100 עובדת על עצמכן.

Ne§t£A Gi®L

New member
:)../images/Emo108.gif

קראתי, ואת מזכירה לי אותי. הייתי בטוחה שאת בת 17 בערך. איך את בת 14 וחצי בכיתה י'?

natali61

New member
את ממש אבל ממש דומה ליי

ויש לי חבר כדורסלן ממש חתיךך אני חולה עליוו יש לו עניים ירוקות כאלהה

M a M u S h A

New member
זה מלא לכתוב...

נראה לי שמחר בערב אני אכתוב את כל זה, כי עכשיו ממש אין לי מה לכתוב.

איזה ארוךךךךךךךךךךךך

1.קוראים לי שלי 2.אני בת 16 וחצי כמעט 3.יש לי שתי אחים ואחות אחת 4.אני הבכורה 5.אני בכיתה י"א 6.בא לי לצאת לאנשהו
7.אני הילדה הכי לא החלטית עליי אדמות 8.וגם ביישנית 9.אני נוטה להתאהב בקלות 10.יש לי חבר כבר קצת יותר משנה וחצי 11.אני כבר לא ממש בטוחה בקשר אלינו בזמן האחרון..
הוא לוקח אותי כמובן מאליו...
12.כואבת לי האוזן ואין לי מושג למה 13.כל היום חיכיתי למכושפות ועוד מעט מתחיל
14.אני עובדת בתור מלצרית באולם אירועים 15.ויש לי קראש מטורף על שתי בחורים משם
16.עד עכשיו ממוצע הבגרות שלי הוא 98- הכי גבוה בשכבה
17.המחנך שלי הוא המנהל 18.את חברה הכי טובה שלי אני מכירה עוד מהמעון, ואני יודעת שלא משנה מה- היא תמיד תהיה שם בשבילי. 19.רוב הבגדים שלי הם מקסטרו וממנגו. 20.אני שונאת ללמוד ספרות
21.אני קוססת ציפורניים.. 22.יש לי שיער שטני ובקיץ הקצוות נהיות בלונדיניות
23.אני מתההה ללמוד לגלוש
24.וגם להוציא רישיון
25.אני נורא תחרותית 26.ובדר"כ מנצחת
27.נורא חשוב לי מה אנשים חושבים עליי. 28.אני אוהבת לשחק סנוקר
29.לפעמים אני קצת טום-בוי 30.נרשמתי לפני שבועיים לחוג ג'אז, וזה אחרי שתמיד התחרטתי שעזבתי את החוג בכיתה ו' וחברה שלי אמרה לי- אז למה שלא תחזרי
אז חזרתי. 31.בשבילי להופיע בריקוד על במה זה דבר מדהים
..התרגשות, אנדרנלין, הפחד לטעות, מחיאות הכפיים שבסוף
32.אבא שלי קנה לי פלאפון איימוד לפני שבוע
33.אני נורא אוהבת לישון. 34.ולראות טלויזיה 35.ולבזבז כסף 36.אני מתגעגעת לתחושה של התאהבות..של ההתחלה 37.אני כבר לא מרגישה את זה עם חבר שלי..ואני לא יודעת מה לעשות....אני חייבת עצה
38.אני חושבת שחצאית מיני זה דבר מזההה חמוד =] 39.נו מתי מתחיל כבר מכושפות
40.לפעמים אני תוהה אם באמת יש לכל אחת את המישהו הזה שלה שמתאים לה כמו כפפה, ואם הוא קיים מה הסיכויים שאני ימצא את שלי...
41.אני מנתניה 42.לומדת בבצפר ממלכתי דתי 43לפני שבוע אני וחברה שלי הכי טובה שמענו את אחת ה-חברות שלנו מרכלת עלינו...זה היה מאכזב כי היא ממש חשובה לי. 44.אני במגמת פיזיקה 45.נורא מבאס 46.לפני 4 שנים הייתי בפריס לשבוע 47.עיר ממששששששש יפה!!! 48.אני בוגרת קורס מדצ"ים 49.אז ככה שבחופש הגדול הדרכתי בקייטנה 50.הדרכתי קבוצת ספורט של 14 בנים בני 6-7 והם הטריפו אותייייי 51.אחרי זה, תמורת שירותי לקהילה ולעוד 700 שקל טסתי עם כל המדריכים לקפריסין לשבוע =] 52.היה הכי כיף שיכול להיותתתת 53.התחברתי שם עם אנשים שבחיים לא חשבתי שיווצר בינינו איזשהו קשר. 54.בשדה תעופה של קפריסין בחזרה לארץ היה עיכוב של כמה שעות בטיסה, אז מהרגע שהגענו לשם קלטתי מישהו מדהיםםםםם שהסתכל עליי הרבה...וגם הטיסה שלו התעכבה...אז אמרתי נו מה כבר יהיה ועשיתי לו עיניים כל ההמתנה חחח איזה מצחיק היה
55.יש לי בערך 4-5 חברות של ממש....כל השאר זה שלום שלום. 56.השכבה שלי די מגעילה. 57. אנשים שלא מכירים אותי בטוחים שאני סנובית אלטיסטית שצוחקת מכל שטות 58.האמת היא, שבזמן האחרון אני יותר חרשנית וביישנית אבל עדיין צוחקת מכל שטות
59.לפעמים כשחושבים על זה אין דבר מסוים שאני טובה בו...וזה מעצבן. 60.הייתי רוצה לדעת לעשות משהו מיוחד בצורה ממש טובה 61.יש לי משקפי ראיה 62.בזמן האחרון התחלתי ללבוש אותם הרבה 63.ואתמול אמרתי שלום למישהי שהרבה זמן לא ראיתי והיא אמרה לי מה קורה לך תורידי את המשקפיים...קצת נפגעתי 64.מסקנה- צריך לקנות עדשות 65.עוד חצי שנה בת דודה שלי מתחתנת ואני מעכשיו חושבת מה ללבוש
66.אני יבקש ממכם עזרה ודעות חודשיים לפני.. 67.אני תמידדד בוכה בסרטים 68.בעצם..אני בוכה בקלות מהכל 69.וואי מתי הסוףףףף 70.gwen stefani- cool
71.מעניין אם מישהו יקרא את זה 72.אם כן אז תגידו =] 73.בבר מצוה של אחי לבשתי שמלה ורודה מדהימה
74.היא הייתה שכורה אז כשהלכתי להתלבש אמרו לאמא שלי - איזה יפה כלה בורוד
75.אני אוהבת שמחמיאים לי 76.זה מחמם את הלב
77.אני מאמינה גדולה בגורל 78.מה שצריך לקרות יקרה 79.אני מאמינה גם באהבה 80.כי מה יותר כיף מלהתאהב... 81.היה לי גשר פעם 82.נראה לי שהאקס שלי מתכנן מזימה כבר כמה שנים להתנקם בי 83.ויש לי בסיס לחשדות חחח 84.אני נוהגת להצחיק את עצמי 85.כפי ששמתם לב 86.הבית שלי בערך במרחק ק"מ וחצי מהבית... 87.שזה משתווה לחצי שעה בערך באוטובוס 88.הלוך וחזור כל יום!!!!!! 89.אני ממש לא מפחדת מרופאים ואני לא מבינה את אלו שכן..זה מוזר. 90.אף פעם לא שברתי חלק בגוף טפו טפו טפו שאני גם לא ישבור 91.יש לי הורים קשים...ומרדתי בהם מלאאא שהייתי יותר קטנה 92.יש לי עבודה במתמטיקה להכין ואין לי כוח
93.השעה שבע בערב וארבעים ושמונה דקות 94.נראה לי שהתחיל מכושפות כבר חחחח 95.ובכל אופן גם נגמרו לי העובדות 96.אה בעצם עוד אחת קטנה 97.אני מכורה לפורום הזה למרות שלפעמים אין לי הכי הרבה זמן להגיב אבל אני תמיד קוראת 98.אז זהו.. 99.אוהבת אתכם
100 ביוש [וואו זה היה ארוך]

וואי תיקון../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif

86. הבית שלי בערך במרחק ק"מ וחצי מהבי"ס...ולא מהבית

קראתי../images/Emo19.gif

חצופה זאתי שאמרה לך על המשקפים
אל תתייחסי
למרות ששנה הבאה אני רוצה לקנות עדשות גם

../images/Emo45.gif../images/Emo19.gif

רק שבטח ייקח לי מלא זמן ללמוד
אני גרועה ודברים שמכניסים לעיינים גם טיפות לעיינים שהייתה לי דלקת לא הצלחתי להכניס כי אני ממצמצת מרוב פחד

Ne§t£A Gi®L

New member
קראתי:)../images/Emo108.gif

בקשר לחבר-דברי איתו ותראי מה הוא חושב ומרגיש. אולי אפשר לתקן את זה, ולהחזיר את ההתרגשות והכל? אם את עדיין אוהבת אותו, עוד לא מאוחר. [ופריז זו עיר מגעילה): ]

למעלה