127-128

Kurayami

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif פרק 254 במנגה

אךךך איזה פרק אדיר... כל כך אדיר ששווה לפתוח בשבילו שרשור... סוף כל סוף מראים את המנהיג של האקטסוקי.. וכנראה שיש לו איזשהו BLOODLINE LIMIT בעיניים, חלק אומרים שזה שרינגאן. דרך אגב עוד מישהו שם לב שהמנהיג היה שקוף ושהיו לו 2 טבעות במקום אחת? וואי אי אפשר לחכות כבר לפרק 255!!! >< I WANT IT NOW! אני רוצה שיראו כבר מי זה...

אמאל'ה!

ססקה התחרפן לגמרי ;; איזה אגרוף הוא הביא לו איך שמעו את הכל נמעך שם איכסי פיכסיייי ואחר כך עם הקונאי!!! יחי הצינזורה! ^^ולבסוף לבשל אותו ;;נרוטו המסכן קיוויתי שגארה באמת ימות P: איזה מבאסים ובמקום זה הם הרגו את קימימארו ;;;_;;; קימימארו יותר שווה מגארה וגארה הופיע יותר פרקים מקימימארו!!! לדעתי קימימארו יחזור! זהו זה! כמו שגארה הזה חזר גם הוא יחזור ^^ ייאי ומערכת היחסים בין אורוצ'ימארו לקימימארו (אם יש להם אחת כזאת) והיא כזאת חד-צדדית >< מה אורוצ'ימארו אומר שלא מענין אותו מקימימארו ;; הוא מת בשבילך באקה! לך תציל אותו!!! >< ודבר אחרון, גיליתי למה ססקה נראה לי מוזר! אין לו את החוטלות על הידיים :O והעינים שלו נראות נפולות P: וזהו ^^ והפרק הבא נראה ממש מוזר o_O

mr redimmer

New member
../images/Emo58.gifלא הבנתי משהו מהפרק

כשהיו הפלאשבקים עם קימימארו עם כל מיני קטעים שלו ושל אורוצ'ימארו. אז בקטע שרואים את קימימארו יורק דם בפעם הראשונה במקום הזה עם הפסלים האלה מקונוהא. שמתי לב שראו שם את אורוצ'ימארו נפול על האדמה כאילו מישהו הרג אותו!!! מה זה לכל הרוחות??? אולי זה מהפעם הראשונהש הוא עבר גוף?? וסאסקה הזה, בכלל לא איכפת לו שאורוצימארו רוצה אותו רק בגלל הגוף שלו (ואני שמתי לב שאני היחיד ששם על העניין הזה עם החלפות הגוף של אורוצ'ימארו בזמן שאחרים פה מתמקדים על כמה קימימארו מגניב וכל השטויות האלה). וקאזהקגה!!!! איך הוא לא היה יכול להתנגד לאורוצ'ימארו!!! קאזה קגה היה הדמות האהובה עליי!!

Hikaru

New member
תשובות ../images/Emo58.gif

בפלאשבק, איפה שהוא מקיא בפעם הראשונה ורואים את "אורוצ'ימארו" נפול על האדמה, זה לא הוא. זה הנינג'ה מכפר הדשא שהם הרגו על מנת לקחת להם את הפרצופים ולהיכנס למבחן. זה לפחות מה שהבנתי! אתה לא היחיד ששמת לב. לסאסוקה פשוט לא אכפת, הוא רוצה לנצח את איטאצ'י לא חשוב באיזו דרך. קיים סיכוי די טוב שקאזהקאגה חטף אמבוש מאורוצ'ימארו, קאבוטו, וקימימארו. יכול להיות שהיתה להם תוכנית, זה מה שהיית מצפה מנינג'ה אגדי כמו אורוצ'ימארו. גם להשמדת קונוהא היתה לו תוכנית, שהצליחה לא רע למרות הדברים הרעים שקרו לו. אורוצ'ימארו - אדם מתוכנן יחסית.

Hikaru

New member
חח אופס.. המשך לתגובה ../images/Emo58.gif

התוכנית להשמדת קונוהא לא הלכה יפה והוא חטף דברים לא נעימים, אבל היא היתה מתוכננת מראש בכל מקרה.

hamush

New member
עוד משו קטן להוסיף

המשימה הזאת נשמכת המון פרקים וכפי שהבנתי מהפרקים האחרונים לא רואים את הסוף אז יופי שנארוטו מוצא זמן לשבת על סאסקה...שיהנה במקומו הייתי פותח לסאסקה את הראש לחצי מביא אותו לקונהא ורק אז שואל שאלות...וסאקורה...שתקי! באקה! הינטה יותר חמודה...אבל עזבו אותכם...צונדה גרררר איזה גוף עשו לה...הייתי רוצה להיות במקום קונוהמרו בזמן שהוא רץ לתוך האהמ לא משנה בקיצור פרק סבבה..לא יותר מזה..להבא אני מצפה ליותר..ויש לי הרגשה שמשהו מפחיד הולך לקרות...

kikome

New member
חחחחחחחחח גדול ^^

"הייתי רוצה להיות במקום קונוהמרו בזמן שהוא רץ לתוך האהמ לא משנה..."

אשכרה "סאקורה שתקי"...

שונא איך שהיא תלויה באחרים בעע >.< זה כל כך מעצבן! אההההההההההההההההההההההההההההה!#24@2

למעלה