12.10 בסימן

gate11Maccabi

New member
באמת? אם יש 2 ידיים 100 אטק ויד אחת 100 אטק

אז ה2 מביא יותר לריינג'? לא ידעתי את זה.. חזק ביותר

Macbook

New member
כן. קוראים לזה מכפלה

זה למשל למה לקלוא יש אתק כל כך נמוך

מ י ל ר

New member
מה המצרכים לייצר נשק?

אין לי מייצר חפצים, יש לי אקססורי [שזה ההקוס] והרבליזם רמה 6 כי אני דיי חסר סבלנות לעלות אותו רמות, אני משתשמ בו בעיקר לפירוק חפצים למונסטר קריסטל. אפשר אולי סקין שוט של היצור של הנשק? אה אחלה נשק, תנהני מהרווח שתעשי עליו

אני לא ייצרתי את זה.

יש בשוק ובמשחק DEVIL SUNRISE כמו מים...... אם תלך בשוק תראה 300 כאילו. כולם במחירים מצחיקים של חצי מיליון - מיליון. הסנטה קלאוס שלך נותן לי 5 כאילו כל ערב. אז זרקתי 2 כאילו לקוסמת שלי הבוקר, חיברתי וזה מה שיצא. כבר הכנתי 2 נעלי לוחמים אפיק אבל עם סטטים גרועים.....

מ י ל ר

New member
אה אוקי

אצלי אני מסקרל את האנשים האלה עם 60% (שמקבלים גם מסנטה) ואז מוכר אותם איזה 10 מיל לא חשבתי לאחד אותם

ודרך אגב

אני מחברת במשחק כל מה שזז !!!! פשוט ככה. לא זורקת כלום..., המזוודות שלי מפוצצוותתתת בשטויות. הכל מתמזג יחד . לפעמים יש מזל ששווה מלא כסף.

אוספים דרופים לפי הצורך

לא קשה מידי, הדרופ רייט לא רע, מפלצות בטווח הרמות שלך ( 10+- ) כבר קיבלתי את הפרס הראשון :p הפרס האחרון הוא לתמיד ונותן 5 אטק ומג'יק אטק וקבוע ( מכיר משרתים פרטיים
)

מ י ל ר

New member
אה מגניב

למרות שאני לא יודע איפה יש מפלצות לרמה 170 (10 רמות מתחתי)

MomerS

New member
אתה בטוח שזה קבוע?

זה היה פעם רק לשבוע.... אני לא בטוח שזה יהיה קבוע...

אבישי ר

New member
לא מה פתאום, זה אקספלורר רגיל

לגבי מה שדיברנו, אם אתה מכיר איזה בישופ שיכול לפתוח דלת מהמקום של הזאקום זה יהיה מעולה:) אני לא יכול ללכת לשם ברגל, אני ימות רק על הצעד הראשון

למעלה