1109 - More Crap

Vdrums

New member
הפואנטה פשוטה

כל הפרסים וכל התארים הם חרא. עובדה שגם סידרה שיש לה בדיחות קקי ופיפי יכולה להחזיק פרס יוקרתי כמו האמי. בכל מקרה, שמתם לב שראשי אירגונים זקנים תמיד נראים כאילו הם קרובי משפחה (ראש המכון למדידות, ראש המועדון מטיילים שלקחו את שף וכו')
 

Th3onE

New member
פרק נחמד מינוס...אבל..(שאיפת אוויר)

בתור אחד שהתכוון לראות בצפיה ישירה ואז התאכזב כי ה2 דקות האחרונות לא עבדו (ואז חיפש מקור אחר וגם שום נתקע) ואז הצטרך לחכות כל הלילה בהורדה, ולראות עכשיו (נושם) אני חושב שזה מה שהשפיע על ה"נחמד".. חחח ה2 דקות האחרונות היו נחמד.. בידי.
 

Giallorossi

New member
חרא של פרק

תרתי משמע
אכזב מאוד, רק ההתחלה הייתה די מצחיקה, וגם הקטע שסטן אומר לאימא שלו You dont understand mom, you just don't ,understand ויותר מאוחר גם הקריין חדשות אומר משהו דומה לאישה שמקריינת איתו. אכזבה
 

hellrazor1

New member
אממ בסך הכול היה טוב

בעיקר ביחס לשבוע שעבר וגם הרבה בגלל שאני שונא את יו 2 בכלל ובונו בפרט. הם כל כך הלהקה הכי אובר רייטד בהיסטוריה
 
פרק ענק ! נכנס אצלי לפנתאון של הסדרה ! |ספוי

פרק פשוט מעולה, גם כל הקטע שבנים אוהבים לשוחח על חרא, הירידות על בונו היו פשוט במקום והסיום היה פשוט מפתיע ומדהים. כל הזמן הייתי בטוח שזאת כיתובית שליוותה כל סדרה שזכתה השבוע בפרס האמי. מודעות עצמית אדירה בפרק פשוט ענק שבענקים וזה בלי שהיתה בו שניה של קרטמן ובאטרס!
 

richter

New member
../images/Emo58.gif לי זה דווקא היה ברור שזה שלהם

הכיתוב הופיע בדיוק כשראו את רנדי מחרבן, זה לא ברור שזה משהו של מאט וטריי?
לעומת זאת לקח לי קצת זמן לקלוט שמה שהם עשו בעצם זה לתקוע את פסל האמי ב-
 

CAB2

New member
פרק אדיר ואני לא מבין

בשביל מה להרעיל לאחרים? כמוך רובנו ראינו את כל הפרקים (או רוב הפרקים) כל אחד עם הטעם שלו זה שלא אהבת לא אומר שהפרק גרוע, ושבוע שעבר היה פרק מעולה. אני בכלל מטורף על העונה הזו
 

AmitNHB

New member
האמת היא שלא תיארתי לעצמי שהומור כל כך

נמוך וכל כך חסר פואנטה יצחיק מישהו, אבל כנראה שטעיתי... והם עוד יורדים על ההומור של FAMILY GUY שהוא שרירותי ?! בכל מקרה, לא הרעלתי אף אחד. בסה"ך כתבתי את ההודעה הראשונה בשרשור.
 

timor86

New member
בעצם ההומור של FAMILY GUY יותר מצחיק

אני התחלתי לראות FAMILY GUY רק אחרי שראיתי את פרק CARTOON WARS והגעתי למסקנה שאני נהנה יותר לראות FG מסאוות'פרק לפחות בעונות האחרונות , נכון שזה בדיחה אחרי בדיחה והם לא ממש קשורות לנושא אבל זה מצחיק יותר מהבדיחות הילדותיות של מאט וטריי, אני לא מבין מה מצחיק באוכל שעבר עיכול והחלפת חומרים, זה מצחיק? נו באמת!!!!! אני הייתי חולה על סאות'פארק ועדיין חולה אבל עכשיו אני אוהב את FG יותר ולדעתי היא סדרה יותר מצליחה.
 

CAB2

New member
כל העניין זה השינוי שהם עשו

הם התפתחו. זו הייתה סדרה של הרבה בדיחות ילדותיות וכמה מאורעות של איזו עיירה בלי באמת קשר לאירוע הקודם. עכשיו זו סדרה שלכל פרק עלילה, עם בדיחות גדולות, הומור ילדותי אך תמיד עם מחאה חברתית כלשהי, בכל אחד ואחד מהפרקים. בFG רואים פשוט רצף של בדיחות אחת אחרי השניה, אחת טובה אחת גרועה, זה כמו מופע סטנדאפ. SP לעומת זאת מחזיקים עלילה בכל פרק עם סדר והיגיון כלשהם (שלא היו בהתחלה) התקדמות ומתח, הכל השתנה כל כך לטובה להומור ילדותי כמו שהיה תמיד (ומתי זה היה בדיוק הומור בוגר שאתה עוד קורא לזה "הבדיחות הילדותיות של מאט וטריי", או המשפט שאחרי זה שנשמע בכלל כאילו נאמר על ידי אמא של קייל.) אך עם גאונות כלשהי בתוכו, עם מחאה, עם משמעות כפולה שבתוכה אמירה חברתית שקשורה למה שקורה היום בעולם. (דוגמה קטנה למקרה שאתה חושב שאני סתם הזה, מכמה עונות אחורה, Goobacks לא היה פרק על חייזרים מטומטמים ועל כך שלוקחים לילדים קטנים את העבודה והם כועסים, עם כמה בדיחות קטנות ברקע, זה הגיע בתקופה של שיאי אבטלה מקומית בהרבה מאוד מדינות בעולם וגם בשלנו באותה התקופה כאשר הגיעו עובדים זרים שעשו את אותם הדברים במחיר נמוך יותר, וסליחה על ההרצאה אם זה היה ברור מאליו.) למעשה בכך שFG זה רק רצף של בדיחות לא תהיה התקדמות וזו תהפוך למכונה של פרקים שחוזרת על אותן בדיחות שחוקות שמדי פעם מעלות חיוך קטנטן, לעומת SP שרק מתפתחים כל הזמן ומגיבים לחברה בפרקים שלהם.
 

o pie

New member
=/

זה שהוא לא אהב אומר שהפרק גרוע. מבחינתו. זה בדיוק כמו שאתה אומר "פרק ענק" רק בגלל שאהבת...
 

richter

New member
בניגוד לפרק הקודם, זה דווקא היה נחמד ../images/Emo58.gif

אהבתי את הקטעים שהם שמו את ה- "Emmy Award Winning Program" :)
 

ET2k

New member
לא אהבתי , ולא בגלל החרא ../images/Emo58.gif

הקטע עם התגליות המזעזעות והקונספירציות למיניהן פשוט מתחיל לצאת מכל החורים (ובמיוחד מהתחת
). ואיך יכול להיות שהאנקי לא מופיע בפרק הזה?!! ואני יודע שזה נשמע צבוע - אבל הירידיות על סלבס כבר הגיעו למקום בלי שום פואנטה. הומו , סינטולוג, זה אני יכול להבין... אבל מה הרעיון להגיד שמישהוא הוא חתיכת חרא?!
 
שבוע שעבר היה אחד הפרקים הטובים ביותר שאי פעם

היו. היציאות של קרטמן הן פשוט אדירות
רק חבל שהם מקללים פחות...
 

davidgro

New member
מישהו יודע איפה אני אוכל למצוא כתוביות לפרק?

תודה מראש
 
למעלה