוע הזה... דברים <מעטים> ממנה דווקא יושמו. והתקופה הזאת הייתה דיי מהנה. {להתבטל זה כיף}. פשוט לא קלטתי שעבר כזה הרבה זמן.. 150 ימים!!!

אוֹרן

New member
איפה דור באמת?

מיטל, לבכות על חלב שנשפך לא עוזר בכלום. תחשבי מה את יכולה לעשות הלאה, איך את יכולה לנצל את הזמן שלך טוב יותר. את יודעת מה הדברים שאת רוצה לעשות, אז תפעלי בנידון. אל תשבי בחיבוק ידיים ותמשיכי לחיות ככה, כי הדברים לא יקרו מעצמם ושוב תחיי בתחושת החמצה. חבל. למה שלא תקחי איזו חברה או כמה חברות ותסעו לטיול נחמד לכמה ימים? תעשי דברים פחות שיגרתיים.. אגב, לא קשור לנושא, אבל הפיצוץ בקניה היה במלון ששהיתי בו. אני עדיין בשוק.

אתה צוחק עליי !!!

והאמת, איך ששמעתי שהיה שם פיגוע, נזכרתי שרק חזרת משם. בוא´נה, יש לך מזל של כלב רחוב מרוט !!! אני מניחה שברכת הגומל תגיע לבית הכנסת הקרוב לביתך. ולגבי דורק´ה, הבחור הודיע לפני שבוע על הפסקה מתודית מחיי אינטרנט. להלן הודעתו המרגשת.

אושר מ

New member
שקרנית

אם היה לי זמן הייתי מוצאת לך הודעות מלפני חודשיםש השתמשת בהן באופציה זו. >אושר בורחת לחו"ל..<

shellyland

New member
העליבני - וילך!

לו לא אכפת אם נוגה אני או בודדה הלילה... (לאה גולדברג, למי שלא זיהה)

BIH 93

New member
מעט שלווה

Ein bißchen Frieden, ein bißchen Sonne Für diese Erde, auf der wir wohnen Ein bißchen Frieden, ein bißchen Freude Ein bißchen Wärme, das wünsch´ ich mir (ברנד מינווגר, למי שלא זיהה)

אוֹרן

New member
מזל זה לא מילה

וזה המקום האחרון שתחשבו עליו שיהיה שם פיגוע... אנשים שם כל כך רגועים, מקבלים קבלת פנים של רקדניות כאלה בכניסה, זה נראה כאילו הגעת לאיזה גן עדן וברחת מכל הצרות שלך, ועד לשם מגיעים... מפחיד

למעלה