....................... שחכתי את הפין שלי אולי מישו יכול לעזור לי? יש לו pincracke או משו
G guy777777777777777 New member 6/10/07 #1 ....................... שחכתי את הפין שלי אולי מישו יכול לעזור לי? יש לו pincracke או משו
P P o o f i New member 6/10/07 #3 ../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif ../images/Emo18.gif לא חוקי.
ס סימסון האחד New member 8/10/07 #5 יש כפתור שכחתי פין\סיסמא כשניכנסים למייפל לא? אתמול לא כתבתי את הקוד כמו שצריך וחשבתי ששכחתי אז לחצתי על זה זה לא מסובך אבל בכל זאת צריך לזכור הרבה מפירטי המישתמש שלך בנקסון אבל זה איזה 5 שאלות ביטחון
יש כפתור שכחתי פין\סיסמא כשניכנסים למייפל לא? אתמול לא כתבתי את הקוד כמו שצריך וחשבתי ששכחתי אז לחצתי על זה זה לא מסובך אבל בכל זאת צריך לזכור הרבה מפירטי המישתמש שלך בנקסון אבל זה איזה 5 שאלות ביטחון
M miss_t New member 9/10/07 #6 הכפתור הוא לשינוי פין וכשמשנים- צריך את הפין הקודם. וכן צריך לשלוח המון פרטים לנקסון שנתת בהרשמה כדי לשחזר פין קוד.
הכפתור הוא לשינוי פין וכשמשנים- צריך את הפין הקודם. וכן צריך לשלוח המון פרטים לנקסון שנתת בהרשמה כדי לשחזר פין קוד.