12000 והלכה השרשרת

M O R M

New member
../images/Emo6.gifאז כדאי לי לשים מגן מנוע בהונדה?

ככה אני לא אצטרך לשפשף את הברך בפניה ואחסוך בסליידרים (מי בכלל מגיע לזוית הזו בנס הרים?) מימלא אני עומד להחליף את הבולם הקידמי שלי לתוף?
שמישהוא עם פוטושופ כבר יקמבן משהוא...
איזה 954 עם תוף ומגן מנוע?

D the kid

New member
../images/Emo124.gifפרסומת../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif.......... ../images/Emo3.gif

(עיין ערך שישרשור מוטו). אם כבר כולם משתגעים, ויש שמועות שמאחדים... האמת, סתם התעלקתי עם
: קישור למשהו שרלוונטי עד היום לאור החלפת המספרים של הפלאפונים

ש.פ.ד

New member
השימנת וגם ניקית?!

לשמן שרשרת זו פעולה ראויה וחיונית לאורך חייה, אבל כדי שיהיה לשרשרת אורך חיים של ממש, צריך לנקות אותה מחול, אבק, ושאר "ג'יפה" לפני השימון. אחרת, הלכלוך עם השמן הופכים למשחה מגעילה בעלת תכונות דומות מאוד לנייר זכוכית. עוד דבר - חשוב לא רק לנקות ולשמן את השרשרת אלא גם למתוח אותה בצורה סדירה. שרשרת לא מתוחה שוחקת את גלגלי השיניים, אלו שוחקים חזרה את השרשרת והרי לך... מסקנה: ניקוי ושימון - פעם בשבוע שבועיים. מתיחה - פעם בחודש חודשיים (ברוב המוסכים ימתחו עבורך את השרשרת ללא תשלום). ושרשרת באופנוע לא קיצוני במיוחד יכולה להחזיק גם 20K ק"מ (גלגלי השיניים, ובעיקר הקדמי יגמרו קודם). בהצלחה בשרשרת הבאה!

יוסי R

New member
לדעתי קצר מידי,תן את סוג השרשרת

אני גמאתי על ההורנט 54000 על אותה שרשרת מיום היולדה, הדגם RK -ROZ1 הנחשבת לחזקה ביותר,זה כולל רכיבת שבילים,והרכבה ב90 אחוז מהזמן,אבל טפלתי בה כיאות

זהר זהר

New member
מה זה שרשרת? ../images/Emo13.gif

הבנתי מהשרשור שזה מה שהוא שבין גלגלי השיניים (מה זה ? גם כאלה לא ראיתי שנמצאים באחורי האופנוע על ציר הסיבוב ) ובין המנוע. אני רוכב מאות אלפי ק"מ ואף פעם לא ראיתי דבר כזה. גם כשכל החברה משמנים (למה בעצם? את מה ?) אני הולך לשתות בירה. אז אולי תוותר עליה?

M a x

New member
שרשרת....זהר היא -

האביזר המוליך את תנועת גלגל השיניים הקדמי ומקשר אותה לזה האחורי. נמצאת בכלדגמי האופנועים. בטוח שמה שאתה רוכב עליו עונה להגדרה של אופנוע?

זהר זהר

New member
תפסתי : השרשרת זה באופניים שלי

מחברת בין גלגלי שיניים קטנים מאחור וגלגלי שיניים קדמיים מה שנותן אצלי מגוון של 27 הילוכים. נכון, אני גם מנקה ושוטף אותה. אבל זה בכל אופן אופניים. מדוע עוסקים בכך בפורום האופנועים?

כRובי

New member
כי בפורום אופנועים מתעסקים

באופנועים. ולא בכאלו עם גלגל אחורי שמחובר למנוע (העצל גם ככה) במערכת בזבזנית של כוח...(לעצלנים בלבד!)

C O L T

New member
צודק, אין דבר כזה באופנוע אמיתי ../images/Emo3.gif

!DRIVESHAFT FOREVER

יוסי R

New member
זהר!!!תבדוק שוב,חבל שתתקע בדרך

בכל מקרה ולא תמצא,אל תזניח,תתקשר אלי ואני אדריך אותך ביי בי זהר היקר לא רוצה לאכזב אותך שתתקע בשבת בשבילים,לכן.... צרפתי לך קובץ המזהיר אותך על הימצאות 3 כן ידידי 3 שרשראות אצלך בעגלתך,שים לב זהר,אל תזניח,שמן אותן בזמן,הקובץ יגיע אליך באי מייל להתראות ידידי

M O R M

New member
ב- GS עברתי את ה- 25K

לא יודע כמה המשיך מאחר ומכרתי. להערכתי בעלי נסיון ורגועים על אופנוע יכולים לעבור את ה- 50000ק"מ על שרשרת. תלוי ברוכב, תלוי בטיפול , תלוי באופנוע. רוב הרוכבים לא מגיעים לחצי מזה. מעט קישורים: שרשרת1 שרשרת2 שרשרת3

למעלה