.................................

tailka

New member
.................................

היום חשבתי שאני מתה .. איבדתי את הארנק אז ביטלתי ישר את הכרטיס אשראי .. והלכתי למשטרה להודיע על אבדה והרגשתי ממש לא טוב שם .. נראה לי שזה סוגשל התקף חרדה .. נורא נלחצתי והתפחדתי להתקשר למשהו והתפדחתי עוד יותר לבקש עזרה מאיזה מותק אחת שהייתה שם .. אז הלכתי לחשוב מה לעשות בשירותים תוך כדי בכי וסרחורות ורעידות .. ואז איזה הריונית אחת מפחידה פתחה את הדלת .. שכנראה שהייתה פתוחה ואמרה לי בקול מפחיד ביותר לקום ובקול עוד יותר מפחיד שאלה עם הכל בסדר ?? ברחתי ממנה כל עוד נפשי בי .. התישבתי על הספסל הראשון שמצאתי וחשבתי מה לעשות - החלטתי לעזור לעצמי .. ובצעד קל קטן ובטוח צעדתי הביתה כי כבר לא היו אוטובסים וכל זה התחיל אחרי שיחזרתי מהמסאג' .. וקניתי גלידה .. קיצר צריך להרגע מחדש עכשיו ....

אוי יקירתי, מקווה שאת בסדר כעת ../images/Emo24.gif

נשמע באמת כמו התקף חרדה, מקווה שאת מרגישה יותר טוב.

Maurey

New member
../images/Emo201.gif גם אני איבדתי את הארנק לא מזמן.

(יותר נכון, הוא נגנב
) מקווה שאת בסדר עכשיו...

שירשולי

New member
טלקה מקווה שהכל עבר בשלום.........

ונירגעת,וגם אני מקווה שביטלת א הכרטיס במיידי. מקווה שהיסתדרת .חבל שאני לא הייי שם,כדיי לעזור. לפחות מסא'ז וגלידה יאאאאמייי.

tailka

New member
...

איזה התרגשות .. היום התקשרו לאבשלי מהמוקד והם מצאו את הארנק !!!!!! ווואי אני רועדת מרוב התרגשות .. נראה לכם שזה בסדר להכין למשטרה עוגה לאות תודה על זה שהם מצאו לי את הארנק ? אני ממש רוצה להגיד להם תודה זה ממש משמח אותי

לנושנוש

New member
לתשומת ליבך../images/Emo23.gif כרטיסי אשראי...

עדיף שיישארו מבוטלים. יש סוגי הונעה שבהם מחזירים את הכרטיס ומשתמשים במספר שלו. רעיון של עוגה נישמע לי נחמד.

ההודעה הזאת שלך ממש מצאה חן בעיניי! ../images/Emo9.gif

העובדה שאת לא רואה את העובדה שהמשטרה מצאה לך את הארנק כמובנת מאליה, ואת מוקירה להם תודה... רוב האנשים שאני מכיר חושבים שהכל "מגיע להם" נכנסים לאיזה מקום ומתעלמים מהשומר.. קונים או מקבלים שירות ולא אומרים תודה... את ממש שונה! חמודה

למעלה