1109 - More Crap

Almogby1

New member
וואי חלאס כבר לבאס סתם!

גם שבוע שעבר קראתי כאן ביקורות לא טובות וציפיתי לפרק גרוע, ובסוף מה שקיבלתי זה פרק ענק. וגם הפעם אותו דבר בדיוק. תפסיקו לבלבל אנשים בגלל שאתם לא מבינים את הפרק.

positive energy

New member
מה אתה רוצה

יש אנשים שאוהבים ויש אנשים שלא וזכותם להגיד את זה ומה יש לא להבין? את זה שבונו הוא number 2 בעצמו? את זה ששמים את האמי בחרא?

positive energy

New member
זה מזכיר לי שבאוסטין פאוורס הראשון

יש את הבדיחה של ה"who does number 2 work for?" לקח לי שנים להבין את הבדיחה...

AmitNHB

New member
את הפרק הבנתי. מה שאני לא מבין, זה איך

הומור כה נמוך וחסר פואנטה יכול להצחיק מישהו...

NYMets Man

New member
ושאר הפרקים של סאות' פארק...

מלאים בשנינות ובדיחות מתוחכמות

AmitNHB

New member
לא כולם. היו בעבר פרקים גרועים כמו זה.

לצערי, למאט וטריי אין את הבגרות הנדרשת שלא להפוך כל פלוץ שנתקע בישיבות הצוות שלהם לפרק. לפעמם אני תוהה אם הם מפיקים פרקים מסוימים בידיעה מוחלטת שהם יצחיקו רק את שניהם ?! חבל כי בסה"ך זו סדרה ענקית.

NYMets Man

New member
לדעתי אתה טועה

לדעתי למרות ההומור המאוד מאוד מאוד ירוד זה היה פרק עם שנינות ברמת על וסרקזם מתוחכם. כל העניין של בונו נמבר טו, וכל איך שהעלילה מסתעפת, וביחד עם זה הירידות החוזרות ונשנות על האמי... מצטער, פרק אדיר. לא נחות בכלל... הגדרת את זה הכי טוב. "בדיחות ילדותיות ודביליות המשתלבות בעלילה שנונה ומתוחכמת"

פרק מעפן.

כל הפרק פשוט בהיתי במסך וחשבתי לעצמי "למה אני רואה את הדבר המפגר הזה??"

o pie

New member
אם זאת הגישה שלך למה שראית...

סאות'פארק זה לא בשבילך. מהפרק הראשון זה היה ילדותי ודבילי, אבל זה בעיקר מה שמצחיק שם.

כן? תביא לי עוד דוגמא של פרק

שאין לו שום עלילה - סתם משווים גדלים של חרא. לפרקים של סאות' פארק תמיד היה תחכום והומור ילדותי שמתאים למבוגרים, ואולי זאת רק דעתי, אבל לפרק הזה באמת שלא הייתה פואנטה. ועובדה שעד עכשיו נהנתי לראות 10 וחצי עונות

AmitNHB

New member
קשקוש.

יש הבדל עצום בין בדיחות ילדותיות ודביליות המשתלבות בעלילה שנונה ומתוחכמת לבין בדיחות ילדותיות ודביליות אשר הן ורק הן כל מהות הפרק.

ori63

New member
פרק מטורף

נשים לא יתחברו לפרק הזה, הן לא מבינות שזה הכיף שלנו :) פשוט פרק ענק הכי טוב של העונה פרק שטותי עם סאטירה עצמית כמו שאני אוהב.

jamoosa

New member
פרק ענק!

פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!פרק ענק!

למעלה