...................................

...................................

היי לכל מעריצי בריטני פיכס זאת אני tom182 אני יודעת שהתגעגתם אלי, המנהלת השרוטה שלכם חסמה אותי מהפורום, אבל חזרתי בגדול עם שם משתמש אחר פחחחח.... ולמנהלת השרוטה אין לך טעם לחסום אותי עוד פעם, כי אני תמיד יוכל לחזור עם שם משתמש אחר.

tom 1 8 2

New member
חזרתי

אני אולי אתייאש בסוף כי ימעס לי ויגמרו הקללות, אבל לא בזמן הקרוב בנתיים את צריכה לסבול אותי

TetiBETTY

New member
אני לא מבינה...

מה הבעיה שלך לא לקלל
זה כ"כ קשה
מה בקשתי

tom 1 8 2

New member
אם אני לא יקלל

אז למה לי להיות פה? חוץ מזה אני רק אומרת מה אני חושבת אז את יכולה לחסום אותי כמה שאת רוצה, אני יחזור לפה ועדיין יגיד מה אני חושבת עד שימעס לי כי אין לי כוח להקדיש את כל זמני לבריטני נ.ב. ilbe182ebli מוסרת לך ד"ש

MadonnaFan

New member
מטופש.

היא בהחלט יכולה לחסום אותך כמה שהיא רוצה, כי תפוז יכולים לחסום את הגישה מהמחשב במקרים חמורים (כמו שלך. חיים יש לך? למה לעזאזל את מבזבזת זמן על פורום של מישהו שאת שונאת??). מעיין

TetiBETTY

New member
את לא חייבת להיות פה....

אף אחד לא הכריח אותך... רק לא לקלל,ואם זה כ"כ קשה לך-אז חבל.... ממני

חן j

New member
באמת..

בהתחלה זה היה מצחיק אבל את מעצבנת כנראה אנשים, אז למה? בואי, תחזרי לפורום בלינק, שם הרבה יותר מעניין , ואם יש לך משהו חשוב להגיד, דעה כולשהי הרי זאת מדינה דמוקרטית ומותר לך להביע דעה, אז תשמיעי אותה..אבל בלי קללות..מה זה עוזר? זה סתם מוריד מערכך... לפחות זה דעתי...

tom 1 8 2

New member
אני רוצה להסביר משו פה, טוב?!

טוב, בהתחלה כל הקללות היו סתם משו ביני לבין חברה שלי סתם לשם שעשוע, החלטנו לבוא לפה כדי להציף אותכם בקללות עד שניחסם, זה לא היה בשביל להעליב אף אחד, רק כדי להעביר את הזמן. אני מצטערת אם העלבתי ופגעתי במישו, זה לא היה בכוונה. וגם אמרתי כבר למנהלת שאני לא אקלל יותר. אני יודעת שזה היה מעשה טיפשי, אבל זאת בערך היתה הכוונה של כל הסיפור. זכותכם לאהוב את מי שאתם רוצים ואני יודעת את זה, גם אני לא הייתי רוצה שיבואו לפורום של בלינק ויתחילו לקלל. אני פשוט קצת מתקשה להבין למה להעריץ אותה בכלל. טוב אז שוב, סליחה למי שפגתי והעלבתי אותו, וסליחה למנהלת שעשיתי לך בלגן בפורום...........

למעלה