12/8/2004

12/8/2004../images/Emo176.gif

אחח אחח איזו הופעה היום הייתה בניצנים! בין הטובות שהייתי בזמן האחרון ובכלל כל השיריםפשוט היו מעולים וביצועים משו משו! התאכזבתי שאנשים לא מכירים את ערן צורררררר
וקראו לו הומו הומו אז צעקתי עליהם ואמרתי להם שהוא לא ויש לו איזה+ילדהההה! חחחח שרון מולדאבי
אסף שריג
חמי רודנר
ערן צור
אחח אחח איזו הופעה איזה אנרגיות איזה יופי !
היה נורא כיף לשמוע שירים של איפה הילד ובכלל היה לי ולחברה שלי קטע מטורף...חמי כזה מציג את אחד השירים והוא אומר השיר הבא אסף כתב והלחין ואני וחברה שלי בטוח זה לא יהיה עליסה.....פתאוםםםםםם כן היה עליסה!חחחח איזה צרחות אנשים הסתכו עלינו כל ההופעה! חחחחח היה משעמשע ביותר! ואני אמשיך לכתוב על ההופעה מחר כי אני לא מרגישה טוב! בסוף בסוף בסוף עשינו מפגשון קטן..... אני איל איריס יעלל טלי רעות מי עוד מי עוד? זהו אני חושבת! ויאללה חברה יום ראשון בואו לקלמוט יהיה אחלה דבר!
לא תראו זאת שוב בשום מקום אחר!

שלמונזה

New member
ומה ירמי, עז? ../images/Emo12.gif ../images/Emo168.gif

את התגובות הכי נלהבות קיבל ירמי קפלן!!! ובאמת חבל שהקהל לא מכיר יותר את ערן צור אני גם התאכזבתי מחוסר ההתהלבות של הקהל לערן. ועם כל הכבוד שיש לי לערן, ויש כבוד! הוא פשוט התלבש קצת "כמו הומו" בהופעה... לא יודעת לא אהבתי את הלבוש שלו, וזה המסקנה שאנשים קיבלו. ולשם הרקורד: מתה על ערן צור, ואין לי שום דבר נגד הומואים.

sandman14

New member
תגובה:

לא הוא לא הומו, וכן הקהל די ילדותי ודפוקים הם צעעקו גם לזקני צפת בהופעה של היהודים שאני חושב שהיהודים היו צריכים לחמם את זקני צפת, כי תום פתרובר היה בטיטולים שמאור כהן היה על הבמה והוא אחד שהיבאו את הרוק הישראלי של הרוקסן , אגב אני לא הייתי בערב רוק, לא היה לי איך לבוא איך היו 'איזבו' ?

S h A b i T

New member
ענקיים!

ממש אהבתי אותם... מוזיקה מיוחדת לאללה
נעימים לאוזן.. בכלל, כל ההופעות היו מעולות. לשמוע שירים של הקספרים ככה על חוף הים.. מעולה. שי להב ענק. כולם היו ענקיים. היה מעולה, פשוט מעולה. רק הקהל......

sandman14

New member
לגבי הקהל..

זה הרוב סתם סתם ילדים בני 13 שלא מבינים בכלל מי עומד מולם וסתם פריקים , אני הייתי ביהודים ומאנשים כאלה קיבלו זקני צפת תגובות טיפשיות שהם לא ידעו מי אלה זקני צפת , כי זה סתם אנשים ששמעו שזה חינם אז באו, והיה שם פול ערסים ופרחות ... סתם שילכו קיבינימט

S h A b i T

New member
היי, ילדון...

אין לך מה להתנשא בעניין הגילאים, לפי הכרטיס האישי שלך אתה בן 14.. כלומר אתה לא רחוק כל כך מגיל 13, ואני בטוחה שבגיל 13 לא היית רוצה שיזלזלו בך רק בגלל הגיל שלך. אז אין שום קשר לגיל.. אתה צודק, הבעיה הייתה שאנשים באו לשם רק כי זה היה חינם. ואנשים שבאמת אוהבים מוזיקה טובה הפסידו ונשארו בבית, כי אחרים גמרו להם את הכרטיסים. האנשים האלה בלטו בקהל, והגיבו בצורה טיפשית וילדותית למוזיקה קצת יותר ישנה ואיכותית. חבל שכך..

sandman14

New member
תגובה :

אני בן 14 וחצי וממש לא באתי להתנשא בגלל הגיל אבל כמו שאמרת האווירה הייתה קצת מעצבנת על כל האתה שסתם באו וזה לא קשור לגיל , והיו סתם אנשים שבכלל לא ידעו מי האומנים אל תכניסי לי מילים לפה

sandman14

New member
המשך תגובה:

אני מכיר גם הרבה אנשים שבאמת אוהבים ומכירים את הלהקות עוד שלא ידעו מי הם , לא באו בגלל האווירה של כל המסחור הזה ואיך שנהיה הרוק הישראלי ובכלל המוזיקה הישראלית, אולי אני נראה לך גם סתם ילד בן 14 וחצי כמו שתארתי על הילדים מקודם , אני ממש לא ככה אני שומע רוק מגיל 9 בערך (בעיקר 'כוורת') ושוב היו שם ילדים שבכלל לא ידעו מי הלהקות וסתם באו אין האווירה הייתה אחרת משנה שעברה, היה שם הרבה מעפנים כאלה וחבל שלא באו אנשים שבאמת מעריכים ואוהבים את הלהקה

sonic_green

New member
שרון מולדאבי - איזו החמצה של קריירה

היה יכול להיות רוקסטאר מטורף, רק אם היו לו קצת יותר ביצים ותעוזה. יש לו קול גברי עמוק ובאסי כמו שאין להרבה רוקרים, הוא נראה טוב והוא מלחין אחלה. הוא היה יכול לעשות רוקנרול חבל על הזמן. חבל שהקהל לא קיבל אותו כמו שצריך כי הם כנראה לא הכירו אותו. ההופעה התחילה בווליום נמוך מדי, ככה שיכולתי לשמוע שיחות של אחרים בלי להתאמץ. בשלב מסויים כשיוני בלוך עלה והיו 4 גיטריסטים על הבמה + באס זה היה כבר מוגזם מדי, כל אחד איבד את התפקיד שלו והסאונדמן לא ידע מי אמור להיות על המובילה. בסך הכל היה מעולה, נהניתי נורא, קצת יותר מדי דנה ברגר ופחות מדי שרון מולדאבי. בחירת השירים הייתה מצויינת (רק יש לציין - פעם נורא התלהבתי מירמי וההופעות שלו... היום, כל הופעה והופעה נהיית לי יותר משעממת. התדמית הזו של "שובר הלבבות" יצאה לי מכל החורים, והביצועים פשוט לא מלהיבים יותר אחרי כמה שמיעות... זה נשמע אותו דבר בכל הופעה ונראה כך גם)

god4you

New member
אני יוצא חוצץ כנגד התגובה ../images/Emo13.gif

אני אישית ממש לא נהינתי בהופעה אתמול. במקור הלכתי אך ורק בשביל לשמוע את איזבו כי למי שלא יודע הם חתמו עם חברת תקליטים מבריטניה והם עוזבים את הארץ עוד מעט ורציתי לראות אותם. מההופעה שלהם ממש לא התאכזתי, יש להם מוזיקה ממש טובה ונעימה. אבל שאר הערב היה מאורגן בצורה נוראית ביותר יש לציין. כל זמר עלה, צעק, שר שיר או שניים ואז בא המחליף שלו וחוזר חלילה. למרות שהיו שם אומנים שאני אוהב כמו ערן צור שאני ממש ממש אוהב את השירים שלו ושי להב היו גם אומנים די מיותרים שבכל פעם מבצעים את אותם שירים (דנה ברגר למשל) ולכן ממש לא אהבתי ואפילו חזרתי מוקדם הביתה. לא נורא, העיקר שבהופעה של שבק ס' היה פיצוץ

lonely TearDrop

New member
שבקס היו פיצוץ אבל מההה?

אתמול/ היום זו הייתה ההופעה הכי טובה בכל ניצנים!!! (והייתי 5 פעמים!) זה היה פשוט כיף.. ערן צור, איפה הילד ממה שנשאר, קספר כנ"ל... מוניקה... כל הלהקות בצורה מפורקת לחלוטין.. הרגיש לי כל החודש הופעות הזה כאילו טוב ראיתי עכשיו את כל מה שהייתי צריכה לראות אי פעם אין לי עוד מטרות בעולם :) דווקא הארגון של הלילה היה נפלא לדעתי ואיזבו בתור מופע פותח היו מצויינים וחיממו את כולי בדיוק כמו שצריך הייתי מפוצצת אנרגיות אחרי ההופעה בחיים לא נהנתי ככה, וגם המצלמה ממש התמקדה עליי כמה פעמים וזה היה מפחיד ממש (נבדוק היום בקוטנר) אה ועשו לי ראסטה באמצע הראש.. וואאא קספר חוזרים להופעות איחוד החיים שלי שלמים עכשיו אני מזבלת הרבה.. לילה טוב (עוד לא כל כך הספקתי לישון)

lonely TearDrop

New member
לא התכוונתי לזה ככה דווקא

כל הלהקות האלה לא היו ביחד לפחות על הבמה.. הם היו כאילו כל אחד בנפרד אבל על במה אחת.. לא באו בתור מוניקה סקס ואני מודעת לזה שהם לא התפרקו..

lihi gi

New member
בעיר הנוער בחיפה

ב25.8 ביחד עם היהודים ברי סחרוף עברי לידר הבליינים ועוד ועוד

FunkySheep

New member
איזבו באמת חבל על הזמן!!

אתמול הייתה הפעם הראשונה ששמעתי אותם וממש נהנתי מאיתם! איפה אפשר לקנות את הדיסק שלהם?

sandman14

New member
לגבי הדיסק של איזבו:

אהלן אפשר לקנות אותו בכל חנות אפשרית של דיסקים, הוא עולה 60-65 ש'ח אני עברתי בכמה חנויות כדי לשמוע אותו כל מוכר בחנות המליץ עליו בחום ובמצדק, אני רציתי כ'כ להיות אתמול רק בגלל איזבו ועוד כמה אבל לא יצא תקנה את הדיסק , אני יקנה אותו עוד כמה ימים שאני יקבל כסף

למעלה