:>>>>>>>>>>>>

גברת מקסימה, ציפי נתנה לך רשות...?

נו נו נו.... נו טוב, אם זו את נרשה לך גם להשתמש בקובץ פה....
איך היה הטיול לצפון
את רואה כמה מעולה השב"כ??

יווווו אמאל´ה....נדבקת!!!!!!

לא נורא.... אמרתי לך לקחת את הכדורים נכון???? קדימה...מקווה שעוד לא מאוחר
אנרכייייייייייייי חזרת אלינו! אוווו כך הרבה יותר הולם אותך... בחיי! עלק מוכר גפרורים.....טוב שלא מוכר קיסמים!!!

לא הסמל

New member
:>>>>>>>>

לוקחת חצי כדור, להרגיע את עצמה, וזורקת משפט של הימור, אתה או אני או אתה, ואני בתוכי סגור, מילותי כבר אינם יוצאות, וחוץ מללחוש את שמה, מנגב לה את הדעמות, תבכי לי עכשיו, תבכי אני אומר, זה כואב, זה יכאב, אבל בסוף זה ישתחרר, תבכי במקומי, אני כבר לא יכול לבכות, אני תפקידי, לנגב לך את הדמעות... תראה היא ואמרת לי, ערפל מכסה את הכביש, הבעיות מתחילות בראש, החיים מפחידים מספיק, ואני בתוכי סגור, לא יכול שום דבר לראות, וחוץ מללחוש את שמה, מנגב לה את הדעמות... זה כואב,זה יכאב,אבל בסוף זה ישתחרר... p.s מוקדש ליניב<י>

אני שואל ת´עצמי

דרעי גנב קיבל שנתיים, אני לא עשיתי כלום קיבלתי שלוש שנים............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Noblesse Boy

New member
וואלה,צודק!!!

Don´t wanna close my eyes Don´t wanna fall asleep ´Cuz I´d miss you baby And I don´t wanna miss a thing ´Cuz even when I dream of you The sweetest dream would never do I´d still miss you baby And I don´t wanna miss a thing

מחפש ת´שיר בעברית...

<כמו שיכור עם עצמי מדבדח> <אל ימים אחרים אני בורח> <מעורפל בחושים,וימי אפורים> <ורגלי נפלטות לדרכים...>

אחרון ודי!!!

תראי אני בודד בודד, אבל חשוב לי שתדעי, את הופעת מולי ברגע פה, כמעט איבדתי את עצמי, ועל זה מגיע פרח, אחד לך, אחד לי, השיר הזה מוקדש לך סימה, בשבילך אקתוף כוכב, סימה שאותי הקסימה, ועל זה מגיע פרח, אחד לך, אחד לי, כשכבים האורות, והמוסיקה הזאות, נעלמת לה פתאום מגיע הזמן לחלום, שהבוקר החדש, יהיה מתוק כעין דבש, כשנרדמת לה העיר, זה הזמן שתחלמי, על שמיים באירים, נסיכות ואבירים, ואז הבוקר החדש, יהיה מתוק ממש...

למעלה