12 ק"ג בכינרת

רמי האן

New member
אהלן שלום - אצלנו זה עובד ככה:

דו"ח דיג אמור לכלול לפחות חלק מסעיפי המידע הבאים: מקום (מדויק או כללי - נתון לשיקולך). שעות הדיג ושעת התפיסה. שיטת הדיג (פיתיונות, קפיץ, ג'רג'ור וכו'). פירוט של ציוד הדיג (חכה, רולר, חוט, קרסים, פיתיונות). התייחסות למרחק מן החוף ולעומק המים, במידת האפשר. שמו של הדג, מספרו האישי וכתובתו. ו... תמונה/תמונות (אבל את זה כבר נתת). בלי המידע הנ"ל (או חלקו) לטובת הכלל, הדו"ח שלך נשאר בגדר "שופוני" - בחור מחייך מצולם עם קרפיון שכבר לא מחייך. ברוך הבא ובהצלחה!

שלום ש

New member
אז ככה

יוצאים ביום שישי בסביבות 6 בערב לכינרת חוף ע"י טבריה. ציוד: 4 רולרים קפיצים דלי גדול תערובת בצק (מתכון סודי) וסירה. מתמקמים מסדרים ציוד והחכות במים כ150 מטר מהחוף בסביבות 7 בערב. לא עוברות 10 דקות ויש משיכה מטורפת ברולר מתחיל למשוך ואחרי מאבק מגיח קרפיון כ 10 מטר ע"י החוף.... איך שהחבר שלי רץ אחריו עם פנס ורשת הוא נותן מכה עם הזנב וקורע את הקרס. אחרי כחצי שעה תופסים ספמנון כ 6ק"ג. וככה כמעט כל חצי שעה משיכה דג וקריעת קרסים כ9 פעמים אכזבה ללא דגים. אמרנו אף אחד לא יאמין לנו שנגיד שכל כך הרבה דגים ברחו לנו חייבים לתפוס דג!!! בסביבות 4.30 משיכה.... הפעם אמרתי אני נכנס עם רשת ההרמה החבר אומר "הוא מושך בטירוף זה בטוח ספמנון". אני במים מאיר עם הפנס ואז הוא מגיח, אני צועק "קרפיון" והוא שוחה לקראתי הרשת במים והראש נכנס ואז יש יש יש !!!!!! סוף סוף המפלצת נתפסה.

רמי האן

New member
או! זה הרבה יותר טוב! ../images/Emo45.gif

כל הכבוד! האם הכנסתם את החוטים בעזרת הסירה? ושתי שאלות קטנות נוספות: מה היה גודל הקרסים בקפיצים? האם מדובר בקרסים שקונים מוכנים? תודה על המידע!

שלום ש

New member
כן עם סירה

סירת משוטים. הלכולי הידיים מרוב חתירה. והקרסים קשורים עם חוט בד עבה. החוט פשוט נחתך במרכז כי בקצה רואים זיזים של חוט.

satlans

New member
אין מה להציק על מתכון סודי בבצק זה לא כמו

מקום דייג או משו כזה שאין לו תחליף ,זה כולה בצק ויש לבצק מיליון ורסיות שאפשר לימצוא טובות או פחות טובות מהמתכון הסודי שלא יכול להירשם כאן.....

Papageno1791

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

קרפיון יפה חבל על הזמן!!!

למעלה