רציתי לשתף אתכם , פגשתי היום חברה שעשתה טבעת לפני 14 שנה, טבעת שלא מתכווננת אלא קבועה על הקיבה. לפי מה שסיפרה לי ירדה ב 4 חודשים 55 ק"ג, זה לא נורמלי , התחלתי לשאול שאלות והבנתי שהבחורה לא הפסיקה להקיא לרגע, היתה בשוק שאני אוכלת עוף , קציצות וכל מה שאני רוצה בעצם רק בלי להקיא. עוד הוסיפה וסיפרה שבמשך שנה אכלה רק דברים רכים ונוזלים לאחר תקופה כל המערכות שלה בגוף קרסו והיא היתה מאושפזת חצי שנה. גילו שהטבעת שלה היתה סגורה לגמרי וכלום לא עבר שם, ועוד היה תקוע שם קליפה של ביצה. עשתה ניתוח והחליפו לטבעת מתכווננת, הטבעת עדיין בגופה אך פתוחה לגמרי ועד היום היא מקיאה. כשסיפרתי לה על הפורום, אמרה כן כן מכירה, אז שאלתי אותה ואת עצמי... אם מכירים את הפורום הנהדר הזה , למרות הכל , איך עדיין לא יודעים להתנהל עם הטבעת???? והיא לא היחידה שזו היתה תגובתה על הפורום , ובעצם סיפרו לי על התנהלות מזעזעת של הטבעת. רציתי לשאול שאלה, בהמשך לשיחה איתה, לדבריה יש אחוז גדול של אנשים שהלכו לעולמם בגלל הטבעת, לפני שעשיתי את הניתוח ניסית למצוא על כך מידע אך לא מצאתי , האם נכון? אני יכולה לשתף אתכם רק בזה שחברה טובה מאוד הלכה מאיתנו דווקא משרוול . שיהיה לכולנו המשך ערב נפלא...וחג פורים שמיייח