15.6 ה"ייי

15.6 ה"ייי

יום רע. לאגים. כל היום. עליתי עם crazy אולי 2%, רציתי פיקיו אבל פחדתי, ו...לאגיםלאגיםלאגים :/. אז... פתחתי דמותון חדש בברה, 9holyArrows מותר להוסיף לבאדי, הוא ברה 5 0_0 pig face!!! {:)):| XDXDXDXDXDXD

הטיZרית

New member
אין לך מה לפחד...

פשוט אל תשתולל על המקלדת כשיש לך לאג... אני עברתי היום APQ בשלום... עם לאגים...

לבנדר א

New member
עשיתי OPQ

ומתתי בוס, ביחד עם כל הקבוצה.
כי חוץ ממני, הרמה הכי גבוהה הייתה 60. אני חייבת לסיים OPO פעם אחת לפחות!!!!!!!!111111111 זרג. אז הלכתי ללודי להשלים כמה משימות והחזרתי לעצמי את הEXP שאיבדתי. אני כל כך תקועה ברמה הזאת. ודווקא כשרמה 70 קרובה מאי פעם.

למה את לא עושה מייז?

אני עשיתי אורביס פיקיו פעם אחת או שניים וזה הספיק לי. אחרי המייז בלודי, אין משהו ששווה כדי לעלות רמות יחסית מהר ולהרוויח מלא כסף.

לבנדר א

New member
אמת.

אבל אני צריכה את מינרווה בשביל קווסט, והמניאקית מופיעה אחרי שהורגים את פאפא.

Don Nirtin

New member
את מדברת על קווסט היומן??../images/Emo87.gif

אני עוד לא התחלתי לחשוב איך עושים אותו

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|../images/Emo99.gif

אחחח איך אנשים יודעים להחזיר לי את החיוך :) קיבלתי הצעת נישואין, אני מתחתנת כשהחבר החדש דנדש שלי ישיג קאש
והיום חוץ מהטבעת אירוסין קיבלתי במתנה טבעת אפקט של קופידון..3>~ וכמה חייכתי כל היום, אלוהיםם ישמור. והוא גם הבטיח לי דאגר חדש אחרי שהדאגר הטוב שלי התפקשש עם המגילה...:) החיים יפים..D: אה וחוץ מזה אני רמה 71, וכנראה הולכת להתאמן בוודוס הודוס, מי בא לשם איתי? אני גרועה במפות בבית הרדוף..@.@""

deisy

New member
אני שם..

בלית ברירה... אני שם כמעט רוב הזמן... gallit , דברי איתי, תחסכי שיקויי hp

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

כל כך! וודוס הודוס זוללים לי שיקויי HP! לא מתאמנת בלי לאמץ לעצמי קלריק..3>~

deisy

New member
פריסטית .. במקרה הזה ../images/Emo8.gif

אני מחוברת בעיקר בערבים, אחרי 20:00... אפילו יש HS ממוקסס קלות

noam 500

New member
../images/Emo218.gif../images/Emo133.gif

אני מפחד להתחבר. הורידו כבר את האוטו באן?

אני מניחה שלא.

אבל בלאגים אפשר פשוט לעלות על חבל או ללכת למקום יותר בטוח ולא להעלות חיים, MP או בכללי להתעסק עם המקלדת. זה מה שאני עושה.

Don Nirtin

New member
end of the worldכסל|

לך את כל הדרך למפה האחרונה בזיפנגו (forset of aninmals). למעלה יהיה לך פורטל. אגב- אזהרה. בפורטל הראשון של שאווה במפלס התחתון של המפה מסתובב בוס חמוד לרמה 95 שמסוגל לחסל במכה אחת בלי להתאמץ. תיזהר.

למעלה