127-128

Ashaman

New member
127-128../images/Emo58.gif

פרק מדהים...אהבתי במיוחד את הפלאשבאק עם איטאצ'י (שיש לו קול סיסי כזה ;<)ואיך שקימימארו המסכן מת
והסוף קרע אותי מצחוק
DISCUSS

renegader

New member
ואם כבר אז 254 יצא

היום בבוקר תצפו לתירגום ליקראת שישי\שבת לאיכות הגבוהה ואולי היום בערב לאיכות נמוכה שוב מי שרוצה לינקים ישירים להורדות שלחו לי מסר :)

Hikaru

New member
קראתי כבר 254 :) ../images/Emo58.gif (?)

איזה פרק תותח!! פאק הולכים לנתח את גאארה :(!! אהבתי מאוד... מעניין מה הזקנה הזאת יכולה לעשות

lgmtk

New member
בקשר לזקנה... ../images/Emo58.gif מנגה

לא הבנתי, היא הסבתא של גאארה? של הסאסורי הזה? :\ ופרק מטורף...פשוט מפתיע, מעניין מזה הדבר הענקי הזה O_O

dndboy

New member
../images/Emo103.gifמדהים? לא ממש חחח

בשביל המתנה של שבועיים הקרבות לא היו משהו בכלל =/ היי אבל לפחות ראינו מלא עלילה =]

dndboy

New member
../images/Emo103.gifבעע תפסיק עם זה!

>< >< >< >< >< >< ת< ץ> >< >< ><

Kawaii Me

New member
אבל..../images/Emo29.gif

מה עם אחרים? יש כאן רוב [נראה לי] שלא קורא מנגה.. נעשה על זה סקר בהמשך

IceMaster

New member
עמרי חבל שלא באת לשיעור גיטרה

מזה התקדמנו! למדנו מעבר לקשת.. והתאמנו בבלוז ובקצב פףףףףףףףףף מה נעשה איתך

dndboy

New member
../images/Emo103.gifתנסה אתה למחוק 43 וירוסים

זה לקח לי 4 שעות!

dsol

New member
../images/Emo58.gif פרק לא משהו

חמוד אבל בשביל ספיישל הוא היה מאכזב הקרבות..נו בקושי היה רק של גאארא היה חמוד ושוב..... מתחו כמו לא יודע מה..... הם עמדו על הפסלים האלו במפל כמה זמן ? ומה עשו ? בהו אחד בשני ומידי פעם השחילו משפט אורו פאג ! i want to be part of you וגם ראיתם את התנוחה של סאסקה ונארוטו ??

dozz

New member
מישהו שם לב?

שני הפסלים הענקיים שביניהם היה מפל מים.... לא עשה לכם פלאשבק ל"שר הטבעות"? אגב, כשקאבוטו אמר את מה שהוא אמר (ראה תמונה), יש מצב שהוא מדבר על הציפיה לפרק הבא של נארוטו?!

kikome

New member
יואו! נכון כל כך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גם אני בידיוק חשבתי על זה.

KO74

New member
פרק טוב!../images/Emo58.gif

אהבתי את הקרב של קימימרו וגאארה למרות שהיו יותר טובים מעניין מה יקרה בפרק הבא אני מת לדעת איך סאסקה נראה עם הסיל ברמה 2 אני מקווה שבקרוב יחזרו לתמונה כל השאר - נג'י, צ'וג'י וכל מי שנשאר מאחור ד"א אני חדש פה

dndboy

New member
../images/Emo103.gifעומר ראיתי את ../images/Emo58.gif

היער עצמות שהוא עשה לפני שהוא מת?!

למעלה