:>>>>>>>>>>>>

וואלה שב"כניק אתה!!!

וגב´ ציפי קיבלה את זה ממני מזמןןןןןן לונג טיים
הטיול היה מדהים....יוווו חזרתי ב 4:30 לפנות בוקר רציתי לרשום כאן הודעה אך משום מה...כל הודעה שכתבתי ושלחתי..לא עלתה לפורום.. לא אצלכם ולא אצלי. ועל כך נאמר......אוףףףףףףף
מה שלומך????????? נו, השבת בפתח.... מה עושים היום? היום יש בת"א מסיבת קרמבו!!!!!!!!!!!!!!!!! מסיבה בנמל ת"א...בתכלת... מוסיקת שנות ה 80-90....יאללהההההה הולכים להשתגעעעעע בלאגןןןן לנענע!!!!!!! (מקווה שלא יהיה מחבל בסביבה שינענע לנו את הצורה). כן כן גבירותי ורבותי הקרמבו הגיע לת"א...חחחחחחחחחחחח עלק! כבר כמעט לא נשאר... אך בעיה קטנה פיטנס...אני בדיאטהההההההההההההה מה עושים??????? רוקדים! מורידים קלוריות! ולא נוגעים ואילו בקרמבו אחד!!!! נכון???? הכל נכון תיאורטית...אבל מעשית? תראה...היום בלילה תקבל עידכון מבטיחה לא לגעת בכלל! והנה...אני דוגלת בדגל חדש בישראל.....מה דעתך?

עכשיו את נזכרת להגיד לי........../images/Emo7.gif

אם הייתי מודיעה שיש מסיבת "קרמבו" הייתי דוחה את החזרה למיאמי.....ככה עושים לחברים
גם ל"מטורפים" היום-יומיים שלך את עושה ככה? מודיעה להם אחרי שכבר עשו תוכניות אחרות? או שזה רק לאלה שגרים בחו"ל?? ובקשר לאכילת ה"קרמבו": היום יש לך הזדמנות להוכיח לעצמך בלבד כמה "כוח רצון" יש לך..... ואם את נשארת רעבה את יכולה תמיד לאכול כמה מ"הירוקים"
בילוי נעים! (לעזאזל, מה אני מאחל לך "בילוי נעים" כאשר אני לא מוזמן בזמן
) מחכה לשמוע איך היה...

חחחחחחחחח הייתי מעדיפה פיטנס

ירוקים אחרים $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ זה מה שאתה נותן לי לאכול? יאק!! פיכס!!!! איכס!!!!!!! נו....חברים! האמת? כמה מהמטורפים עצמם היו איתי
... וואלה פעם הבאה לא אפספס....אודיע לך מראש וכך גם אוכל לראות לך אופססססססס אותך! (SORRY)
.... אתה אוהב לרקוד? ואת תגובתי אם יש לי כוח רצון או לא....קיבלת!!! חחחחחחחחחחחחחחח והיה לי בילוי מדהים רק בגלל שאיחלת לי כך...רואה? זה עובד גם אם זה לא מכל הלב...סתםםםםםםםםם! אז שתהיה לך שבת מקסימה ובוקר טוב ישראל ועולם יקר!!!!! מקסימושששש

באמת שרציתי לתת לך.......

את הירוקים האלו.....פשוט העכבר החליט ללחוץ על משהו אחר.... העכבר ממש משתולל לפעמים.... שמח שנהנית עם ה"ליצנים/מטורפים" שלך....כן אני אוהב לרקוד למרות שלאחרונה (ממש לא זוכר מתי
) פשוט לא יצא....וריקודים זה באמת טוב לשריפת קלוריות בתנאי שמזיזים את "האחוריים" במרץ ולא עומדים במקום... שיהיה יום עליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז ונעיםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה