?

??

דרוש שם

New member
you named it

שוקולד מריר!!!!!!! המבורגר אני חושב שצריך לטפל בך כמו שכתוב בתנ"ך (מות יומת בשריפה, כמו שהמשנה אמרה) כל מי שרוצה מוזמן לעזור לי לבצע את העונש מה שצריך זה: לחפור בור לשים בוא את המבורגר (עד ארכובותיה) למלא את השאר בזבל ולשפוך לה לפה בכוח רב עופרת מותכת עד "שתחמוד בני מעייה" מי מתנדב/ת?

k500

Active member
מנהל
שלום לך

הפורום נועד לא-מיניים ולתמיכה של חברים חדשים, הפצת הא-מיניות ושיח שמתקיים בין חברי הפורום. אכן, יש דינמיקה של הומור שנמשכת זמן רב ומבוססת של שיחות שהיו לנו כאן, על דברים שעולים במפגשים וכו'. זו דרכה של היכרות עם אחרים. מאחר ואתה משתלב בפורום בזמן האחרון ונראה שדי בהצלחה, הייתי שמח- ואני בטוח שגם אחרים כאן -אם תשים לב למה שאתה כותב גם ברגעים של הומור ובדיחות הדעת. אנחנו לא נוהגים לדבר על פגיעה באחרים או זלזול בהם, גם אם זה נראה מצחיק או משעשע. אל תשכח שבצד השני של המקלדת יושב/ת חבר/ת פורום וקורא את מה שאתה כותב ולא תמיד זה נראה טוב. נכון, היו מקרים של זלזול כאן לאחרונה, אבל זו לא רוח הפורום ובטח לא כוונותיו ומטרתו. אני בטוח שאתה מבין את הדברים ומוכן לתרום מזמנך ומרצך לדיונים פוריים בסוגיות השונות העולות כאן. בהצלחה

דרוש שם

New member
שלום גם לך

כל מה שאמרת, אמת וישר. רק אגיד דבר אחד ברשותך: לבדיחה הזו יש רקע ארוך( מאוד ארוך) אני ממש לא מתכוון לה ברצינות, ומי שלוקח אותי ברצינות בהקשר הזה לדעתי משוגע. אני מקווה שלא פגעתי בהמבורגר, באלו שלומדים משנה, או בכל אחד אחר בכותבי את הבדיחה הזו אני רוצה להדגיש שאם יש מישהו שרואה עצמו פגוע ממני, אני מתנצל על כך עמוקות

זה בסוודר, לא נפגעתי ../images/Emo13.gif

K500 כנראה פיספס את השיח הקודם שלנו על הנושא. אז הוא חשש שזה היה פוגע (יש לנו ניסיון מר עם טיפוסים שנכנסים במסווה של נחמדות ואח"כ מתחילים לתקוף). בכל אופן, הנושא הספציפי המדובר הוא פשוט כל כך זוועתי שכמה שאני צוחקת (אפילו בדיחות שחורות) אז זה נושא שקשה לי לצחוק עליו. ביהדות היו להם כל כך הרבה חוקים איך לנהוג בחיות בצורה שלא תגרום להן לסבל, יחד עם הדרך הכי מהירה וחסרת כאב לשחיטתן, כאשר לבני אדם התנהגו פחות בהוצאתם להורג. כמה שיהדות הטיפה שהאדם הוא מעל החיה, היא, עצמה, עודדה להתנהגות פחותה מזו - גם אם , נניח, הגיע לעבריין מוות הנורא מכל (אנסים, למשל). עדיין, מישהו צריך לבצע את ההוצאה להורג הזו, ועצם הביצוע מוריד את אותו אדם לרמה פחותה מחיה. זה לא רק עונש לעבריין, אלא גם למוציא/ים להורג. מה גם שאני סתירה מהתורה בסוג עונש זה: הרי כמו שאוסרים להתעלל בגופה של אדם ויש לקבור אותה מיד, מן הסתם גם כשהוא בחיים. (אם מלכתחילה התורה לא היתה מטיפה להתנהגות אנושית, אז לא הייתי מתפלא או רואה סתירה בסוג זה של הוצאה להורג) קיצר, התורה הזו היא בדיחה מהלכת. כמה שהכוונות שלה בהתחלה היו טובות, נראה שאנשים לאורך הדורות פשוט עיוותו והרסו כל דבר חיובי בה. אני כל כך שמחה שחזרתי בשאלה

מתחבטת7

New member
וואו!

אני מלאה הערכה על האומץ שלך בעולם לחיות לפי בחירתך, לעזוב את הדת ואת מוסכמות החברה וללכת עם לבך! שאפו

נרו2

New member
לא ידעתי שחזרת בשאלה.... ../images/Emo197.gif

באיזה גיל חזרת בשאלה?

זה היה תהליך הדרגתי

זה לא פשוט לצאת משטיפת המוח הנוראה הזו. התחלתי בסביבות גיל 23 וסיימתי את התהליך בסביבות גיל 32

נרו2

New member
מסכים איתך, זה באמת לא פשוט לצאת משטיפת המוח

אם אתחיל עכשיו, אולי אסיים בגיל 39...

למעלה