130 הרוגים פלשתינאים

Ragamala

New member
130 הרוגים פלשתינאים

במבצע האחרון של צה"ל לאיתור יורי קאסאמים - לא כול ההרוגים הם יורי קאסאמים! הסיבה למבצע - 4 הרוגים בשדרות מירי קאסאמים. ואני שואל - כמה חיים פלשתינאים שווים 4 חיים ישראלי? עצם השאלה גורמת לי חלחלה, אבל התשובה מגעילה עוד יותר. 130!!!!!!!! (עד עכשיו)

זה לא נגמר

וזה לא המבצע הראשון ולא האחרון, ועוד בוכים בישראל איך שונאים אותם בכל העולם ולמה באים ומתפוצצים באוטובוסים.

Ragamala

New member
ואחר כך גם אומרים

שם חיות אדם כי הם הורגים אזרחים חפים מפשע

the man is back

New member
נלחם בטרור הפלסטיני עד טיפת דמם

האחרונה של המחבלים. לא נרחם ולא נסלח למרצחי הפת"ח, החמאס והג'יהאד!

מטרניך

New member
ישראל צריכה להשמיד ללא רחמים

את כל אירגוני הטרור הפלסטיניים כמו שחוסיין עשה להם בירדן. צריך להקיז את דמם בהיקף כזה שיצא לשרידים שיישארו החשק לרצוח והם יימלטו על נפשם לכל רוחות השמים.

Ragamala

New member
מדהים ש..

מה שמטרניך וTHE MAN IS BACK אומרים זה בדיוק מה שהפלשתינאים הקיצוניים שאנחנו כל כך שונאים - אומרים!! לחסל את כולם!! אתם בדיוק כמוהם וזה בטח גורם לכם הרבה גאווה

the man is back

New member
תקרא טוב את מה שאמרתי ואם אתה

עדיין תחשוב שאני מדבר על רצח עם אז אני מציע לך לחזור לספסל הלימודים ולחזק את הבנת הנקרא שלך. דיברתי על חיסול כל הטרוריסטים ולא על רצח אזרחים.

Ragamala

New member
אבל נושא הדיון הוא על אזרחים

130 שנהרגו בא נניח שרק חצי אזרחים עדין 75 איש ואתה בא ושולף משפט כזה בדיון על רצח אזרחים. הבעיה שלי היא לא בהבנת הנקרא אלא בהבנת השנאה. אתה קורא מוות למחבלים בלבד? אז אתה אמור לבכות עכשיו

the man is back

New member
בטח שלא חצי...מה הפכת לדובר

הרשות או החמאס? אולי 10-20 אזרחים נהרגו. אולם, לא ברור מידי איזה צד. הם יכלו להיהרג מירי פלסטיני באותה המידה כמו שיכלו להיהרג מירי של צה"ל.

מטרניך

New member
אצלך מחבלים רוצחים נחשבים לאזרחים

מה, הם לבשו מדים? השתייכו לצבא?
כולה שבאב נושאי נשק. חוץ מזה שהם מסתתרים מאחורי אזרחים תמימים וילדים. לא מזמן הם קצרו משפחה פלסטינית בבית חנון שהתנגדה לירי קסאמים מחצר ביתה, רצחו את בנה בן ה-15 ופצעו קשה 5 מבני המשפחה. לא שמעתי שמישהו מהשמאל הזדעזע.

מטרניך

New member
הינה עימאד קוואסמה גיבורך יצא עם

הזנב בין הרגליים ועם דגל לבן. רק נגד אזרחים וילדים הנוסעים באוטובוס הוא ושאר חבריך גיבורים.

Ragamala

New member
חברי היקרים

שנאתכם מעלה חיוך עצוב על פני שכן זה תמיד מזכיר לי כמה אנחנו עוד יכולים לשנוא. הטלויזיה משקרת, הפלשתינאים משקרים, האירופאים משקרים השמאלנים משקרים, ורק הימין אומר את האמת. וואלה, שכנעתם. אני מפנה אתכם לדיון של מיהו מחבל? כיוון שנראה לי שכן הקונפליקט הבא שלנו, ימנים יקרים. אתם טוענים שמגיע לאלף רוצחים למות, ואני מסכים. אתם אומרים שכל מי שתכנן פיגוע מול ישראל צריך להיתפס, ואני מסכים. השאלה שלי היא למה אתם בטוחים שכל ההרוגים (130!!) היו מחבלים? האם נערך להם משפט? האם הוצגו ראיות? מה הופך אותם למחבלים? האם ירי על צה"ל הופך אותך למחבל? אני חושב שכן, ואני יכול לחיות עם הקביעה הזאת. השאלה היא כמה אנשים שלא נופלים תחת הקטגוריה שלכם למחבלים נהרגו. THE MAN IS BACK העלה את הטיעון המנצח שאולי הפלשתינאים הרגו אותם? כנראה שאנחנו חבורת יורמים שיושבים מל המחשב ומזיינים את השכל כי אנחנו לא באמת יודעים!! אני פשוט יוצא מנקודת הנחה שלצה"ל יש אחוז טעות של 15% עד 50% ואילו אתם, ימנים יקרים, יוצאים מנקודת הנחה שצה"ל מושלם. 100% פגיעות מדויקות וכל אחת שהיא לא מדויקת היא בטעות, ולכן היא מוסרית!! בשבילי כל אדם הוא אדם, ואם יש סיכוי שנהרגו אפילו רק 10 חפים מפשע, זה כואב לי. בדיוק כמו שכואב לי כשחברים שלי חפים מפשע מתים בפיגועים. העובדה שלכם יש כל כך הרבה שנאה בדם שהמספר 130 לא עושה לכם כלום (חוץ מלשנוא אותי ולקרוא לרוצח, גיבור שלי – כל הכבוד מטרניך) רק גורמת לי להבין כמה העם שלנו רקוב

מטרניך

New member
ידידי היקר, אתה פשוט מתעלם מהעובדה

שהם לוחמים בנו תוך הפרת כל חוקי מלחמה כשהם מסתתרים בתוך אוכלוסייה אזרחית ויורים מתוכה. לשיטתך צריך לשלוח להם זימון לדיון משפטי והם כבר יבואו. אתה מוזמן לעשות זאת ולסכן את התחת של עצמך. לא הייתי רוצה לסכן חיילים לצורך זה. ביודענו שלא כך הדבר הרי שצה"ל חייב להילחם בהם במקומות הימצאם, גם אם יש סביבם אזרחים. ואז קורבנות אזרחיים בלתי נמנעים. הקורבנות יימנעו אם הם ירימו ידיים ויסגירו את עצמם כמו עימאד קוואסמה אתמול בחברון.

amitais

New member
אם נלך לפי ההגיון שלך

לפי ההגיון שלך, הקורבנות הישראלים יימנעו אם צה"ל יסוג מהשטחים, כמו שקרה בלבנון.

amitais

New member
משפט שלך:

"הקורבנות יימנעו אם הם ירימו ידיים ויסגירו את עצמם כמו עימאד קוואסמה אתמול בחברון". מדוע אתה מצפה מאוייביך ליישם הגיון שאתה לא מוכן ליישם בעצמך?

למעלה