חברי היקרים
שנאתכם מעלה חיוך עצוב על פני שכן זה תמיד מזכיר לי כמה אנחנו עוד יכולים לשנוא. הטלויזיה משקרת, הפלשתינאים משקרים, האירופאים משקרים השמאלנים משקרים, ורק הימין אומר את האמת. וואלה, שכנעתם. אני מפנה אתכם לדיון של מיהו מחבל? כיוון שנראה לי שכן הקונפליקט הבא שלנו, ימנים יקרים. אתם טוענים שמגיע לאלף רוצחים למות, ואני מסכים. אתם אומרים שכל מי שתכנן פיגוע מול ישראל צריך להיתפס, ואני מסכים. השאלה שלי היא למה אתם בטוחים שכל ההרוגים (130!!) היו מחבלים? האם נערך להם משפט? האם הוצגו ראיות? מה הופך אותם למחבלים? האם ירי על צה"ל הופך אותך למחבל? אני חושב שכן, ואני יכול לחיות עם הקביעה הזאת. השאלה היא כמה אנשים שלא נופלים תחת הקטגוריה שלכם למחבלים נהרגו. THE MAN IS BACK העלה את הטיעון המנצח שאולי הפלשתינאים הרגו אותם? כנראה שאנחנו חבורת יורמים שיושבים מל המחשב ומזיינים את השכל כי אנחנו לא באמת יודעים!! אני פשוט יוצא מנקודת הנחה שלצה"ל יש אחוז טעות של 15% עד 50% ואילו אתם, ימנים יקרים, יוצאים מנקודת הנחה שצה"ל מושלם. 100% פגיעות מדויקות וכל אחת שהיא לא מדויקת היא בטעות, ולכן היא מוסרית!! בשבילי כל אדם הוא אדם, ואם יש סיכוי שנהרגו אפילו רק 10 חפים מפשע, זה כואב לי. בדיוק כמו שכואב לי כשחברים שלי חפים מפשע מתים בפיגועים. העובדה שלכם יש כל כך הרבה שנאה בדם שהמספר 130 לא עושה לכם כלום (חוץ מלשנוא אותי ולקרוא לרוצח, גיבור שלי – כל הכבוד מטרניך) רק גורמת לי להבין כמה העם שלנו רקוב