14.8

14.8

1. אריזונה (קים) 2.20 - פלורידה (וויליס) 1.80 2. מטס (הרננדז) 1.80 - פייראטס (סנל) 2.20 3. פיליז (לוהש) 1.80 - נאשינלס (היל) 2.10 4. ג'ייאנטס (אטצ'יסון) 3.10 - אטלנטה (סמולץ) 1.40 5. רדס (האראנג) 2.30 - קאבס (זאמברנו) 1.70 6. קארדס (וולס) 2.20 - מילווקי (קאופנו) 1.80 7. רוקיז (פרנסיס) 2.10 - סן דייגו (מאדוקס) 1.80 8. יוסטון (אלברס) 2.30 - דודג'רס (טומקו) 1.70 9. בולטימור (קבררה) 2.60 - יאנקיז (קרסטנס) 1.60 10. דטרויט (בונדרמן) 2.30 - קליבלנד (סאבת'יה) 1.70 11. טמפה (קאזמיר) 2.20 - בוסטון (לסטר חוזר לפנוואי) 1.80 12. איינג'לס (סאונדרס) 2.50 - טורונטו (האלדיי) 1.60 13. קנזס (דיוויס) 2.30 - טקסס (מילווד) 1.70 14. וויט סוקס (גארלנד) 2.10 - אוקלנד (דינארדו) 1.80 15. טווינס (גרזה) 1.90 - סיאטל (רמירז) 1.80 בונוס: בחרו 3 חובטים שיחבטו HR. על כל HR 100 נק'... בהצלחה

שלי

אטלנטה, טמפה ואריזונה 6.8 20 נקודות אלכס ריוס ג'וני גומז בונדס (אם הוא משחק, אם לא אז אלכס גורדון)

7liel7

New member
שלי

אטלנטה, טורונטו ליין של 2.2 40 נק' בונוס: A-Rod, Mr. bonds, טשיירה

7liel7

New member
אם מישהו לא משחק (בונדס)

אז שיהיה האלדיי. אגב, מי זה הפיצ'ר של היאנקס היום?

clevelandrocks

New member
שלי

מטס+קליבלנד (אין לי מושג למה) על 40 נק' בונוס: סייזמור, ג'רמיין דיי, פרנק תומאס

clevelandrocks

New member
../images/Emo99.gifגריידי

כנראה אני צריך להמר עליו כל פעם. אריק וודג', בנסיון להעיר את הקבוצה העביר את לופטון ללידאוף ספוט ואת גריידי למספר שלוש ברוטציה וזה השתלם. 2 ראן שוט נגד בונדרמן וזה 2-0 לנו (טפו טפו טפו).

LADodger

New member
מה אתה אומר, 100 נק' על טומקו?

הייתי בטוח שבולטמור ינצחו ואני אעשה קופה אבל זה קרה רק כמעט.....
BRETT FUCKING TOMKO על 100 נק'? יאללה שיהיה.... אולי אני אחזיר את ההפסד עם איזה HR אחד של א-רוד, האווארד או שפילד? (זה הבונוס כמו שהבנת
)

LADodger

New member
עוד הפסד, 7-4

טומקו עכשיו במאזן 2-10 ואנחנו במאזן 60-59!!! רק משחק אחד מ-50%..

רציתי להמליץ לך

אתמול לא לעשות את זה כשקראתי את ההודעה...אבל איך שלחצתי הוספת תגובה הלך לי האינטרנט לכל היום...לא הייתי שם 100 על טומקו אף פעם...(בכלל לא הייתי מהמר עליו אף פעם, אבל פעם שעברה פשוט הייתה לי תחושה טובה מאוד שתנצחו...כי גם הפיצ'ר ממול והרדס די אפסים...אבל היום...לא הייתה תחושה כזאת

LADodger

New member
אתה רואה, טומקו לא הורס רק משחקים

הוא גם מפיל רשתות אינטרנט שלמות.....
חבל שלא הזהרת אותי. פשוט ראיתי שזה אלברס הפיצ'ר הכי אפס בליגה מולנו, אבל שכחתי שזה אנחנו וגם הוא יביא בנו איזה QUALITY START או CG...

LADodger

New member
חדשות אחרונות מהדודג'רס

** נומאר הולך ל-DL עם מתיחה בשוק הרגל השמאלית (לא באמת משנה). שייה הילנבראנד או איך שלא קוראים לו, יחליף אותו ב-3B כאשר יש לנו את אנדי לארוץ' ב-AAA אבל גם הוא לא בריא. במקומו ייכנס ל-ROSTER אריק הול, הפיצ'ר הצעיר שאף אחד לא יודע מי הוא. ** ג'ייסון שמידט גמר את העונה עם קרע בכתף ימין, ועבר מה-15 DL ל-60 DL (מה שהכניס את הילנבראנד ל-40 M R). ** ראסל מארטין ינוח הרבה יותר עד סוף העונה, אחרי שהעומס יתר תודות לגריידי גרמו לאחוזים שלו לרדת די הרבה מאז האולסטאר. בקיצור אין פלייאוף...

אאוץ' מROTOWORLD

Matt Albers became the latest pitcher to turn in a quality start against the Dodgers, allowing three runs in 6 2/3 innings in a win Tuesday. Albers entered with a 6.20 ERA, and he was only that good because he threw five scoreless innings against the Dodgers in a 2-1 win on July 25. He has a 6.75 ERA against everyone else. Unfortunately, Albers won't have a chance to pitch against the Dodgers again this year. He could be bounced from the rotation soon if the Astros get Chris Sampson back.

LADodger

New member
חחחחחחחחח..... אה..... ../images/Emo7.gif

אני כבר לא יודע אם לצחוק או לבכות. ובקשר למה שאמרת על הפיצ'ר של הרדס - מאט אלברס יותר גרוע ממנו. יכול להיות שהוא הפיצ'ר הכי גרוע בליגה (מאלה שפתחו כמה משחקים השנה). אבל מול הדודג'רס גם בומבקו היה נותן COMPLETE GAME עם 3-היטר, ככה זה....

LADodger

New member
קטע מצחיק שסיים את המשחק:

(טוב לא כל-כך מצחיק אם אתה אוהד דודג'רס...) LOS ANGELES (AP) -- The Houston Astros pulled off an unorthodox double play at the end of the game at the expense of Mark Sweeney, one of the Los Angeles Dodgers' most recent acquisitions. Baseball's second-best pinch-hitter of all time may not be pinch-running any time soon. Sweeney, who singled home a run while pinch-hitting for reliever Eric Hull, was leading off the bag with one out in the ninth when Juan Pierre hit a towering popup to catcher Brad Ausmus in foul territory. Suddenly, the Astros were doing everything short of cartwheels to get their Ausmus' attention -- because Sweeney was almost at second base. Ausmus completed the rare game-ending 2-3 double play with his throw to Lance Berkman, and the Astros escaped Dodger Stadium with a 7-4 victory on Tuesday night. "I have no clue what happened," Ausmus said. "After I caught it, there was noise coming from out dugout area, and I saw Lance jumping up and down waving his arms. I then realized that Sweeney wasn't near the bag, so I just threw it over there. It was just a freak play that ended the game. It probably has never happened before and may not ever happen again." אה ושמת לב דחואן פייר נתן עוד פופ אאוט כאן??

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה אידיוט. בטח בפורום שלכם מאשימים אותו שהוא ג'ייאנט אמיתי שמנסה להרוס לדודג'רס?
שלא תגיד שכח כמה אאוטס ועשה את זה בבלואאוט שזה סביר אבל לפי מה שראיתי הרץ המשווה היה בפלייט (בגלל זה פייר עשה פופ אאוט
יש חשב על HR). אידיוט.

LADodger

New member
לפחות הוא אידיוט שמביא RBI ולא בסאק פליי...

והפורום כבר מתפוצץ, חלק מעצבנות וחלק מייאוש....

LADodger

New member
טוב יאללה מילים אחרונות על המשחק ואני מפסיק

לחפור: ב-MLB TV ה-TOP PLAYS הם כמובן: האינינג של האסטרוס עם ה-6 RUNS, הסולו של מאט קמפ (תמיד הייתי בעדו בליינאפ גם כשהוא היה גרוע בזמן האחרון), הטריפל של שייה הילנבראנד (כן כן הוא נתן טריפל!), ו..... ה-GAME ENDING DOUBLE PLAY..... יא אללה איזה מפגר הסוויני הזה, ולא שהיינו משווים את המשחק גם ככה. איך וין סקלי אמר בשידור: "HE FORGOT HOW MANY OUTS THERE WERE, WHICH WOULD MAKE HIM A REAL DODGER!!!" חחחחחחחחחח

זאת הייתה הפתיחה הראשונה של הפיצ'ר של הרדס

והוא היה לשעבר בבוסטון אז אני מכיר אותו...עקבתי אחריו גם במיינורס. פשוט ידעתי שהוא יחטוף נגדכם...לא יודע למה.

למעלה