14.8

LADodger

New member
אז בעצם

זה כמו שאומרים לך - תבחר משחק אחד שהדודג'רס ינצחו אם אתה יודע שהם ינצחו רק 3 מתוך 16, אז ישר אתה יודע שזה זה?

סטריפ

New member
שלי

אנג'לס + סאן פרנסיסקו (7.75) - 100 נק אנג'לס + טווינס + אריזונה (10.45) - 100 נק טווינס + בולטימור + וושינגטון (10.4) - 100 נק בונוס: דיויד רייט ויקטור מרטינז איי רוד

מילווקי שוב הפסידה בפתיחה של קאופנו

ב15 פתיחות האחרונות של קאופנו היא הפסידה(!). הוא 10-0 עם 6+ ERA בתקופה הזאת. וואו. פשוט לסמן L במשך חצי עונה באופן אוטומטי כשפיצ'ר עולה לזרוק. הקאבס לא ניצלו את ההזדמנות והפסידו...זאמברנו חטף ופליי של פוטנט ב9 עם 2 אאוטס ושחקן על הבסיסים במשחק של ראן אחד (הוא היה הGO AHEAD) פספס בכמה מטרים את היציע ונתפס ע"י הRF של הרדס בIVY.

הקארדס רק 4 משחקים ממילווקי

הם 4 משחקים מתחת ל500. והם 4 משחקים מזכייה בדיווז'ן...WTF

הייתם מובילים את הדיווז'ן הזה

טוב לא בדיוק אבל הייתם במירוץ לפחות...אגב מי אתה מעדיף שתזכה בווסט אם לא אתם? גם אתה מחבב את הרוקיז בתור אנדרדוג לקחת את הדיווז'ן?
או לפחות לשים איזה מאזן חיובי בשביל העיר...

LADodger

New member
אני מעדיף את הרוקיז באמת

לא יודע, אריזונה וסן-דייגו משעממות מבחינת המשחקים והקהל שלהן, אני מעדיף את הרוקיז ההתקפיים ועם קהל הרבה יותר טוב ותומך. וגם אך פעם לא הייתה באמת יריבות בינינו לבינם..... אבל לפחות הג'איינטס יישארו במקום האחרון שלהם

הינו כל כך קרובים לקאמבק !

זה לא היה ערב גדול של ביג Z . כבר 3 סטארטס שהוא לא עובד כמו שצריך . כמובן שהטרולים בפורום של הקאבס כבר התחילו לעבוד ואמרו שאסור להחתים אותו , אבל מה הם מבינים ? ביג Z סמל ואנחנו נתמוך בו - לטוב ולרע . בכל זאת , ביג Z הצליח להתגבר על היכולת הלא טובה שלו וסיים 7 אינינגים ב-107 פיצ'ס עם 13 היטס ו-6 ראנס , 2 ווקס (לא נורא) ו-0 K ! אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה ביג Z סיים משחק ללא K . האמת שהסטטיסטיקה קצת משקרת . היו פה ושם טעויות של הרדס בהתקפה . פעם אחת גריפי חובט 2 אאוט , 2 RBI דאבל ומנסה להגיע לבסיס שלישי , נתפס ומסיים את האינינג . עוד מקרה דומה היה כששחקן אחר שלהם חבט 2 אאוט , RBI סינגל והוא ניסה להגיע לבסיס שני , אבל תפסנו אותו . בקיצור , זה היה צריך להיגמר רע יותר . הם פשוט ראו כל פיצ' של זמבראנו .. וזה היה נוראי לצפייה עבור אוהד קאבס. נעבור לחלק ההתקפי - ארמיס (
) רמירז חסר לליינאפ אחרי 6 ימי היעדרות ובדיקת MRI בזמן שהקבוצה התארחה בקולורדו . ארמיס בעצמו אמר שהוא ימשיך לשחק עד סוף העונה כי בשלב הזה אסור להפסיד משחקים , אבל הוא לא יוכל לתת את מה שכולם מצפים ממנו כי הוא לא כשיר ב-100% . הוא עדיין קצת פצוע ... לא ראו את זה אתמול , לפחות לא מבחינת הפאוור - אתמול , בפיגור 4-0 אחרי 3 אינינגים , ארמיס ודילי הולכים בק טו בק הומראנס במצב של 2 אאוטס באינינג (!) . טוב לראות אותם מפציצים , אבל זה לא מספיק . לעניות דעתי , משחק התקפי טוב לא מפתחים רק עם הומראנים . צריך גם בייס היטס , אקסטרה בייסיס , ווקס ואת אלו לא היה לנו הרבה אמש . ג'ונס הוסיף גם סולו הומראן משל עצמו . הוא פשוט הפציץ את הכדור ! הכדור עף מחוץ לאיצטדיון לשדרות שפילד ! הומראן 4 העונה לג'ונס ו-40 RBI . הוא בהחלט מתחיל לספק את הסחורה . התעורר קצת מאוחר מדי , אבל אף פעם לא מאוחר מדי להעלות נקודות על הלוח . השגנו ראן אחד במשך 3 אינינגים ברציפות , החל מהאינינג השישי ועד השמיני . גם זה מראה על עקביות ואני אוהב את זה . בואו נעבור לאינינג התשיעי והמותח . 6-5 לרדס , דייויד וט'רס הקלוזר שלהם מגיש לסייב ה-23 העונה . למעשה , וטרס עלה כבר באינינג השמיני במצב של 2 אאוטס כדי להוציא את ארמיס . ארמיס השיג את הווק ששלח את דילי לבסיס שני , אבל וורד לא הצליח להשיג סינגל שהיה משווה את המשחק . בוטום 9 --- חובטים עם דירוסה-מורטון-קנדל ופונטנוט שיעלה רביעי אם שחקן יגיע לבסיס . דירוסה - פליי אאוט ל-RF . מהלך קל להגנה . לא היה בחבטה שום דבר מסוכן . טעות של דירוסה . היה בול אחד ונו סטרייקס ... תן לפיצ'ר לעבוד ! ועוד הוא חבט לפיצ' באמצע הסטרייק זון בברכיים .. לא נראה לי כמו פיצ' קל . מורטון עולה לחבוט - חובט פליי בול לדיפ LF והכדור נתפס ע"י אליסון (שהחליף את דאן
) בוורנינג טראק . קנדל עולה לחבוט - משיג את הווק ב-AB טוב של 4 בולס ורק סטרייק אחד . פונטנוט , שנכנס כ-PH באינינג הקודם ונשאר כ-2B , עולה לחבוט - בשלב הזה לואי מחליט להכניס את פיליקס פיי כ-PR . החלטה נכונה . לצערנו , ווטרס זורק סטרייק בפיצ' הראשון ובפיצ' השני גם משיג את הסטרייק זון ופונטנוט חייב לחבוט ומפספס את הכדור בסווינינג סטרייק . לא היתה אפשרות לגנוב לבסיס שני ולכן הכל היה תלוי בחבטה טובה של פונטנוט שתשלח את הכדור לכיוון החומה ותיתן לפיי המהיר לחזור הביתה ולהשוות את המשחק . פונטנוט משיג בול בפיצ' השלישי ובפיצ' הרביעי שולח פליי בול לדיפ RF .. דיפ , דיפ דיפ ! אבל הופר תופס את זה ממש באייבי (כמו שלירון אמר) . הוא היה כל כך צמוד לאייבי שהייתי בטוח שהוא יתקע בזה ויפול . הפסדנו ווק אוף הומראן של פונטי , אבל אהבתי את הלחימה של השחקנים . הינו בפיגור 4-0 אחרי 3 אינינגים וכמו שזמבראנו נראה זה היה אמור להיות ערב של תבוסה , אבל השחקנים לקחו את עצמם בידיים והחזירו אותנו למשחק . היה משחק בייסבול נחמד ואפילו בסיום המשחק אוהדי הקאבס מחאו כפיים למרות ההפסד . זמבראנו בסופו של דבר מקבל את ה-L ולא משיג ניצחון 15 . אנחנו רק 2 משחקים מעל 500. , אבל למזלנו מילווקי גם מפסידים . איזה דויז'ן נוראי (
) ... הקבוצה הראשונה בבית (למי שלא יודע היא זאת שמגיעה לפלייאוף
) נמצאת רק 5 משחקים מעל 500. ! אנחנו רחוקים 1.5 מהם והקרדינלס גם מתקרבים . אני לא מתרגש מהם , למען האמת . הם נמצאים בתקופה התקפית טובה , אבל אין להם פיצ'ינג .. יותר נכון יש להם והוא נוראי . כשהם יגיעו לריגלי נראה להם איך פיצ'ינג מנצח משחקים . נתראה מאוחר יותר . ליילי (13-5 , 3.51) נגד דומאטרייט (0-1 , 7.71 ) . להתראות בשמחות בייסבול ואחרות !

ראיתי את הHR של ג'ונס

הראשון השנה לחבוט אחד לשם הבנתי. פצצה ממש? אתם תלויים בזאמברנו...כשהולך לו הולך לכם, כשלא הולך לו לא הולך לכם...למרות שהוא פותח רק 20% מהמשחקים

למעלה