עזרההה
Y yitsy New member 13/4/14 #4 שאלה נוספת, מתוך טקסט: בפרק שדיבר עם פליטות פרוידיאניות, הייתה שאלה: מהי הכותרת המתאימה ביותר לטקסט, סימנתי: פליטות פה....: הסבר לתופעה (משהו בסגנון, תשובה 3 אם אני לא טועה), כי מעבר להסביר של פרויד היה הסבר נוסף לפי מחקרים...מישהו זוכר?
שאלה נוספת, מתוך טקסט: בפרק שדיבר עם פליטות פרוידיאניות, הייתה שאלה: מהי הכותרת המתאימה ביותר לטקסט, סימנתי: פליטות פה....: הסבר לתופעה (משהו בסגנון, תשובה 3 אם אני לא טועה), כי מעבר להסביר של פרויד היה הסבר נוסף לפי מחקרים...מישהו זוכר?
L Loud Radio New member 13/4/14 #17 זו התשובה כל השאר היו או כלליות מדי או ספציפיות מדי (לדוגמא התשובה שהייתה רק על פרויד, ומתעלמת לחלוטין מהפסקה האחרונה בעצם).
זו התשובה כל השאר היו או כלליות מדי או ספציפיות מדי (לדוגמא התשובה שהייתה רק על פרויד, ומתעלמת לחלוטין מהפסקה האחרונה בעצם).
A Arieler New member 13/4/14 #19 השלמת משפטים באנגלית פיגמיליון אהלן. היה בהשלמת משפטים משהו עם גברתי הנאווה והמחזה פיגמיליון. מישהו זוכר את התשובה?
השלמת משפטים באנגלית פיגמיליון אהלן. היה בהשלמת משפטים משהו עם גברתי הנאווה והמחזה פיגמיליון. מישהו זוכר את התשובה?
ד דניאל13133 New member 14/4/14 #23 Boston tea part מישהו זוכר מה הייתה התשובה? ואם זה היה בפרק פיילוט? אני התבלטתי בין: despite its name the boston tea party was a sreious affair ו the boston tea part eas a protest. not celebration סימנתי את הראשון כי אני חושב שזה מדגיש את הניגוד בין השם למה שהיה באמת, שזה גם מה שהמשפט המקורי הדגיש: the boston tea party was not a party but a protest
Boston tea part מישהו זוכר מה הייתה התשובה? ואם זה היה בפרק פיילוט? אני התבלטתי בין: despite its name the boston tea party was a sreious affair ו the boston tea part eas a protest. not celebration סימנתי את הראשון כי אני חושב שזה מדגיש את הניגוד בין השם למה שהיה באמת, שזה גם מה שהמשפט המקורי הדגיש: the boston tea party was not a party but a protest