11.4.06 ... וזה סופי !

11.4.06 ... וזה סופי !

רציתי, ניסיתי, עשיתי, דחיתי, ורק אתמול קיבלתי אישור סופי.. אז היום קמתי מוקדם, (ב 11:00 ) והזמנתי !!! היום זה כבר סופי, אלא אם מישהו למעלה ירצה אחרת..
11.4.06 תל - אביב - בנגקוק
,
,
,
,
,
, 11.5.06 בנגקוק - תל אביב

Kטלנית

New member
תעשה חיים מותק ../images/Emo141.gif

תהנה תנפוש תבלה מגיע לך קציצון שיהיה לך שבת שלום
|U4|

Rinattt

New member
יוווו הכינותי מראש מכתב אהבה בשבילך

וזה הולך ככה: ואנקליף והיפנוטיק פוייזן ואם קונים שניים מקבלים 1 חינם אז תביא לי את האמור אמור. ערכת איפור של לנקום ערכת טיפוח של לוריאל dvd טלויזיה 34 אינץ' סיגריות [המקסימום זה 7 פקטים] נעלי ספורט [עדיף לבנות] לבנות לא צריך אני אקנה להן כבר בארץ
ואם לא תספיק אז אל תשכח מה הכי חשוב וההכי חשוב כתוב למטה למטה למטה [מה יש תתאמץ קצת כולה להוזיז עכבר] סע בשלום, תחזור בשלום, תעשה חיים משוגעים.... ואל תחשוב עליי שמשעמם לי כאן, ואני עובדת, מכבסת, מנקה, מבשלת, מטפלת ב-3 בנות, וכו'... העיקר ת-ה-נ-ה
כבר מתגעגעת

../images/Emo6.gif ../images/Emo25.gif

אין שום בעיה, כל מה ביקשת זה מקסימום 50 ש"ח.... ואני מוסיף גם שעון קרטייה.. והנה הגעתי ל 100 ש"ח... תודה יקירתי..

Rinattt

New member
אתה רואה? אני בחורה צנועה...

אין לי הרבה בקשות רוב הזמן אני נותנת יותר מאשר מקבלת ככה זה כשגרים ביישוב

רינתי לא יפה לבקש ככה....

הבן אדם נוסע לנופש,ואת שולחת אותו למסע קניות???? איזה חצופה!!!!!!! לפחות היית רושמת גם 2 בקבוקי וודקה 4 חב' סכיני גילוח ג'ילט 4 פקטים של סיגריות (גם בשבילי
6 חב' דיאפרגמות וחב' טובלרון אחת ככה לפחות הוא יתחבר לצד הגברי שבו (חוץ מהדיאפרגמות והטובלרון כמובן)

Rinattt

New member
'פגרת שכחת ../images/Emo111.gif שם יותר זול../images/Emo6.gif

ממש דה זה וו לטיסה של אקי36 רק מה מאז הטיסה של אקי הוא נעלם לנו
רק חסר שקציצון הגנטלמון יעלם לנו גם כי 'שבעת לך אני לא אעמוד בזה יותר ישר חותכת ורידים ו\או גידים

11.4 זה לא סופי ../images/Emo88.gif

סופי זה סוף עונה !!! מאיפה הוספת לי את ה 11.4 ????
והעיקר שזה ב- 11 ולא ב- 6 אחרת היית מגיע למטוס עם גבס!!!!
עוד אפגוש אותך עד אז ואגיד לך נסיעה טובה ושלא תשכח להביא לי זעפרן (סתםםםםםםםםםםםםםםםםםם סתםםםםםםםםםםםםםםםםם חחחחחח) ועכשיו זה סופי!!!

../images/Emo6.gif

האירוע שלך היה בין השיקולים לבחירת התאריך.. וזעפרן יש לי בכמויות בבית, אבא שלי (מדריך טיולים) נמצא במרוקו יותר מאשר בישראל (אגב, גם עכשיו הוא שם)...

../images/Emo24.gif תעשה חיים ../images/Emo24.gif

וספר לי איך היה אני אחרייך טסה טיסה נעימה ושתחזור בשלום לא שכחתי ....................

RED ROZ

New member
סחטיין, ההוא למעלה ירצה את שאתה

תרצה ,סופי!! עשה חיים
תור את בנג קוק,,,,,,,
שיהיה לך עם המון הנאה וכייף .

../images/Emo4.gif- הכי קרוב לאייקון של מקנאה

שמצאתי. תהנה יקירי, תבלה, תבזבז, תשתגע אבל הכי חשוב...תשמור על עצמך
ושלא תשתה לי שם חשיש אתה שומע

למעלה