101

axnholic

New member
101

צריך לשים ספויילר? בקיצור, זה השירשור של הפרק הראשון. תרשמו את התגובות שלכם מהפרק. פתיחת הודעה לפרק ה-1 היה רעיון שלי... אז אם הוא מיותר (ואני לא אהיה מופתע), תמחק/ו אותו

AsHtOn GiRl 3

New member
מה פתאום מיותר../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

כדי שהפורום יחייה חייבים לעשות שרשורים יומיים
וכולם ללא יוצא מן הכלל מגיבים לפה
האם זה ברור

AsHtOn GiRl 3

New member
ואם כבר המנהלים כותבים,

האם הם יואילו בטובם לשנות סקר
או שהם יכתבו פה כמה "ברוכות הבאות" ואז יברחו לסוף העולם

פגית

New member
הפרק של היום!!!!!!!!!!

ועמור אתה יכול לקבל את התפקיד אם אתה רוצה .הם פשוט פתחו שרשור אם הודעה לא מספקת......אני באמת נותנת לך את ה

axnholic

New member
סליחה?

לא לטעמך? כבר ביקורות? אני מודה לך! מה את רוצה נצנצים? ותאמיני לי אני יכול לעשות סיכומים! ראי הודעה ענקית למעלה שירשור "אני עוזבת". אז גברתי... אם לא שמת לב או שלא הדגשתי את זה, זה היה רק ניסיון לראות אם בכלל צריך לפתוח שירשור כזה או שפשוט משרשרים להודעה הקודמת. תני לי הזדמנות! (למרות שאני לא צריך טובות ממך). עומר, רוצה את ה"תפקיד" תעשה מה שאתה רוצה, לא ידעתי שיש כזה תפקיד אבל טוב לדעת.

פגית

New member
וווואאאייייי ,סור ,לא התכוונתי

אני פשוט רגילה שיש שרשור כזה ,אני מממש מצטערת .......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............

Kryptonite

New member
היי היי,../images/Emo168.gif

להרגיע. זה לא תפקיד של אף אחד. מי שרוצה - שיפתח. כמובן שיש להתחשב אם כבר נפתחה הודעה על ידי מישהו אחר, אחרת אתם סתם תכריחו אותנו לשרשר. אפשר לעשות בתורות, אם אם כל כך מתעקשים... @@;

omer landau

New member
ממש אבל ממש לא מיותר

אני חבר גם בפורום גאג תוכנית ממש ממש יפה וזה כבר התפקיד שלי לפתוח שם את שרשור הפרק של היום ורציתי לראות אם אתם גם עושים זאת אחרת אני אעשה חחחח ומסתבר שכן אז כולה רציתי להגיד שהשרשור ממש לא מיותר אני מחכה בקוצר רוח לפרק בעוד חמש דקות צפייייייייייה נעימה כמובן שאני אגיב על הפרק אחר כך למה ספויילר????? חחחחחחחחחחח אני שמח שיש את הפורום הזה

L i l A L o

New member
פרק טוב../images/Emo70.gif

וואייייי.. איזה כיף לראות אותם עוד פעם! איזה קטנים הם פתאום... ואיזה חמוד הייד וקלסו
אהבתי את כל ה-180 ואת הקטע של פז עם ה"הור"...

omer landau

New member
זאת בושה להגיד פה אבל

שכחתי אני לא מאמין מה המשפט הקבוע הזה של פז שמזוהה איתו זה היה כל כך מצחיק אבל שכחתי את הניסוח אגב אני לא מאמין שאני לא זוכר מה הפרק האחרון ששודר בארץ ומה הפרק האחרון בכלל האם זה אותו פרק ???? לדעתי כן אבל אני לא זוכר אם ראיתי את כל הסדרה למרות שראיתי את כל הפרקים גם פה וגם בסטאר את הפרקים שלא ראיתי בארץ כלומר מה שפספסתי פה ושם

axnholic

New member
קודם כל

משפט קבוע של פז? בארץ נגמרו השידורים עם הפרק האחרון של העונה ה-5 למרות שיש 7 עונות. במרץ מתחילים השידורים של העונה ה-6 אצלנו. זה יהיה יום חג

AsHtOn GiRl 3

New member
יכול להיות שזה../images/Emo26.gif

you son of a bitch
הוא היה אומר את זה הרבה........

omer landau

New member
לא לא זה משהו אחר

אני לא זוכר מה אבל ברגע שאני אזכר זה לא יעזוב אותי אז זה לא עזב אותי כל סוף כתה י חחחחחח

AsHtOn GiRl 3

New member
חחחחח

אני חולה על איך שפג מדבר ועל מה שהוא אומר...... אני רק זוכרת שהוא היה נתקע על you son of a bitch hore bitch you ugly משהו....

axnholic

New member
אתה זוכר

סצינה שהוא אמר את זה? משהו? אפילו משהו קטן

omer landau

New member
כמה פעמים במרתף

הרבה פעמים בעיקר בעונות 4-5 אני מקווה שאני אזכר נכון היה את הפרק של מחזמר שנות השבעים או משהו כזה אז איך קראו לשיר הראשי הזה שם?

למעלה