?

d a n i e l s 5

New member
הרבה שאלות עולות מהפוסט שלך

נתחיל בבן ה-16 ...למה הוא גר אצל ההורים שלך ולא אצל
ההורים שלה/של אבא שלו ?
איפה אבא שלו ?

אתה אימצת אותו ?????

נעבור לילדים המשותפים לשניכם - כשאתה אומר אלימות , למה אתה מתכוון , ואם הרמות קשות , איך אתה בכלל מרשה לעצמך להשאיר
את הילדים האלה לבד בבית עם האמא ?

ובעצם אתה כותב "ואני חושש שיהיה מצב כזה עם הקטנים בהמשך"
יענו עכשיו היא בסדר איתם ובעתיד היא יכולה להיות אלימה , כאילו האלימות שלה מתחילה כשהילדים מגיעים לגיל הבגרות?

וואלה ...מה אגיד לך , הרבה שאלות עלו לי מכאן .

תתחיל ב- הגדר ופרש מהי אותה אלימות ....רגע לפני
שאתה מתלונן אצל העוסי"ת .

יצאתי לעשן סיגריה .

מעושן

New member
תודה על התגובות.

תשובות.
אביו של בן ה16 נותר לפני 13 ברוסיה. בעיר שעברנו ממנה הילד הסתבך הרבה פיתויים בחוץ וחברה לא טובים. עברנו לעיר חנונית בשרון. כאן הוא לא מסתבך לומד, ולא חוזר שיכור. איתו מדובר בקטעים של פרצי אלימות פעם בכמה חודשים. אלימות הכוונה חגורה. או שפעם עצרתי אותה עם מקל מטאטא רצה אחריו. פשוט ב3פעמים האחרונות הוא בלם והחזיר מכה. לגבי בן ה7 הוא ביקש ממני לא לחזור לבית מאוחר. וגם פעם בשבוע אני ישן אצל ההורים של אישתי(קרובים לעבודה). הילד ביקש ממני לחזור הביתה. כי היא זורקת אותו לחדר.(הסביר שלוקחת אותו בצווארון וגוררת לחדר). אני וההורים שלי משתדלים שגג גג שעה היא תהיה לבד איתם. מצטער על השגיאות אני כותב בחושך בטלפון.

זה לא מריח לי טוב כל הסיפור הזה

ילדים לא צריכים לגדול ולחיות באווירה של אלימות. נקודה. סימן קריאה!
אתה צריך לעשות את כל מה שאתה יכול על מנת להפסיק את האלימות הזאת כלפי הילדים, גם אם זה במחיר שהילדים יעברו אליך במידה וזה לא מפסיק,
תצא ותילחם על זה!

d a n i e l s 5

New member
עצוב

נשמע שכולם בבית הזה חיים בפחד - פחד מהאמא
כולל אתה כמובן .

ואף אחד לא אומר מילה ?
אף אחד לא עושה מעשה ?

מילה = שיחה עם האמא , אולי טיפול .
מעשה = ליידע את גורמי הרווחה , יועצת בי"ס , מורים וכדו'
ויחד איתם לפעול .

בריחה ( גרושים ו/או שליחת הנער לגור עם ההורים שלך ) לא תפטור
את הבעיה .

אמרה הכחולה - "ילדים לא צריכים לגדול ולחיות באווירה של אלימות. נקודה. סימן קריאה!"

אני מחזקת את דבריה .

קום ותעשה מעשה ויפה שעה אחת קודם .

בהצלחה .

מעושן

New member
תודה על התשובות.

המסקנות שלי הן.
.1 התקנת מקרופונים ומצלמות בבית.
.2 יידוע של המחנכת של הקטן שהוא ביקש ממני לבוא יותר מוקדם לבית , ולצטט אותו "כדי שאמא לא תזרוק אותי לחדר".
3. להשאר בבית ככל האפשר.

לגבי שיחה עם האמא או טיפול. בעקבות תגובות עבר שלה אני לא רוצה לשוחח בלי גורמים חיצוניים.(עלול להחמיר את המצב).

N D R

New member
זה כבר סיפור לרשויות

ליגה אחרת לגמרי מזו שהצגת בפתיחה.

למעלה