מוטי, תודה על הקישורים, לא מבין איך אתם סובלים את זה, איזה כאב ראש, כל 200 - 400 ק"מ לשמן את השרשרת, להתלכלך, השמן משפריץ על האופנוע.. איכס! ובסוף מחליפים אחרי 20 אלף ק"מ (במקרה הטוב), נראה לי ממש מעט. תנחומי...
1. לא יתכן ששרשרת מקורית שלך "תלך" תוך 12K. בשום אופן ! 2. אם הלכה בכ"ז. זה אומר שמתחתה אותה לעיתים קרובות מדי גם כשלא צריך. הנסיעה שלך לא תגמור השרשרת ככה. ואל תשלה עצמך. 3. לאור זאת הייתי מסיק שתחליף את המוסכניק המותח שלך. לא ייתכן שכבר הגעת לסוף המתיח. 4. אגב השרשרת מקורית והאופנוע חדש 12K סכ"ה בספידומטר?
ששמעתי מקודם, מה עשו הרוסים כשהם רצו להגדיל את אורך החיים של שרשרת באיזה כלי רכב שהיה להם, אני חושב במלחמת העולם השניה? הם סובבו ב180 את אחת הקצוות ואז חיברו את השרשרת, מה שקרה... זה שהשרשרת רצה על גלגלי השיניים משני הצדדים, וככה הכפילה את אורך החיים שלה...
קחו נייר, תגזרו אותו לאורך (כמו הקישוטים לסוכה שעשינו פעם) ותחברו אותו לטבעת, אבל תהפכו את אחד הקצוות, למי שלא הבין אני אצרף תמונה אולי. עכשיו דמיינו לעצמכם נמלה שהולכת על הטבעת... היא הולכת פעמיים... פעם מלמעלה ופעם מלמטה... בעצם לטבעת הזו אין בפנים ובחוץ, זו נקראת "בעת מביוס". עכשיו אני מקווה שאף אחד לא לקח אותי ברצינות וינסה ככה להאריך את אורך החיים של השרשרת