12/8/2004

FunkySheep

New member
וואלה תודה רבה

ואני בת!
בקיצור אין ספק שיש להם פוטנציאל אדיר!! בטח חטפו אותם באנגליה

שלמונזה

New member
כל אחד והדיעה שלו ../images/Emo168.gif

אני למשל לא נהניתי מאיזבו, מהסיבה הפשוטה שאני לא מכירה אותם!!! ולהגיד שהארגון אתמול לא היה טוב זה ממש לא נכון! זה היה כל הקטע מתכתחילה הרבה אומנים על במה אחת. בחיאת אנשים שמעתם את המושג רוק ישראלי?! כי זה מה שהיה אתמול על הבמה!

god4you

New member
יש הבדל בין הרבה אומנים על במה אחת

להרבה אומנים על במה אחת וסדר. מה שקרה אתמול הוא שכל אומן על לשיר כמה שירים, ירד ואז חזר. אני אישית לא אהבתי את זה. אני מעדיף שאומן יעלה, יתן את השואו שלו ואז הבא אחריו.

שלמונזה

New member
כן אבל הרעיון הרי היה ../images/Emo168.gif

שילוב בין אומנים... אני למשל נורא אהבתי את השילוב של ירמי קפלן וערן צור בשיר פרפרי תעתוע... מצד שני לא סבלתי שדנה ברגר נוגעת במודדת (זה שיר שגבר חייב לשיר!) היה דווקא שילובים טובים (שוב לדעתי) אני אישית אהבתי נורא את הרעיון, וידעתי מראש שזה מה שיהיה. מה שכן: אכזבה, חמי לא עשה נפלת חזק למרות בקשות חוזרות ונשנות של הקהל (והוא שמע את הקהל שר לו את זה, חייך הנהן עם הראש והמשיך בשלו
)

lbz

New member
הדיעה שלי

ההופעות- ציון 7 השירים היו טובים והביצועים בחלקם היו מעולים היו הרבה שירים של איפה הילד ושלושה שירים של הקספרים אבל גם אני חושב שהמתכונת של רוק ת"א של שנה שעברה בניצנים עדיפה שכל אחד בא נותן חצי שעה והולך היה אתמול אי סדר אחד גדול קהל- ציון 2 מינוס, קהל ילדותי ומפגר שלא התלהב בכלל מההופעות שלא שר לא רקד . "בשיר הביאו את הסתיו" הייתי בין היחדים ששרו את השיר. זה קהל תינוקי (ברובו) שבא בעיקר בשביל יוני (איזה מאמי) בלוך ובשביל ירמי קפלן(ואני לא מתכוון בשביל השירים של ירמי קפלן אלא בשביל ירמי קפלן..). הקהל היה מורכב ברובו מפקצות שכל פעם שבטעות נגעתי בהם או חס וחלילה עברתי אותם התחילו לצרוח כמו קרפדה שבזה הקע עקרו לה את הלשון.. האווירה ממש לא הייתה ברוח ההופעות המעולות וחבל..כי עם קהל טוב באמת הייתה יכולה להתפתח אחלה הופעה.. בסך הכל הייתי מדרג את ההופעה הזאת (הרבה בעקבות הקהל) כמספר 4-5 מבים ה6 שהייתי יחד עם ההופעה של שלום חנוך והדג נחש. כשהיהודים נותרים במקום ה6 אביב גפן ראשון ומשינה-שב"ק ס' במקומות 2-3 בשבילי

sonic_green

New member
אולי זה תלוי באיזור שבו היית

אני הייתי באיזור שמסביבי דווקא שרו הרבה וידעו את המילים. ואם אני לא טועה - בהביאו את הסתיו, חמי נתן לקהל לשיר והם שרו יפה מאוד.

Ne§t£A Gi®L

New member
השילובים דווקא כ"כ הוסיפו!../images/Emo108.gif

אם כל אמן היה מופיע עם השירים שלו ויורד, זה פשוט היה רוק עצמאות באמצע אוגוסט. בשביל סתם לשמוע את האמנים אתה יכול לקנות דיסק/ללכת להופעה רגילה, כל הכיף היה לשמוע את השילובים הממש מעניינים-דבר שלא תוכל לשמוע עוד פעם

lbz

New member
שלא תבינו אותי לא נכון...

ההופעה עצמה באמת הייתה טובה מאוד חלק מהביצועים באמת היו מעולים ומאד נהניתי הבעייה היה שהקהל לא היה ברמה של ההופעה (בעיקר בתחילתה) הייתי בשורה ה6-8 והיו הרבה ששתקו או במקרה הטוב מחאו כפיים, לא היו חסרים אנשים שהתיישבו על החול באמצע ההופעה. בקשר לעובדה שהאומנים עלו וירדון כל הזמן מהבמה יש בזה יתרון כמובן שיכולנו לשמוע ביצועים משותפים לשירים טובים אבל מצד שני היה קצת מצחיק לשמוע את חמי רודנר מציג 4 פעמים את דנה ברגר בדרכה לבמה.. בסך הכל היה די טוב..

sandman14

New member
אין, איזבו ענקיים! ...

באמת גדולים, לעומת ללהקות שעכשיו רצות הם ממש גדולים ובאמת אני רוצה שישצליחו יש להם את זה :)

o m r i k i

New member
באמת היתה הופעה מעולה...

אין לי כוח לקרוא את כל התגובות כי אני בלעעעע עכשיו... בכל מקרה נראה לי שאני ועוד איזה בלונדיני לידי ועוד חבר ממש טוב שלי היינו היחידים שהכירו את חוטים של זהב... וההופעות באמת היו מעולות ללא היכר רק חבל שאסף וחמי ועידו לא עשו את כולם רוצים חבר אבל התנחמתי בשיר לא פחות טוב...מסיבת התה... התגעגעתי לאיפה הילד ואני רוצה מופע איחוד.. ד"א אולי יש מישהו שזיהה אותי...אני הבחור עם הגלגל ים שנופנף כל ההופעה, צד ימין קדימה של הבמה בדיוק מול אסף!

../images/Emo3.gif

וול, לא נהנתי. היתה הופעה מעולה, אפילו קורין אלאל (שלדעתי צריכה לדעת מתי הגיל לפרוש) נתנה הופעה טובה! חמי, ירמי, דנה, יוני, ושחר נתנו אחלה הופעה. כמובן גם ערן צור, וגם שי להב (איך אפשר לשכוח!)!!! אבל פשוט לא נהנתי... יכול להיות שאם הייתי עומדת ולא הייתי יושבת אז היה לי יותר כיף
אבל בכלמקרה, היתה הופעה מעולה
ושמחתי לפגוש את מי שפגשתי
! (אל תעלבו אם אני לא זוכרת שמות, יש לי קליטה גרועה!)

kaktusa

New member
היה אחלה

המון פקצות אבל חפיף, בערך אחרי שיוני ירד מהבמה בפעם הראשונה התחפפנו כי היה די צפוף- הכי אהבתי את איזבו מן הסתם, הם מעולים וחסרי כל פוזה. צרחנו להם לפני תחילת ההופעה שיעשו לנו ילד, קפה, עוגה, סנדוויץ', שק קמח, מפרט, סולו (והוא באמת נתן סולו קטן) ועוד דברים ששכחתי. עוד אהבתי היה המופע סיום של מרסדס בנד בבמה הצעירה- הם מעולים. וגם קיבלתי חיבוק. :)

mta16

New member
ההופעה ../images/Emo13.gif

אני לא יודעת מה איתכם אבל אני ממש נהניתי מההופעה ושרתי וקפצתי ונהנתי מאוד ואני חושבת שכמעט כל מי שהיה לידי נהנה בדיוק כמוני...הייתי שורה רביעית בערך והיה כיף
אני חושבת שזה היה דווקא נחמד שההופעות של האומנים לא היו כל כך מסודרות בסדר....כי היו שילובים ודברים כאלו... והיה לי גם רגע של נוסטלגיה כשיהלי סובול (וגם כששחר) היה על הבמה ושר שירים של מוניקה ...(שנים חסומות, מספיק בנאדם , מכה אפורה) וואיי איך אני מתגעגעת להופעות שלהם ... בכל מקרה אהבתי את כל אחד מהשירים שהאומנים ביצעו (באמת אהבתי את הכל..) וזאת היתה הופעה של 4 וחצי שעות אדירות (אני לא מבינה אייך חמי רודנר לא התעייף מלהיות על הבמה כל כך הרבה זמן..) ובהופעה של שחר אז כשהוא שר את "ורד ממני" שרתי בקולי קולות וכל מי שהיה לידי הסתכל עלי כאילו נפלתי מהירח שאני יודעת את כל המילים.... ועוד דבר אחד יש לי להגיד וזה שאתם צודקים הגיעו המון אנשים שבכלל לא ידעו מי מופיע בהופעה..(כמה בנות ברכבת שאלו אותי מי מופיע היום ואז כשאמרתי להם מי מופיע הם הסתכלו עלי ...במבט של מי אלה?) איזבו היו ממש טובים רק חבל שהקהל (וגם אני) לא הכיר את השירים שלהם והוא גם היה קצת אדיש אליהם... וזהו היה פשוט כיף אחד גדול יצאתי מההופעה כשאני כולי רטובה והרוגה מכאבים ברגליים ...אז התחלתי לחפש מקום לשבת (ופתאום גיליתי את כמות האנשים שהיו שם ...אין כסאות פנויים) ....

למעלה