127-128

lgmtk

New member
../images/Emo58.gif

if u go down, then u better off going down in flames כמו שנאמר...או שזה היה משפט שונה? לא משנה, המסר נאמר D:

KO74

New member
ראיתי הוא ממש חזק

אבל הקרב היה די חסר טעם כי בסוף הוא מת וזה נגמר איזה מטורפת העצם הענקית שהוא הוציא מהיד טוב שלא עשה עצם מכל הגוף מקדחה אנושית...

kikome

New member
קודם כל OMG!!!../images/Emo58.gifלפרק

יאוי בין נארוטו לסאסקה! אהההההה!~ (חחח, אני מדברת על זה כשנארוטו ישב על סאסקה). דבר שני: הסוף כ"כ לא מתאים לפרק! הוא הרס לי את כל האוירה של: "סאסקה, את מניאק מרושע, ואתה צריך למות פרק אחרי שתעשה יאוי עם נארוטו" דבר שלישי: גם אורוצ'ימארו מניאק! תמות! אוף, קימימארו אהב אותך, ואתה: "קימימארו מת, כבר לא אכפת לי ממנו" דבר רביעי: וזה מופנה לאיטאצ'י- תמות גם. אח שלך אוהב אותך, וככה אתה עושה לו? אם אתה רוצה לבחון עד כמה אתה חזק, תבחן אם אתה מספיק חזק להפוך את העולם למקום יותר טוב ע"י הריגת אנשים מעצבנים כמו אורוצ'ימארו וקאבוטו (סתם, קאבוטו, אתה יודע שאני אוהבת אותך
) דבר חמישי: וזה מופנה לגאארה- איפה לעזאזל היו המתקפות האלו כשנלחמת נגד נארוטו ולי? דבר שישי ואחרון: יאוווווווווווווווויייייי
קדימה סאסקה, אני יודעת שאתה רוצה...

XDDDDDDDDD

"יאוי בין נארוטו לסאסקה! אהההההה!" אחת הסיבות שבגללן קראתי את ההודעה שלך D: אבל ציפיתי לתמונה, איכזבת אותי. לא נורא אני יספק אחת DDDDDDDDD:

kikome

New member
../images/Emo12.gifרק בגלל זה?

אמג. אהההההה. אם יש דבר אחד שטוב שנמשך בנארוטו היה הקטע הזה עם נארוטו על סאסקה.

kikome

New member
אה, והייתי מוסיפה תמונה.

רק שהBS שלי מוזר. זה מה שקורה כשאני מנסה לעשות איתו תמונות-->

A K I R A

New member
בגלל זה רשמתי *אחת הסיבות* P:

ותרגישי מיוחדת ציטטתי אותך בחתימה שלי באיזשהו פורום XP

Reyoga

New member
אורוצ'ימרו פדופיל../images/Emo70.gif

זה כל מה שייש לי להגיד. אההה - וגם סביר להניח שאנס אותו משהוא כשהיה קטן ובגלל זה הוא ככה (אני משער שכושי גדול). ואיטצ'י הוא כמו האנשים האלה שחיים יום אחרי יום חיי שיגרה משעממים, עד שיום אחד הם מאבדים את זה, שולפים M-16 ומרססים את כל המשרד.

hamush

New member
../images/Emo58.gif לפי דעתי..ולאור מה שקורה

הפרקים הבאים הולכים ממש להתקע על הקטע של סאסקה וזה ידוע אני חושב שסאסקה יכנס למודעות שהוא לא צריך את אורוצ'ימרו כדי לקבל כח הוא לא יבגוד בקונהא כי בתכלס בסדרות האלה הטוב מנצח מעניין רק איך זה יקרה...דרך מעניינת זה בטוח אבל מה הרמה של הפרקים הולכים ויורדים...האיכות של הקרבות ירודה וחבל אני מבקש פיצוי בקרוב על מה שקורה פה אגב המלצה : כל א' עד ה' ערוץ 6 אינויאשה ביפנית {כתוביות עברית} אגב קאקאשי...אני חולה עליו בטירוף ועל נארוטו לאחרונה התחלתי לחבב ממש את שיקאמרו וקיבה ואקמארו האמיץ ורק שתדעו שאורוצ'ימרו הוא אחד האנשים הכי מעניינים בסידרה..הוא אולי הבן אדם הכי חזק {בנתיים} ויש לו כח מטורף , קול מפחיד , דמות ממש ממש מעניינת ונחוצה...כמה שהוא רע ואכזר..לטיב העלילה הוא נחוץ..תצפו ממנו לקחת גוף אחר...לא את של סאסקה..זו דעתי לפחות מחכה ממש בקוצר רוח לפרק הבא...רמת הפרק הזה ספיישל היה מ1 עד 10 בערך 7 לא יותר...נקווה לטוב... או זו מה קי נא רו טו!!!!!!!!!!

hamush

New member
אהההה נ.ב

אינויאשה בשעה 9:5 בערך...אחלה סידרה..לא כדאי להחמיץ

kikome

New member
הפרק היה יפה, דווקא.

אבל אני גם הייתי נותנת לו 7 בגלל שהוא נמתח.... לא יותר מידי, אבל נמתח. הקרב האחרון, בין קימימארו לגאארה לא היה כזה יפה בגלל שגאארה הוא לא לוחם קלוז קומבט, וגם קימימארו ניסה איכשהו להילחם בו מרחוק. אבל למשל הקרב נגד לי וקימימארו, שהיה קלוז קומבט, היה יפה, והוא היה לא ממזמן, אז אי אפשר להעיד שהרמה של הקרבות ירודה. סתם פשוט היה קרב אחד פחות יפה...

למעלה