130 הרוגים פלשתינאים

מטרניך

New member
יש לך בעיות בהבנת הניקרא?

>>>>>>>>>>> ידידי היקר, אתה פשוט מתעלם מהעובדהו מטרניך ו 06:55 | 14/10/04 שהם לוחמים בנו תוך הפרת כל חוקי מלחמה כשהם מסתתרים בתוך אוכלוסייה אזרחית ויורים מתוכה. <<<<<<<<<<< הדיון נסב על הקורבנות של האוכלוסייה האזרחית הפלסטינית. צה"ל לא מסתתר מאחורי נשים וילדים ולכן הקורבנות הישראליים נובעים מהרצחנות בכוונה תחילה של הפלסטינים המחפשים לטבוח באזרחים שלנו ולא כתוצאה מירי פלסטיני על כוחותינו. לו היינו נוהגים כמוהם היו להם אלפי הרוגים כל יום. כניראה לשמאלני יש מוגבלות מיבנית להכיר בעובדות פשוטות.

amitais

New member
אין כאן מצב מלחמה רגיל

ולכן חוקי המלחמה פשוט לא תופסים כאן. לא מדובר במלחמה בין שני צבאות סדירים ומאורגנים, שיש להם מחנות צבא וחופש תנועה. יש הבדל "קל" ביחסי הכוחות בין צה"ל לפלשתינים. צה"ל שולט בשטח בעזרת כוחות גדולים וטכנולוגיה מתקדמת. ללוחמים הפלשתינים פשוט אין ברירה - אין להם לאן ללכת. אין להם בסיסים וטנקים להסתתר בהם. טייס ישראלי יכול ללחוץ על כפתור ולמחוק שכונה שלמה בשלט רחוק, בלי שום סיכון לעצמו או למשפחתו. ללוחם פלשתיני אין את הפריווילגיה הזאת.

מטרניך

New member
סנגור טוב ממך הם לא יכלו למצוא

>>ללוחמים הפלשתינים פשוט אין ברירה - אין להם לאן ללכת<< זכרייה זביידי לא היה מנסח את זה יותר טוב.

amitais

New member
למה אתה מצפה?

שישבו בשקט ויתנו לעם אחר להמשיך לשלוט בהם עוד חמישים שנה? כשהיהודים רצו עצמאות הם הקימו מחתרות ונלחמו נגד הבריטים, למה אתה מצפה מהפלשתינים לנהוג אחרת?

Ragamala

New member
מטרנה יקירי אנחנו לא במרגש כדורגל

אתה מתעקש להתייחס לעובדות בשטח כאל סינגור בעוד שאתה, כפטריוט, חי בעולם שכולו אשליות. אתה משחק משחק מחשב שבו יש מותר ואסור ללא התייחסות למצב האמיתי. מותר להילחם בשטח שאינו מלא באזרחים, נכון. אז לפי ראייתך יש להכריז על "מגרש משחקים" שבו יהיה מותר לצדדים להילחם. אז יאללה, נוציא את צה"ל מעזה, נחליט על איזור "ניטראלי" ללא אזרחים (נגיד הנגב לשם השעשוע), ניתן לכל אחד מהצדדים את אותו נשק (כי אתה רוצה חוקים והוגנות, לא?) ואז הכל יהיה פייר.

avitush17

New member
או איזה איש תקשורת אתה..

סתם לידיעה כללית שלך אחד הידידים היותר טובים שלי היה במבצע על ג'בלייה האחרון זה שאתה מדבר עליו וזה שזה ניגמר ב4 ישראלים זה במקרה הטוב. הוא אמר לי שזה היה קטסטרופה וירו עליהם נ"ט נונ סטופ.. אז חביבי תפסיק להיות כזה חסיד של התקשורת ותפסיק לנחש כבר.

Ragamala

New member
ולגבי הניחושים שלי

אם אתה מסוגל לקרוא עיתון של רשת ערביה בלי לצאת מנקודת הנחה שהכל שקר אתה מוזמן לאל ג'זירה. הם מדברים על 116 הרוגים מתוכם 43 אזרחים אגב, אנחנו דיווחנו על 130 הרוגים, אז קשה להגיד שהם מנפחים אבל לך תאמין לערבים

all

New member
זו חשיבה שמעולם לא ניתקלתי בה

במיגזר היהודי כמה בשביל כמה!!! ואין שום חשיבות ל מי עבור מי. מבחינתי מותר להרוג 1,000,000 רוצחים או עוזריהם ולא חף מפשע אחד. הם נילחמים בנו בכל דבר שיש להם ואנו נילחמים בכל כוחותינו ע"מ להבליג, ע"מ לא להפגיז ולהפציץ ללא הבחנה כפי שהם עושים. ע"מ להישתדל לתפוס גם את רב המרצחים החברוני חיי ולא מת. לא, זה פשוט מתפרש לא עובד לנו, לדעתי הגיע הזמן לאפשר הקמת "מיליציות מיתנחלים" חצי חוקיות, להבריח להם דרך מינהרות מבסיסי צה"ל תותחים ומרגמות. ולטעון בכל כוח שאין לנו את היכולת לשלוט בהם ולתפוס אותם. ובכל פעם שבניין יקרוס בהפגזת המיליציה להביע "תנחומים" ולהוסיף כי אנחנו מתנגדים להרג חפים מפשע אך הכל נובע מהטרור הפלסטיני. זה לדעתי שיא ה-"הומניות" שמגיע לכם, ובמילים אחרות סתם צביעות- מס' ספתיים.

Ragamala

New member
אני מציע שנקבל מצה"ל

רשימת הרוגים פלשתינאים שהוא הרג עם פירוט של מעשיו ופשעיו של כל אחד מהם (כשירי על חיילי צה"ל הוא בהחלט פשע). אם אתה רוצה לבדוק מי תמורת מי, אז גם תתייחס לגיל ההרוגים ולמצבם המשפחתי. ניקוד גבוה לתינוקות וזקנים וכו...... ברור לך שאני ציני עד דמעות אל תשכח שאתה לא יודע כמה מההרוגים הפלשתינאים (130!!) היו פושעים, ולעולם לא תדע. ואם תדע זה כי צה"ל יעביר לך מידע עליהם ואז עליך לזכור שלצה"ל יש אינטרס מובהק להציג כל הרוג כמחבל או כהרוג שנהרג מאש פלשתינאית . כל מי שלוקח כל מילה של צה"ל כקודש הקודשים בעצם הופך את הצבא לשלושת זרועות השלטון והופך את המדינה שלנו למדינה צבאית כשראש הממשלה בה הוא הרמטכ"ל

all

New member
כשהינך נילחם בגוף שאינו מדינה

מחתרות למיניהן, אירגוני טרור למיניהם וכו'. ארגונים שלא מקבלים על עצמם שום חוק של שום מדינה, ובטח שלא חוקים בינלאומיים, לא חלים גם עליך חוקים כלשהם. אתה טוען שנהרגים אזרחים תמימים, אין כאן חידוש, הם נהרגים בהמוניהם בשני צידי המיתרס. כאן בכוונה תחילה, שם בטעות. אם הטעות היא של חייל חדש ומבוהל או של איש מודיעין מנוסה ובכיר, לא אכפת לי!!!! כל עוד הרג אזרח נובע מטעות ואינו מכוון, זה שיא ההומניזם שניתן לדרוש במצב מילחמה!!!! אבל בוא נתחיל מכך שנידרוש את היחס שהינך דורש מצה"ל משילטונות "סודן". ולאחר מכך נחזור ארצה וננתח כל הרוג והרוג. משום מה, לאחר שהיתחלתם את מילחמתכם ה-"הומנית" ב-48 עם כוונה הומנית שבמרכזה עמד קורס מזורז לשחיה בים לכל היהודים בישראל. ומי שלא ישחה חזרה לאירופה יושמד! האים אינכם מוכנים לקבל את ההומניזם שלכם חזרה??? ואם כן מדוע ולמה??? אדם שקם בבוקר טוען את הקלצ' שלו לוקח מיטען ויוצא לחסל ילדים ונשים יהודים דורש לעצמו דין אחר. מדוע ולמה??? זה מזכיר לי שני מתאגרפים בזירה שלפתע אחד מהם קם ומגיש תלונה במישטרה על תקיפה נגד המיתאגרף השני. מגוחך לא?

amitais

New member
בטעות, הא?

וידוא הריגה בצרור של 20 כדורים, בטעות? איפה אתה חי?

all

New member
מה זה כבר משנה כמה?

סופר זיתים. סופר כדורים. סופר מתים שלכם ושלנו. היא מתה, איש לא ידע לספר למה הלכה לאן שהלכה, למה זרקה את התיק ולמה רצה. תנחומי הכנים למשפחת הנערה שאכן הייתה חפה מכל פשע שנראתה לקצין במקום כמחבלת מתעבדת וכך נהרגה. אם אינני טועה אכן כשיש חשד ל-"מיתעבד" מבצעים נוהל "וידוי הריגה". לאדם שמראש בא להיתעבד אין סיבה שגם ברגע האחרון שלחייו לא ילחץ על SENDבפלפון או על כפתור בחגורה. חבל, ממש חבל.

nili6

New member
איזו מן חשיבה היא זאת??

מה עם החיים בפחד תמידי מה עם הרוגים ופצועים ונכים עתידיים פוטנציאליים מה עם נפגי הלם וחרדה שיש בכל פעם גם אם אין הרוגים או פצועים למה יישוב שלם צריך לחיות בפחד מתמיד? למה לחכות להמתין עד שיהיה אירוע רב נפגעים ורק אז להרוג בהם למה להמתין להרג המוני? הרי זה מה שהגישה שלך אומרת. או שמא גם אז לשבת בחיבוק ידיים? אם לא תטפל בהם עכשו, תחטוף אחכ פי כמה. הקם להרגך השכם להרגו! וכמו שכבר כתבו לך כל עוד האוכלוסייה שם נותנת להם מסתור עליהם הדם הזה. הם והמחבלים- חד המה. אתה באמת לא מבין שצריך לטפל בזה כשזה עוד יחסית קטן? (יחסית) שאסור לתת לזה לצמוח עוד? אין חשיבות בעיניך להרתעה? למניעה?

מטרניך

New member
הוא בעד 'הקם להרגך - השכם להסתתר

ממנו'. אצלו לא קיים דבר כזה להילחם בטרור. הוא בעד פתיחת הליכים משפטיים נגד רוצחים-מתאבדים, רוצחים מן המארב ויורי קסאמים. הוא אפילו לא ענה לי איך לזמן אותם למשפט שהוא רוצה לערוך להם. אחרי דיון בשלוש ערכאות הוא בטח יציע לשלוח אליהם את פקידי ההוצאה לפועל.

Ragamala

New member
מה לעשות ידידי

המלחמה שלך מוכיחה את עצמה מיום ליום העולם רק הולך ונהיה בתוך יותר והארץ בכלל. אתה צודק!! אין ספק שאלימות מאסיבית נגדם עובדת. עובדה!! מטרנה, שנאה זורעת שנאה, כמו שאתה בטח חווה על בשרך כל יום. אני בטוח שאתה מוקף שינאה כי אתה משדר אותה. אין מה לעשות, לא תקבל כבוד אם תהרוג. המלחמה בטרור היא מלחמה שלא קשורה לכדורים ורובים, תשאל את בוש, הוא יגיד לך שהטרור הוכנע, עד הפיגוע הבא.

מטרניך

New member
הינה ככה הוא כותב:

>>>>>>>>>>>>>>> אני מפנה אתכם לדיון של מיהו מחבל? כיוון שנראה לי שכן הקונפליקט הבא שלנו, ימנים יקרים. אתם טוענים שמגיע לאלף רוצחים למות, ואני מסכים. אתם אומרים שכל מי שתכנן פיגוע מול ישראל צריך להיתפס, ואני מסכים. השאלה שלי היא למה אתם בטוחים שכל ההרוגים (130!!) היו מחבלים? האם נערך להם משפט? האם הוצגו ראיות? מה הופך אותם למחבלים? האם ירי על צה"ל הופך אותך למחבל? אני חושב שכן, ואני יכול לחיות עם הקביעה הזאת. השאלה היא כמה אנשים שלא נופלים תחת הקטגוריה שלכם למחבלים נהרגו. <<<<<<<<<<<<<<<

Ragamala

New member
אצלך זה או דם או בריחה

בבקשה, קח רובה ותיכנס לשם. אני רוצה לראות אותך קוצר את כל המחבלים הנבלות שלך אחד אחד, במקום לכתוב בפורום הזה. אם אתה באמת עומד מאחורי מה שאתה אומר אז זה בדיוק מה שאתה צריך לעשות. הדיון בא להעלות שאלה - איך אני יודע כמה מחבלים באמת נהרגו? כי צה"ל אמר לי. השאלה האם מקומו של צה"ל הוא להוות שופט ותליין? יש לו את הכלים לכך? איך עושים את זה אחרת? תופסים אותם עם המכנסיים למטה ולוקחים אותם למשפט. לא מעצר מנהלי!!! משפט!!

למעלה