.

לא טובה בכלום =\

הם לא אוהבים אותי בכלל, על כל דבר קטן שאני עושה הם מתלוננים. לעזאזל, נימאס לי להסתגר בחדר ולא לראות את התוכניות שאני אוהבת וללכת לישון רעבה. זה לא מגיע לי \=

והכל בגלל טלוויזיה.......

מוזר לי שאתם דואגים שיהיה לי טלוויזיה. לא רוצה להיות עוקצנית, אבל איך מכל המשפט זה מה שיצא הכי חשוב בעיניכם? ואללה האמת הייתי מעדיפה שתתנו לי קסם שיהפוך את המשפחה שלי למבינה ואוהבת מאשר טלוויזיה עם מליון שקל. למרות שתכלס, אני לא מתנגדת גם לטלוויזיה
יש לי הרבה מה לאמר בתחום, אבל אני גמורה מעייפות- כרגע חזרתי מהצבא....... אז שיהיה לילה טוב לכולם

שלחתי לך תשובה

אגב, תודה שאת מתכתבת איתי, זה משמח (גם אם לפעמים זה ניראה כאילו אני לא שמחה)

edit6

New member
טובה מאד!

שלום רב חמודה, אני בטוחה שאת טובה בהרבה מאד דברים. אני קוראת את מה שכתבת וזה כל כך יפה. זה מטומטם, אבל אני רוצה לגעת בך, לראות שאתה קיים. זה כמו הזיה, זה כל כך בלתי אפשרי. ובכל זאת, משהו כאן מציאותי. זה כל כך לא מטומטם.זה כל כך יפה. אשר להורים- פער דורות תמיד מביא לאי הבנה. אמי לא הבינה אותי. אני חוששת שלא תמיד הבנתי את ילדי ואת צרכיהם. והם אינם תמיד מבינים את צרכי ילדיהם. ושאלה- האם קיימת אפשרות שתוכלי לרכוש לך טלויזיה לחדרך? ואז תוכלי לראות את התכניות שאת אוהבת? יש אפשרות לקבל חפצים חינם באמצעות אתר אגורה.[ אבל עד כמה שהבנתי יש צורך לתת גם משהו שלך שאין בו שימוש ואז לקחת מה שאתה זקוק לו]. תיכנסי לאתר ותתרשמי ותירשמי. יש כרגע למעלה ממאה טלויזיות שמחכות שיבואו ויקחו אותן... לגבי טלויזיות הכתובת של האתר היא http://www.agora.co.il/toGet.asp?searchType=subCategory&dealType=1&iseek=10025&takeCity= ושל אגורה בכלל www.agora.co.il מקווה שהועלתי בברכה ובאהדה רבה אשית

../images/Emo23.gif

השאלה היא לדעתי היא האם ההורים לא אמורים לרצות לנסות לדבר עם ילדיהם? ולא לצעוק עליהם........ אני הרי ישבתי ודיברתי איתם על זה לפני הגיוס וגם בכיתי כמו לא יודעת מה. אין מצב שהם שחכו את זה. במיוחד כי זה הוזכר שוב ושוב בטורונות
האמת שאני חוסכת כסף כדי לצאת מהבית..... אבל תכלס אין לי כסף לשכר דירה לחודש אפילו שלא לדבר על חשבון חשמל אוכל וכו'. ככה זה כשאתה חייל, מביאים לך גרושים על שירות המדינה. אהבתי את הרעיון של האתר! נורא מקורי! זה כמו בעבר כשהיו מחליפים סחורות
תודה רבה על הכל
עדי.

אמא11

New member
עדי יקרה מאד../images/Emo24.gif

הכי חשוב שהנשמה שלך נשארת חופשית (חופשיה?)וחשוב שלא תתחילי "להאמין" שאת לא שווה כלום. כי את שווה ! יש לי תחושת בטן שאת יודעת שאת כן שווה והרבה, ואת יודעת במין בגרות (שקשה לי להבין כיצד הגעת אליה בגיל כל כך צעיר) שהבעיה היא דוקא אצל הוריך. שיהיה לך רק טוב תמי

בגרות?

הרבה אנשים כתבון לי שהם חושבים שאני בוגרת ושמקריאה ראשונה הם חשבו שאני לפחות נשואה אם לא אמא. אני לא מבינה את זה..... בקשר לאיך- בעזרת חוויות די קשות..... אבל מעצבות! סיפור הצלחה קטן: הצלחתי לעמוד נורא קרוב ליד חתול, בלי לחשוב שהוא נגע בי ושהכל אבוד. הידד!

LoveBeing

New member
אני אוהב אותך כמו שאת! ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

ואני אפילו לא מכיר אותך!
אז רק תארי לך... כתבתי לך בתגובה בבלוג שאני רוצה לכתוב את זה גם כאן, כי לפי דעתי זה חשוב גם לחברי הפורום.. אז הנה וקצת אחרת: (כדאי לך לקרוא שוב כי הוספתי כמה דברים..) למרות שרק אתמול אמרתי לעצמי, כל פעם שמישהו אומר לך "אל תעלב אבל.." עדיף שלא יאמר את זה בכלל! אבל במקרה הזה אני אגיד את זה אחרת!
אני מניח שזה מאוד עושה לך טוב לספר על ה-OCD שלך וכל מה שזה עושה לך.. אבל יש לי אזהרה קטנה בשבילך.. כל דבר שאנחנו מתמקדים בו ונותנים לו תשומת לב- הוא גדל.. אם תתרגלי שכל פעם שאת כותבת על עוד בעייה שמפרעיה לך את: א) גורמת לבעייה הזאת לגדול ולהשתרש בתוכך כאילו היא נצחית וחלק ממך.. ב) את מתרגלת לשזה שסבל שלך= אהבה עידוד ותמיכה מאחרים.. ונותנת לזה עוד יותר כוח אפילו כוח מתוך בחירה סמויה. אני מכיר את זה טוב מאוד כמה זה עושה טוב בלב שאחרים מבינים אותך ומקבלים אותנו כפי שאנחנו.. ולי הבלוג בתחילת דרכו עזר לי מאוד.. אבל עם הזמן זה עלול לכבול אותך בפנים והצורך שאחרים יאשרו ויאהבו אותך גדל.. וכאילו כמו סם לבדוק אם את תראי עוד צדדים יותר רעים שלך- אם עדיין יאהבו ויקבלו אותך כמו שאת.. בגלל זה חשוב כבר עכשיו ובו זמנית- לפתח אהבה אמיתית לעצמך- אבל למי שאת באמת!
דווקא מה שכן טוב זה מה שאת כותבת בסוף שאת מצליחה להתגבר ולאהוב את עצמך יותר.. אבל בניגוד למה שכתבת ברשומה עם המרצה שגאה ב-ADHD שלו.. אני לא חושב שלתת הגדרות ושמות לעצמנו זה דבר טוב. זה מי שאנחנו? תכונה? מראה? אופי? מין? לא! אנחנו נשמות. וזה מה שחשוב באמת. שום דבר לא מאפיין אותך- חוץ ממה שאת בוחרת שיאפיין אותך. וזאת הסיבה האמיתי שאין לך סיבה להתבייש בשום "בעייה" או פגם שבך- כי בעצם הוא לא באמת בתוכך! מי שאת באמת זה הדבר הכי נפלא שיש! כי את מיוחדת ואין כמוך בכל העולם! כולנו מיוחדים ונדירים ואין כמונו!
מקווה שעזרתי.. ותחשבי על זה.. יום נפלא לכולם כאן!
../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif

שאני גם אעתיק את התגובה שלי ששם? או שאתה יכול כבר להסתכל שם?
נו טוב. נעתיק: כניראה שלא פיענחת אותי נכון. הOCD הוא ממש לא כל החיים שלי והוא הבעיה הקטנה ביותר. בגלל זה כמו שאתה רואה כל פוסט מגיע אחרי כמה שבועות, וזה כשאני שומעת אותם במכה אחת ומפרסמת כל פעם ביום אחר. ככה שאני לא מתעסקת בזה בכלל, אני מתעסקת יותר בדברים אחרים שאני עושה ביום יום
אם אני יכולתי ללכת ולאמר לאנשים היי אני נותנת הרצאה אבל אם אתם רואים שאני נתקעת על משהו זה כי יש לי OCD אז פשוט תמשיכו כרגיל- היה יכול להיות הרבה יותר טוב מאשר שכולם היו מסתכלים עלי ותוההים מה לעזאזל יש לי ואחרי זה מדבריםע ל זה שאני כניראה חולת נפש. (דוגמא קיצונית)

LoveBeing

New member
יופי אני שמח! ../images/Emo9.gif

גם אני לפעמים נתקע על בעייה שיש לי ומספר לכולם, אבל בעצם זה טוב כי זאת אהבה עצמית!
ולבקש אהבה מאחרים זה גם חשוב וטוב! אני שמח שעשיתי לך קצת טוב.. חזרתי מסדנאת פלייבק וזה נפלא! משחרר את כל המחסומים!!
חפשי באינטרנט על זה.. כדאי לך.. P-: נ.ב. אל תשכחי שבעולם הזה כולם משוגעים- ואלו שאומרים שהם משוגעים הם הכי טובים!!!
נ.ב. פעם אחרונה עם הזיגזג הזה בין הבלוג לפורום..
המון אהבה! גיל

למה

למה לא משנה כמה פעמים אני אומרת להם שאני לא מסוגלת עם יכעסו עלי על זה? אני לא מסוגלת לשלוט בזה, אני לא מסוגלת! מה הם רוצים שאני אעשה? אעלים את הOCD בין לילה? מצטערת! אני לא קוסמת! אוף!!!!!!!!!!!! תבינו אותי כבר!!!!!!

למעלה