11.5 ה"י

11.5 ה"י

רמה 43 עם הקשתת סוף סוף ועם הלוחם החדש שלי ששמרתי עליו בסוד עד עכשיו אני ברמה 15. חמוווד... רק השיער מגעיל.איזה עבודה של לוחם כדאי לי? פייג נראה לי מזה מעפפפפןןןן... טוב. אז ככה. פייטר או ספיר מן?

ToryMaster

New member
פייג' נחמד אם יש לך עצבים

למיטה הבנתי הם מוכיחים את עצמם בעיקר בעבודה שלישית, אז צריך לשרוד עד אז. אניוואי, אני אוהבת פייטרים וגם מתכוונת להיות כזו, תלוי מה חשוב לך בדמות.

SimsY

New member
ברכו אותי!!!!!!!

תוך 24 עליתי מרמה 68 לרמה 70 - אני עדיין מעוניין לשמוע מי אמר שאי אפשר לעלות מהסיליונים .....

נייס!../images/Emo6.gif../images/Emo118.gif

לקח לי מלא זמן מ68 ל70 בעצמי
..

sapir aloud555

New member
היי, לא לרדת

על פייג'ים. עדיף Fighter, בכל אופן. הם בדיוק באמצע בכל מה שקשור ללוחמים, וגם לא צריך לבזבז עליהם יותר מדי כסף (אפשר להשתמש בגרזנים ששווים פחות מסוס להשקעה על דמות מנשק אחר). בהצלחה.

Elizab3th

New member
רמה 91, הייתי בפארטי נחמד היום בבוקר..

בהיימס עם מישהי שהיא DK ואח"כ הצטרף CB שרק עשה MOB, היום העזתי להיות בלי MG, הבדל עצום בין להיות עם ללהיות בלי, רק צריך להשגיח שאין לאגים, שהלוחם שלצידך מספיק זריז ושהאצבע כל הזמן על ההיל.

miss_t

New member
היא קלריק. היא מרפאה את עצמה

הפגיעה בה לא גבוהה והיא לא תמות מפגיעה או שתיים. היא משתמשת בHEAL- ריפוי בשביל להרוג מפלצות וכך גם מעלה לעצמה HP. חסכוני מאוד בשיקויי MP (כי כששמים MG נגמר הMP יחסית מהר- תלוי איפה)

Elizab3th

New member
בוודוס לא משתמשים ב-MG בגלל ה-MP EATER

כן משתמשים ב-INVICIBLE וב-BLESS

אתה אוסף את מה שהם מפילים?

את הדבר הסגול הזה? כי יש EXCHANGE QUEST שמצריך 100 כאלה וזה נותן דברים ממש אבל ממש שווים

Elizab3th

New member
אתמול בבוקר הייתי רמה 91, התאמנתי כמעט

במהלך כל 12 השעות של ה-X2 EXP, בעיקר ב-GRIMS, כל אחד מהם מעל 6K EXP ולפנות בוקר עליתי לרמה 92. מעייף.

ממש לקנא איך שאת עולה רמות ../images/Emo7.gif

אני עליתי לרמה 82 סוף סוף... ועם הX2 EXP אתמול הגעתי ל50% ב MDT. התאמנתי שם גם לבד וגם עם DK אחר כך.

SimsY

New member
שיחקת כל הלילה במחשב ? את לא פוחדת על

העיניים שלך ? הרופאה שלי אמרה לי להזהר כי העיניים נפגעות בצורה לא הפיכה אם מתמקדים בראייה על המסך במשך 45 דקות בלי לתת להן מנוחה ועוד יותר כשמדובר בהרבה שעות אני ממש לא יודע מה לעשות. בכלל - אין לך עבודה ?

למעלה