101

omer landau

New member
לא היה שילוב של זה עם???

אני זוכר איזה שילוב מזה מצחיק גוד דיי יו סאן אוף אה ביץ או משהו כזה זה היה ממש מצחיק

Better Man

New member
לפעמים

הוא גם הוסיף לזה קללות, אבל המשפט המקורי הוא "good day 'i say good day!"

omer landau

New member
איזה פרק מצחייייייייק

כל הפרקים ענקיים כבר הספקתי להרגע מהסדרה ששודרה לפני חצי שנה ועכשיו המחלה חזרה לי שוב אני לא יכול זה כזה מצחיק וגדווול מת על הסדרה וזה עוד מהפרקים הפחות מצחיקים אהבתי את הקטע: קלסו........שב מאחורה חחחחחחחח

AsHtOn GiRl 3

New member
פרק מצחיק../images/Emo6.gif

אבל לא משהו משהו כמו שציפיתי
אבל היה יפה ומצחיק
איזה חמודים היו קלסו ופז
ג'קי הייתה כ"כ חמודהההה והפרק היה ממש קצר
חחחח אריק היה קטן וחמוד כזה
קלסו היה כ"כ חתיך שםםםםםםם

omer landau

New member
תמיד הפרקים הראשונים לא הכי

בכל הסדרות זה ככה כלומר בכל הסיטקומס האלה

axnholic

New member
הפרק הראשון הכי יפה

ופ(ר)גיתוש רק כדי להוכיח לך שאני מבין על מה אני מדבר ולא איזה אחד, יש לי את הפרק הזה ועוד בערך 20 (טוב מה את רוצה יש לי מחשב חדש). ראיתי את הפרק הזה כל כך הרבה פעמים שאני מכיר טקסטים בעל פה. מרוצה? או שאני עדיין חסר ניסיון בשבילך עכשיו לדבר יותר חשוב: הפרק. פרק מצויין, למה? כי זה הפרק הראשון שראיתי של התוכנית ורק בגללו אני רואה עד היום. הקטע שקלסו צוחק במעגל פשוט קרע אותי (בפעם המיליון). את פז לא אהבתי במיוחד, הוא יותר מצחיק בפרקים הבאים. אבל כמובן שהקטע שהכי אהבתי היה הקטע של קבלת המכונית והנסיעה להופעה (כשהם מחקים את ההורים שלהם מדברים). היה נחמד (אבל לא יותר מדי) לראות את ג'קי משכנעת את קלסו להזמין אותה, ואת הקטע שהיא " משכנעת" אותו לא להיפרד ממנה. זה רק מראה כמה חכמה ג'קי (דבר שלא בדיוק שמתי לב אליו...). וזהו סה"כ. היו עוד המון קטעים מצחיקים (כשאריק מנסה ומצליח לקחת את הבירה) אבל להזכיר את כולם אין לי כוח.

omer landau

New member
עזוב , היא לא התכוונה../images/Emo13.gif

לא ביג דיל פשוט בפורום אחר אז התרגלנו כבר שאני כותב את זה ובימים האחרונים היא בכוונה לקחה לי את הכבוד אז צחקנו על זה

פגית

New member
../images/Emo124.gifעומררררר

התנתקת לי מהאייסי! וזה לא יגרום למסנג'ר לרצות לעבוד!!! והזה שלי לא עובד!!!!!!!!!!!!!!

Kryptonite

New member
למה מיותר? Oo;;../images/Emo168.gif

כשהסידרה שודרה לראשונה היה לנו תמיד את "שרשור השידור"
^_^; מעכשיו נתחיל שוב...! בכל מקרה - פרק ענק
אחחח... הימים בהם כולם היו צעירים ותמימים. @@;

mor kutcher

New member
לא התגעגעתם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כי אני כן
אחחח איזה אחלה עונה... פרק מצחיק!!!! כולם כאלה קטנים...שמתם לב לקולות של ג'קי וקלסו?! פז היה גדול...WHORE!חחח קלסו יפה ברמות, והייד...גם להייד לא היה חסר אז... ג'קי ואריק חמודים!!!!!!!!! דונה הכי פחות השתנתה-עדיין יפיפיה...
אהבתי, אהבתי, אהבתי!

mor kutcher

New member
עוד כמה דברים>>>>

אני ממש מצטערת, אבל גם השבוע לא תהיה פינת חדשות(*שיעול* בצפר ארור!!), ושבוע הבא אני אשתדל שתהיה, ושתהיה גם עמוסה- אבל זה לא תלוי בי...:) ועוד דבר- מה דעתכם שנפתח איזו עצומה כלשהי להבאת השחקנים לארץ?! שמעתי בהרבה פורומים שעושים כאלה עצומות, רק צריכים לדעת איך ולמי לשלוח את זה!!!

axnholic

New member
את באמת

חושבת שזה יעזור? אין לי בעיה לפתוח דף אינטרנט....

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני בטוחה שרובכם חושבים שזה לא יעזור וזו סתם שטות..... אבל............. אם פתאום זה יעזור? כאילו זה לא כ"כ הרבה עבודה
עצומה ואם היא תעזור היא תעזור ואם לא אז לא....... אבל שווה ניסיון מי בעד

axnholic

New member
אז לפתוח?

יש קישור לאתר לעצומות (באנגלית). מי יפתח עצומה?

AsHtOn GiRl 3

New member
לפתוח לפתוח לפתוח../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

ואין לי מושגגג איך פותחים עצומה

axnholic

New member
אבל יש בעיה

זה באנגלית? מי יקרא את זה? ילדים בארה"ב? אנחנו צריכים בעיברית והאתר בשיפוצים. אז מה לעשות?

mor kutcher

New member
אני ממש בעד...

תחשבו על זה- מילה יהודיה(!), לורה חצי יהודיה, כשהן ושאר הקאסט ישמעו על כמות המעריצים שיש להם בארץ הקטנטונת והרחוקה כל כך מהם-ישראל, הם ירוצו לכאן!!! טוב, אולי לא ירוצו אבל אני בטוחה שאם נשקיע-זה ישפיע
צריכים לבדוק איך פותחים דף אינטרנט בעברית, כי באנגלית זה בכלל לא יעזור

למעלה