לא חשבתי אי פעם שסיפור על שלשול יוכל לרגש אותי... לאבד כלב זה נורא קשה. הרי הוא חלק מהמשפחה
מ משוש30 New member 18/3/09 #22 ../images/Emo13.gif לא חשבתי אי פעם שסיפור על שלשול יוכל לרגש אותי... לאבד כלב זה נורא קשה. הרי הוא חלק מהמשפחה
../images/Emo13.gif לא חשבתי אי פעם שסיפור על שלשול יוכל לרגש אותי... לאבד כלב זה נורא קשה. הרי הוא חלק מהמשפחה
מ מיליתו New member 18/3/09 #21 נייטי לבקשתך, לא שולחת לך חיבוקים מנחמים או פרצופים דומעים. יחד עם זה, מבינה את הכאב שלך, ואת הגעגוע למי שליווה אותך חלק כל כך משמעותי מחייך.
נייטי לבקשתך, לא שולחת לך חיבוקים מנחמים או פרצופים דומעים. יחד עם זה, מבינה את הכאב שלך, ואת הגעגוע למי שליווה אותך חלק כל כך משמעותי מחייך.
ז זוהרה האחרת New member 18/3/09 #23 אוי עצוב עצוב, כמה דמעתי שולחת חיבוק מנחם וירטואלי, ומחר אתן אחד גדול ואמיתי
ה ה ו ר י ת New member 19/3/09 #24 מגיחה, מחבקת ודומעת בדקה ורבע שיש לי ליד נמחשב, נטולת אינטרנט וקודחת מחום אני רוצה לחבק אותך. כמי שאף פעם לא "היה לה את זה" - עם בעלי חיים- התיאורים שלך עשו לי להרגיש את נייטי. ופתאום ג'סי- של הוריי עולה מוחשית, היא ובכורי ביחד בלול.... מלקלקת אותו, מייללת.......
מגיחה, מחבקת ודומעת בדקה ורבע שיש לי ליד נמחשב, נטולת אינטרנט וקודחת מחום אני רוצה לחבק אותך. כמי שאף פעם לא "היה לה את זה" - עם בעלי חיים- התיאורים שלך עשו לי להרגיש את נייטי. ופתאום ג'סי- של הוריי עולה מוחשית, היא ובכורי ביחד בלול.... מלקלקת אותו, מייללת.......