123 אני אחשוורוש.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אני מתלבט כבר די זמן האם לקנות תחפושת לילד כמדי שנה?
אני משער שהשנה חג הפורים הזה הולך להיות משהו מינמיליסטי וזניח שבו במקרה הטוב הילדים יתחפשו בZOOM.
מה גם שהילד כבר לא הולך בפקודתי לבית הספר מאז שהתחלואה עברה את הסיפרה חמשת אלפים.
האם הסוחרים קנו בכלל תחפושות השנה?
לא יודע, שום גורם מוסמך לא עומד מול פני האומה ומסביר לנבוכים.
אז זהו?
הלך לנו חג הפורים, חג גדול ליהודים?
אז האירנים בכל זאת נצחו.
מעניין מה יהיה בפסח.?
וירוס קטן זיין לנו את כל החגים. :-[

GoldenEyes

Well-known member
אני משער שהשנה חג הפורים הזה הולך להיות משהו מינמיליסטי וזניח שבו במקרה הטוב הילדים יתחפשו בZOOM.
מה גם שהילד כבר לא הולך בפקודתי לבית הספר מאז שהתחלואה עברה את הסיפרה חמשת אלפים.
אז זהו?
אז האירנים בכל זאת נצחו.
מעניין מה יהיה בפסח.?
סבא,
ממילא בתי הספר סגורים , אז לך זה לא כזה משנה .
לגבי פורים , ההתפרצות הגדולה היתה בדיוק שבועיים אחרי פורים שנה שעברה , ואני מאמין שהשנה יחמירו עוד יותר
קשה לי להאמין שסוחרים קנו מלאי , גם עקב המצב הכספי שלהם , וגם עקב היו-יו של החלטות הממשלה.
לגבי פסח , הבטיחו ואמרו שאחרי מבצע החיסונים שיסתיים במרץ יש סיכוי גדול שנוכל לחגוג פסח כהלכתו עם המשפחה
זה לא אני אמרתי וזה לא אני הבטחתי.

דיברגנט חדש

Well-known member
סבא,
ממילא בתי הספר סגורים , אז לך זה לא כזה משנה .
לגבי פורים , ההתפרצות הגדולה היתה בדיוק שבועיים אחרי פורים שנה שעברה , ואני מאמין שהשנה יחמירו עוד יותר
קשה לי להאמין שסוחרים קנו מלאי , גם עקב המצב הכספי שלהם , וגם עקב היו-יו של החלטות הממשלה.
לגבי פסח , הבטיחו ואמרו שאחרי מבצע החיסונים שיסתיים במרץ יש סיכוי גדול שנוכל לחגוג פסח כהלכתו עם המשפחה
זה לא אני אמרתי וזה לא אני הבטחתי.
אז אמרו, בינתיים רואים שהתחלואה עולה, למרות שמס' המתחסנים גדל מיום ליום, חלקם, כמו חלק מגולשי הפורום, הספיקו כבר לקבל את מנת הדחף ובינתיים נאדה, מס' המאומתים חצה את רף העשרת אלפים שכבר מזמן לא היה שם, אפילו לא לפני הסגר השני.

נערך לאחרונה ב:
אז אמרו, בינתיים רואים שהתחלואה עולה, למרות שמס' המתחסנים גדל מיום ליום, חלקם, כמו חלק בגולשי הפורום, הספיקו כבר לקבל את מנת הדחף ובינתיים נאדה, מס' המאומתים חצה את רף העשרת אלפים שכבר מזמן לא היה שם, אפילו לא לפני הסגר השני.

כדאי שתתחיל להיצמד לאמת, כשהיקף החיסונים מספיק גדול רואים את ההשפעה שלו, למשל כאן.

דיברגנט חדש

Well-known member
כדאי שתתחיל להיצמד לאמת, כשהיקף החיסונים מספיק גדול רואים את ההשפעה שלו, למשל כאן.

אם זה היה נכון, מי כמוני היה שמח, אך זה פייק אחד גדול, איך אני אוהב את זה שכאשר מוצאים מתחת האדמה, נתון אחד טוב, ישר אומרים שזה בעקבות החיסון, אך כאשר יש נתון רע, זה נסיבתי ולא קשור לחיסון.
חשבת על זה, אולי, שבגלל שהייתה תחלואה גבוהה בקרב הרופאים, הם חוסנו באופן טיבעי?

אם זה היה נכון, מי כמוני היה שמח, אך זה פייק אחד גדול, איך אני אוהב את זה שכאשר מוצאים מתחת האדמה, נתון אחד טוב, ישר אומרים שזה בעקבות החיסון, אך כאשר יש נתון רע, זה נסיבתי ולא קשור לחיסון.
חשבת על זה, אולי, שבגלל שהייתה תחלואה גבוהה בקרב הרופאים, הם חוסנו באופן טיבעי?

למה שאחשוב על הפייק עובדות שאתה ממציא?

דיברגנט חדש

Well-known member
אז זהו?
אז האירנים בכל זאת נצחו.
מעניין מה יהיה בפסח.?
תשתמש בתחפושת של אשתקד שגם לא היה כלום כי אין כלום ;)

שחר 676

Well-known member
אז זהו?
אז האירנים בכל זאת נצחו.
מעניין מה יהיה בפסח.?
בפורים אתחפש לבנימין נתניהו - אעטה על גופי חליפה עם עניבה , אחבוש פאה מותאמת ואשמיע בווליום גבוה (באמצעות הסלולארי) את נאום החמוצים של נתניהו.

לאחר מכן אקח את הילדים לביקור בביתם של החותנים שלי ואעצבן אותם קשות......הוווו תענוג - חג פורים שמח מחכה לי חחחחח

שמלת תחרה1

Well-known member
אז זהו?
אז האירנים בכל זאת נצחו.
מעניין מה יהיה בפסח.?
מתחפשים ולא למען בית הספר

למעלה