:):):):):)

vikvik

New member
היה עייף

זהו , אני נגמרתי מהאשפוז הזה. זוכרת שתמיד מגיע השלב הזה שבא לך לתת את היד לאנושות , אתם תכניסו תזריקו ותעשו מה שבא לכם , לי אין כוח יותר לשתף פעולה ולהיות נחמדה ועצמאית:) לא עשיתי אפילו תפקודים , קיבלתי פטור , החלפתי עירוי אחרי מקלחת טובה בבוקר ללא העירוי , הייתי אצל ענת ועבדתי עם שתי הידיים ולא אחת , פוצצו לי את הוריד אבל בסוף העירוי הצליח , מסתבר שביד מיומנה אפשר לעקוף גם פיצוץ רק שזה פשוט כואב יותר. וזהו , עדיין מצפצף לי באוזניים ואכלתי סושי בסוף הביקורת עם ידיד שלי עם הידיים כי שוב אני נכה ביד ימין ובשמאל עוד לא למדתי להחזיק אותם. זהו , עד כאן מיומנה הקנטרני והפולני של ויקה. :) ושום מילה על העירוי שלך.

sporTV

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

זה מתיש! אבל אנחנו כבר יודעים שאין ברירה. היום הכתה בי המחשבה- עיסוק זה מה שצריך בחיים עם סי.אף. אז עצם זה שאני באוניברסיטה זה חתיכת עיסוק להרבה שנים! גם אם אני לא מצליח, גם אם קשה ומייאש, זה עדיין נצחון בקרטריון אחד - עיסוק!!!! ועוד דבר ש"צבט" לי בלב. לפני שבוע נסעתי ברכבת עם חבר לאוניברסיטה בת"א. למי שמכיר - מהתחנה עד לאוניברסיטה יש צוק שמטפסים עליו במדרגות. אני כמובן לקחתי אוטובוס לאוניברסיטה, והחבר (חייל קרבי) שהיה עם תיק שהיה גדול וכבד יותר ממני, פשוט דילג את המדרגות האלה, כאילו הוא אליקופטר.. בקיצור, יש כל כך הרבה דברים שנראים מינוריים, אבל גורמים לנו לכל ההחלטות בחיים. אפילו חוסר הרצון לרוץ לרכבת כדי לא לאחר אותה, כי ריצה היא לא הדבר בשבילך
רגע של עומק עם עוז

LullaBelle

New member
איזה קטע...

שמתי לב שהרבה פעמים ארבעתינו (עוז, ויקה, סיאפניקית, ואני) באשפוז בית ביחד. לא משנה מתי כולם התחילו וסיימו, תמיד יש איזה שבוע-שבועיים שפתאום כולם עם עירוי. ודווקא עכשיו אני לא ואתם כן (למרות שהיה לי מצב לעירוי ובאופן מפתיע, השילוב של רספרים פורטה, אזניל, וקוליסטין עשה לי ממש טוב ובלאו החליטה שאפשר לדחות) ואני אשכרה מרגישה כאילו יש מסיבה ואני לא שם =) ועכשיו כולם ביחד - "לויס, תפסיקי עם הסמים!"

vikvik

New member
עד=את

ובכלל סליחה על הטעויות הרבות גם בתחביר. יום ארוך מדי ודרש הרבה חדות מחשבה ומצחיק איך לא מרגישים בהככרח את העייפות , אבל היא בורחת לך בין האצבעות בכל מיני דרכים של חוסר ריכוז ותשומת לב. והכי באסה , שיש לי עוד שעתיים עד לאנטיביוטיקה גרררררר.

כיף לך!!!

גם אני רוצה! יש לי עוד 4 ימים!!! אני חושבת שעכשיו, כשקיבלת את ה"שוק" של האשפוז הזה את צריכה להחליט שאת עושה שינוי בשלב ראשון את צריכה לדעת!! אמרו חכמים "ידע הוא כח" תתחילי ללמוד על המחלה שלך תקראי באינטרנט, באתר האיגוד והכי חשוב, תשבי עם הרופא המטפל שלך ותשוחחי. תבקשי שיסביר לך בדיוק מה קורה. איך זה רלוונטי אלייך. מה אצלך מושפע במיוחד. הריאות? מערכת העיכול? הכבד? שיסביר לך מה המטרה של כל תרופה שאת לוקחת. אל תתביישי לשאול את כל השאלות. אולי אפילו תכיני שאלות מראשץ גם אנחנו יכולים לעזור, אבל אנחנו לא יכולים להיות מקור הידע העיקרי שלך. באתר האיגוד יש חומר מקיף למדי וטוב. אני בטוחה שהידע יעזור לך להבין למה את צריכה לעשות את הטיפולים ומה ניתן לעשות בכדי למנוע הדרדרות ואשפוז נוסף מקווה בשבילך שלא יהיה אשפוז נוסף עוד המווווווווון זמן ושתרגישי טוב

למעלה