:):):):):)

sporTV

New member
אני מקווה שכולם מבינים

שהורידו לה את העירוי ולא איזה חלק מהגוף! בשעה טובה
ואיך התיפקודים? ההרגשה? מקווה שתישארי איתנו כאן גם כשאת לא באישפוז

הדסי22

New member
...

ההרגשה מעולה :):) וברור שאני אשאר פה:) זה שהיה לי לדבר על זה עם מישהו הרגיע אותי אחרת הייתי מיתחרפנת:)

נשמח אם תישארי

ואיך היתה המקלחת?? אני כבר מחכה למקלחת בלי עירוי לא הצלחתי אפילו פעם אחת להתקלח בין אחד לשני עוד מעט כבר חודש
ולכל המודאגים, אני מתקלחת אבל ביחד אחת מנויילנת ומורמת למעלה בתנוחה היטלראית משהו

הדסי22

New member
:)

המקלחת הייתה תענוג התקלחתי שעה:):) וסוף סוף הזזתי משמעותית את היד

sporTV

New member
הזכרת נושא כאוב

אני כבר לא חושב על מתי אתקלח נורמלית
מתעודד מעבודה שאפשר להתקלח גם ביד אחת! בזכות המצאת ה"דוש" - מישהו יודע למה זהו שמו?

...

להתקלח נורמלי זה דבר באמת שאני מתגעגעת לזה....תמיד יד למעלה ועם נילון... מחכה לי עוד תקופה ארוכה להתקלח ככה לצערי

vikvik

New member
הייל אנטיביוטיקה

ממש ככה.... אבל הלילה , אחרי העירוי אני מורידה אותו ואתקלח כמו בן אדם , מחר בבוקר הולכת לשניידר לעשות חדש לעוד שבוע פורה ורווה. היום הפסקתי עם אמיקצין אחרי שדיברתי עם בלאו אחרי שכבר איזה 5 ימים אני מסתובבת עם צפצופים באוזניים וסחרחורות בעיקר בזמן נהיגה וכאשר רואה חפצים נעים , אז נשארה רק אנטיביוטיקה אחת. יאלה צריך לגמור עם בית החולים הנייד הזה , כולנו. בהצלחה!

אוי ואבוי

והרמות בדם היו תקינות??? מנסיון עצוב עם גרמיצין ההשפעה הרציניצ החלה רק לאחר מספר ימים מקווה מאוד מאוד שזה לא יהיה המצב שמעתי שעשיתם עבודה טובה היום
ידעתי שאפשר לסמוך עלייך

vikvik

New member
זה פעם הראשונה ששמתי לב לזה

כנראה שזה פעם הראשונה שמממש הפריע. היתה לי את הבעיה בצורה הרבה יותר רצינית עם טובי וטוברמיצין , שם אני לא זוכרת צפצופים באוזניים אבל מבחינת סחרחורות וכאבי עיניים זה היה מזעזע עד לכדי הצורך לעזוב עד ההגה ולעצור במקום מרוב שהכל הסתחרר לי. הפסקתי עם הטובי וזה עבר. עם אמיקצין לא הרגשתי אף פעם חוץ מהעירוי הזה. חשבתי גם שזה משהו שיעבור אחרי העירוי , ואני די מפגרת כי ידועה בכוח סבל של תופעות לוואי וכבר אומרת לעצמי שזה יעבור אחרי ואם אני יכולה לסבול אז סימן שזה בסדר ושזה המחיר שצריך לשלם. אבל אמרתי לבלאו והיא אמרה להפסיק מיד. עשיתי רמות אמיקצין אבל עוד לא ראינו תוצאות ועד עכשיו תמיד היה בסדר , היא אמרה לי להפסיק על סמך מה שאמרתי לה כי לא היינו במרפאה
, מה גם שעשיתי אמיקצין כבר שבועיים. נראה מחר את הרמות ולא חושבת שזה משהו שיהיה רציני יותר מזה , מקווה לפחות.

sporTV

New member
נתראה

באותו מקום, באותה שעה. ומה זה "הייל אנטיביוטיקה"?

vikvik

New member
זה..

סיפאניקית כתבה שהמקלחת היא בעמידה היטלראית משהו עם יד למעלה עם העירוי... אז הקצנתי את זה קצת ..מקווה שלא פגעתי במישהו. וכן , אכן נתראה.

sporTV

New member
ואני חשבתי

שטעית בכתיבה וזה ייצא בטעות מזעזע
אבל גם ההסבר שלך לא פחות מזעזע

sporTV

New member
../images/Emo6.gif

הגענו בבוקר, (כל אחד בנפרד
) בתיפקודים......עליה קטנטונת (הרבה יותר טוב מירידה!) במשקל.........עלייה של קילו 1 - הופתעתי כי הסוכר גבוה אז הייתי אמור להרזות...אבל איך אמרת?שששששש..... ממשיכים עוד שבוע בווריד...אבל רק תרופה אחת, טזוצין. vikvik נראתה מדהימה כתמיד, רק שהיא ברחה בלי להגיד לי שלום! וזהו....סגרתי את היום בארוחת צהריים במסעדת המבורגרים....

vikvik

New member
לא ברחתי!

אמרו לי שאתה כבר הלכת! אני נתקעתי אצל בלאו בחדר עם סטודנטית לדי הרבה זמן וכשיצאתי אמרו לי שהלכת. שיקרו לי? ומממ המבורגר זה בטוח יותר קלוריות מסושי.

sporTV

New member
אז מסתבר

שהפעם אני ברחתי לך
בלי כוונה אבל... ב13:00 יצאתי לחופשי...

למעלה