101

axnholic

New member
אני מחפש, אני מחפש

מצאתי רק אחד שכמו שכבר אמרתי הוא בשיפוץ. אפשר לפתוח עצומה בלי שום אתר שמגבה אבל אף פעם לא עשיתי את זה אז אני לא בטוח במאה אחוז איך עושים את זה. אם למישהו יש ניסיון בעצומות שיגיד לי ונבנה ביחד. אם לא אני ינסה לבד :/

mor kutcher

New member
אמממ...

לי אישית אין ניסיון בגרוש- מישהו? מי מחברי הפורום רוצה לפתוח עצומה בכלל? כי אם אף אחד לא יידע אז נצטרך לבדוק איך פותחים לבד...

הפרק היומי../images/Emo42.gif

חלקכם בטח לא זוכרים, כי או שלא הייתם בפורום או שפשוט... לא זוכרים
אבל הנה השירשור היומי על הפרק שמפרט הכלללל!!!
שם הפרק: That '70s Pilot מס' הפרק: 101 שודר בפעם הראשונה: 23/8/1998 שחקנים אורחים: Paul Kreppel- אבא של ג'קי. Wayne Pere- רנדי. העלילה: רד נותן לאריק את המפתחות לויסטה קרוזו ואומר לו שהוא לא יכול לצאת מחוץ לעיר. אבל למרות זאת הילדים יוצאים מחוץ לעיר כדי שהם יוכלו לראות הופעה במילוואקי. המצבר של המכונית מת והם צריכים להשיג אחד כדי להגיע להופעה. בגלל שאין להם כסף הם צריכים לוותר על 2 כרטיסים, של ג'קי וקלסו. הערות נוספות:
הפרק נקרא גם: "Teenage Wasteland"
טעויות: 1. בסצנת הפתיחה כשהחברים מברכים את אריק על הגניבה של הבירות, הוא מחזיק את הבירה שלו הפוך.
ניתן לקרוא את התסריט בכתובת הזו: http://twiztv.com/scripts/pilots/that70sshowpilot.htm ולסיום- אני רק רוצה להוסיף שאני נוראאאאאאאאאאא שמחה שסבנטיז חזרה ואני מקווה שנזכה לעוד הרבה פרקים מוצלחים!!! (למרות שראינו את רובם ואנחנו יודעים כמעט את הטקסטים בעל-פה! [או שזה רק אני?
])

axnholic

New member
את צריכה

לפתוח את השירשור היומי :) אחלה סיכום. בעיניי את ה-

Kryptonite

New member
טלי! ^_^../images/Emo168.gif

גם אנחנו שמחים...! :O ברוכה השווה לפורום. :) אחלה הודעת פרק

mor kutcher

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

כלכבוד טליייייי!!! לזה הכי התגעגעתי!!!!!! זה פשוט נהדר!!!

AsHtOn GiRl 3

New member
אני לא זוכרת../images/Emo9.gif

כי לא הייתי בפורום בכלל בתקופה שהסדרה שודרה
אבל יפב מאוד
המשיכי כך

למעלה