-

arana1

New member
-

"
שלום הורים יקרים. כפי שרובכם יודעים, אני מנהלת בתפוז את פורום אוטיזם. הורים רבים עזבו את הפורום ורבים נרתעים ממנו בגלל אוירה לא טובה ולא תומכת. העליתי בפני ההנהלה רעיון של פיצול הפורום לפורום משותף עם אוטיסטים ולפורום הורים, וההצעה לא התקבלה.
אבל, ההנהלה הבינה שיש צורך לעשות שינוי, וקיבלתי מנדט להיות קשוחה בחודשיים הבאים בעניני אזהרות וחסימות, ולישר את הכותבים שם, כך שהפורום יהיה מקום יותר מזמין ותומך עבור כולם.
כאן אני צריכה את עזרתכם.
אני רק בן אדם אחד, יש הרבה כותבים בפורום שלא עושים כלום בחיים רק יושבים על המקלדת, שלומית לא משתפת פעולה בנושא הזה ולא רואה כמה חמור המצב.
בבקשה, תציצו בפורום ותודיעו לי אם ראיתם הודעה שהביאה לכם את הסעיף, ומקומה לא בפורום תמיכה.
תודה רבה על שיתוף הפעולה.
יחד נצליח."

arana1

New member
שלום תקווה

ההודעה שפירסמת בפייסבוק הביאה לי את הסעיף
היא אלימה ומזלזלת באנשים שכותבים מדם ליבם ומפנים את זמנם היקר למען מטרות שבעינייך לא נחשבות אבל בשבילם הן הכי חשובות בעולם
אבקשך לטפל במי שכתב את ההודעה המבזה הזאת בהקדם
יתכן שהנהלת תפו"ז לא תראה בעין יפה גיוס מלשינים מחוץ לפורום על מנת שיעזרו לך להשליט בו טרור
בכל מקרה אני ממליץ לבדוק את זה איתה

dina199

New member
WOW . ההודעה הזאת מפייסבוק הביאה לי את הסעיף.

בהחלט הרגשתי דברים בפורום.
אבל זה עולה על כל מה שיכולתי לחשוב.
ואחרי זה עוד לבקש שיתוף של א"סי בוגרים במחקר.

לא להאמין

אני אם שכותבת מדם לבי על הקשיים הקשים שאני עוברת עם הבת שלי במערכת החינוך ולא להאמין מה שאני קראתי כאן!

kagome10

New member

פשוט לשמור את ההודעה הזו ולהפנות עליה כל הורה ששוקל ABA

רואה 6 6

New member
תקוה,מאוד מדאיג הציטוט שהובא כאן.

זה לא הסיכסוך הישראלי פלשתינאי,שצריך מודיעין ומשת"פים וחיסולים,זה פורום. מקום שתחת שמיכת הדמוקרטיה שהוא נותן את חוסה גם כן (גיוס למחקר? מישהו?).
את לא בנית אותו,את לא קנית אותו ,את משתמשת בו לפי תפיסת עולמך וצרכייך. כולם עושים את זה כאן.
אני אומרת לך את זה ותאמיני לי,ניהלתי פורומים בעברי,לא מעט. אני יודעת מה זה מרגיש לעמוד מאחורי הטייטל הזה וכמה כעס אפשר להרגיש כשמערערים על תפיסתך.
בחרת ליהיות מנהלת,זו הבחירה שלך.עבודה שחורה.את לא חייבת אבל אני ממש לא מבינה למה אני צריכה להתגייס לאיתור "מפירי חוק".

randy1982

New member
אל תדאגי, היא לא פנתה אליך.

יש לה מאגר שטינקרים משלה.
אלה קוראים סמויים
שנכנסים מדי פעם עם התרסה,
ואחרי שמקבלים פנדל שהרוויחו ביושר
בוכים שלא קיבלו אותם יפה.

רואה 6 6

New member
אולי לא אלי אישית

אבל בקשה כזו במקום ציבורי ,בלשון ציבורית פונה אלי באותה מידה.
מטרידה אותי גם הצביעות.הקלות שבשימוש לתועלת אישית מול חסימת מי שעושה אותו דבר.

רואה 6 6

New member
חוץ מזה,

בפורום חופשי,מה שמוגדר "לא מקצועי" הכותבים הם העיקר,לא המקצוען. הפיתרון למי שרוצה רק תבנית אחת היא לפתוח פורום מקצועי. התמודדות הרבה יותר קלה. ניהול פורום חופשי מצריך יותר גמישות ויצירתיות.בטח בנושא הספציפי.
בכל מקרה,מלחמה אבודה כי הכותבים תמיד ינצחו בפורום מסוג זה.

כבר אמרתי לתקווה מה דעתי בנושא

כרגע אני חולה ומרוטה מכדי לנסח אותה באופן צלול (סתם כאב גרון
)

אני מאוד אוהבת את הפורום הזה כפי שהוא, עם כל השטויות שלו. הוא תרם משמעותית לשפיותי בשנה וחצי האחרונה, ויש לו תפקיד חברתי משמעותי ביותר בכל תחום האוטיזם בארץ. ברגעים הכי קשים אני נכנסת לכאן, ויודעת שיום אחד עוד יהיה טוב יותר.

חבל שיהרגו את הפורום עם כל מיני התערבויות מטופשות לטובת ״האווירה התומכת״. באמת חבל. אבל קחו בחשבון שכבר היו דברים מעולם באתר הזה, שאפילו שיקולי רייטינג לא תמיד נעשים בו נכון. במקרה הכי גרוע, נוכל למצוא פלטפורמה אחרת (או להקים).

בכל מקרה, אני חושבת שיש כאן עניין עקרוני, כך שאם באמת ייעשה ניסיון לפגוע בפורום הזה, לדעתי זה שווה מאבק לפחות בשביל הפרינציפ. אסור שאנשים שמתלוננים על ״ההשתלטות האוטיסטית על פורום אוטיזם וגזילתו מידי ההורים״ (לא ציטוט של תקווה, כן של כמה מתומכיה הנלהבים) יחזרו להיות בעלי הבית הטבעיים בפורום שנקרא ״אוטיזם״, בלי שלפחות נצעק על זה קצת...

לא ילך - אז מילא, תפוז זה לא כל העולם אחרי הכול.

חצאית1

New member
אני רואה שהרבה נכתב

אבל מה שהכי כואב לי:
אוטיזם הוא לא דבר פשוט, אני מגלה כל יום עד כמה בני הוא שונה.
אוטיסטים שונים ממך תקווה
את, יותר מכולם אמורה להבין את זה.
הדברים שנכתבים מנבכי האוטיזם:
יש להקשיב להם- ולא להרוג אותם!!!!
יבוא יום ובני יכתוב פה- והוא יכתוב מה שבא לו.

DocMartin

New member

עניתי לבקשתה של גב' תקווה, ונכנסתי אחרי שנים פעם ראשונה לפורום הנחמד פה. מה אתם חושבים, אוליי צריך לעודד גם יותר אוטיזטים להכנס לפורום ולהשתתף בדיונים? הרי הנהלת תפוז כנראה מתעניינת בעיקר בראייטינג.

dina199

New member
היי מרטין. טוב לראות אותך כאן.

אבל אם מה שהנהלת תפוז רוצה זה קשיחות , אולי הגיע הזמן לא להשתמש בפורומים של תפוז.
אינטרנט זה דבר גדול, ומי שלא עושה כל היום שום דבר חוץ מללחוץ על המקלדת (וגם אנשים אחרים) יכול למצוא מקומות אחרים (אנשים עוזבים גם את פייסבוק ).
אם הנהלת תפוז מעוניינת רק ברייטינג, כשאנשים (שלא אוהבים 'קשיחות') יעזבו, לא ישארו פורומים. ואז גם לא יהיה את מה לפצל. ואולי אז גם לא יצטרכו את הנהלת הפורומים. ואילו אנשים 'שרק לוחצים על המקלדת' יישארו.

randy1982

New member
זה אמיתי??

אם כן, תקווה היקרה,
תעשי טובה לכולנו ותעופי מפה!
ואני אישית אדאג שיהיה לך ולשטינקרים שלך הרבה עבודה בחודשיים הקרובים.
וקוראת לכל מי שאכפת לו מחופש הביטוי לנהוג דומה.

למעלה