12Z

אריאל5

New member
אם זה אני מסכים בהחלט

מה שטענתי שהטענה שמסתכלים רק על אי.סי ועל ברקנל לא נכונה כי הם טועים ומטעים לא פחות. גפ"ס אכן טעה ובגדול בעיקר בעדכון חמישי ערב אבל גם אחרים טעו.

1317 ice

New member
כרגע אפשר רק לקוות שהרכיב ישתנה ליותר מערבי

עד אז נהנה מהאובך

אח שלI

New member
אז מה עידכון ערב נותן?

כבר היא אפשר לדעת מה יהיה יותר מיומים

אח שלI

New member
מה שרואים בתצ"ל זה גשם בדרך???

זה ניראה שכן יגיע לכאן עוד 4או5 שעות

EC ועוד פעם EC מתקרב לאמינות!

לא מתיימר לתת חיזוי ל364 שעות חח נותן 216 וברגע שזה נכנס ל167 הכי אמין בדוק ,לכל אחד יש פשלות אבל אחוזי הדיוק גבוהים,ואחוזי הזיגזוג 50% פחות מגפ"ס! שימו לב מהתחלה אי סי נתן סיכוי אמנם קטן אבל סיכוי החל מחמישי לילה ועד שישי בבוקר להרים לשלג מסוים הסיכוי הזה נשאר כל הזמן ללא זיגזג של (כלום שרב שלג יום הפסקה התחדשות השלגים כל השטויות של גפ"ס) אמנם לפעמים הגדיל הסיכוי הקטין אבל נמצא בתוך מסגרת מסוימת ,לא שלג כבד ופתאום כלום! אמנם המשקעים הם מ30 מ"מ לכלום אבל זה אנחנו יודעים שלא הצלחנו המין האנושי בינתיים לפענח ושמפות משקעים שווים לזבל בהקשר לתאכל'ס לא נראה כרגע מכל השבוע שנצליח למצוץ לפחות לצפון 100 מ"מ הלוואי ש70 מ"מ וכשאני אומר צפון נכוונה לא מקומית אלא מהר כנען ועד עפולה וברור שחיפה נהריה והגולן ששם כן יהיה אנחנו צריכים בטבריה ובכל ההרים סביב האגן וזה מה שחשוב קריטי כרגע עדיין אני אומר על בסיס איסי מהתחלה ועד הסוף שקיים אופציה לשלג קל או גראופל בליל חמישי עד שישי בבוקר בכל ההרים מעל 850 מטר ואני כמעט בטוח שאיסי עידכון ערב בעוד שעה יתמוך בזה שוב

אריאל5

New member
אי.סי הרבה יותר טוב לגבי המשקעים

זרימות מערביות גם ברביעי גם בחמישי וגם בשישי כאשר בשישי ציר האפיק קרוב. לגבי שלג אפילו בשישי רוב הארץ מעל האפס אבל קרוב. לא מן הנמנע שבמעבר ענן סערה פסגות ההרים יקבלו שלג. י-ם כרגע בחוץ אבל יש עוד זמן.

סודרי

New member
איסי נראה יותר טוב

מגפס ומברקנל. הבדלים גדולים בין המודלים לטווח 144 שעות.

נו ראיתם אחחח ראיתם
תודה

תאמינו לי לא התקשרתי לבקש שיוכחו את אמינות דברי אלא הם פני הדברים כשמדברים אי סי
נכון איסי הגדיל משמעותית את הסיכוי למחמישי בערב וזה שלג ולא גראופל !אבל עדיין כל הזמן נשאר בטווח בין שלג לגראופל גבולי בין יום חמישי בערב ועד שישי בצהרים

חובב אין בעיה להנמיך,אבל אין צורך כשיש איסי!

נכון תמיד כדאי להזכיר שאנו בארץ מדברי וגבולי אבל להנמיך ציפיות צריך מגפ"ס שנותן שלג כבד וודאי ומחליא עם שלם! איסי מאוד גבולי אבל היה ונשאר ואומר ומודיע בעדינות שלג כבר ירד רק בחרמון שלג יכול לרדת במשך היום גם בפסגות הצפון מעל 900 בלילה "יתכן "שלג בכל פסגות ההרים מעל 850 מטר כרגע לפי העידכון זה "צפוי" אבל כל הזמן זה בתוך ה"יתכן"וכנראה כך יהיה

למעלה